Μα τελικά ξέρει κανεις και τι ζητάνε;
Γιατι αυτο το "don't come back for feedback , just sit and think what you did wrong", πολυ με ξενιζει.
Και με βαζει σε υπόνοιες.
Φυσικά και δε παιρνουν ωραίους / ωραίες.
Οι αποδεκτά όμορφοι ΔΕΝ περνάνε και το έχω παρατηρήσει αυτό εδώ και περίπου 3 συνεδρίες τους.
Προσόντα δε μετράνε. Νομίζω ότι το Χριστινακι (αλήθεια , γιατί έχει λάβει αυτη εργολαβία την ελλάδα; Δεν στέλνουνε καμια αλλη να κανει πιο σωστη δουλεια
Παρότι Ελληνίδα που θέλει να περνιεται για ξένη, νομίζω είναι Μεζίτη στη θέση της Μεζίτη. Οσο πιο χτικιάρα, τόσο καλύτερα.
Και ειδικά στην οργάνωση του Απρίλη, ετυχε και ειδα 4 απο αυτες που πηρανε.
Αντικειμενικα ηταν κοκκαλα, αδυνατες και οχι ωραίες.
Χωρις καλα αγγλικα και χωρίς καλή προφορά.
Απο αντρες δε ξερω τι κανουνε, παντως ξερω οτι δε προτιμούνται οι ομορφοι. Οι αντικειμενικα ομορφοι.
Εχω δει κοντους, με λιγα μαλλια και υφάκι ψευτικο να περνανε.
Τελικα δε ξερω τι γινεται και με αυτους. Νομιζω ειναι προσχημα.
ΚΑι λυπαμαι για οσες κοπελες (και αγορια αν ηταν παλι σημερα) πηγανε εκει, ξεροντας τι ειναι η δουλεια και οχι απλα επειδη στο ντουμπάι κανεις ... ψωνια
(ναι, το ειπανε καταμουτρα στις "επαγγελματίες" recruiters που λυπαμαι αλλα ΔΕΝ ειναι επαγγελματιες με αυτα που διαβαζω και καταφερνουν να κοψουν τα φτερα σε πολλους που το εχουν σκοπο ζωης,μονο και μονο επειδη μπορει να ξυστηκαν η επειδη δεν εκαναν πολυ φασαρια η επειδη δεν ειπανε στην Χριστινα, οοοοοο (τυπου Πετρουλας) you are so great loooking
Ας μας πει λιγο ο πρωην recruiter DLTKIR που αυτος φαινεται επαγγελματιας, τι ρολο βαρανε αυτες και τι γινεται επιτελους με αυτους τους παλιαντζουρες εκει μεσα.