Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Αγαπητά μέλη, εμένα πάλι οι πληροφορίες μου με ενημέρωσαν ότι ένα καλό "visma" θα μπορέσει να κάνει θαύματα στην περίπτωση. Άλλωστε κάτι τέτοιο είχε χρησιμοποιηθεί στην σχετική περίπτωση της... πηγής μου. Μάλιστα μου είπε επίσης ότι πολλές φορές οι προτιμήσεις της "επιτροπής" δεν έχουν να κάνουν βασικά με "το επίπεδο" όσο με την "προσαρμοστικότητα" στο νέο περιβάλλον. Η "προσφορά θυσίας για τη δουλειά" εκτιμάται δεόντος (όταν δεν έχεις "visma") καθώς και η γνώση αγγλικής επικοινωνίας που λείπει σε σοβαρό βαθμό από πληρώματα καμπίνας της εν λόγω εταιρείας. Με άλλα λόγια, όσες και όσοι πάτε, να πάτε χαλαρές -οί, δεν κρέμεται η ζωή σας από αυτό, κατανοούμε ότι θα το θέλετε πολύ, είμαστε μαζί σας, μην αφήσετε "το επίπεδό" σας να υπερισχύσει της λαχτάρας για υπηρεσία. Άντε και καλή σας τύχη.

δικός σας

και πως η αστραφτερη και λαμπερη (sic) Χριστίνα αποφασιζει σε 2 λεπτα ποιος η ποιά είναι προσαρμοστικός?
Απο το πρωτο σταδιο και κοβει τη πρωτη 50αδα χωρίς πολλα?

payneful_tales":3f4hncy1 said:
Μάλιστα μου είπε επίσης ότι πολλές φορές οι προτιμήσεις της "επιτροπής" δεν έχουν να κάνουν βασικά με "το επίπεδο" όσο με την "προσαρμοστικότητα" στο νέο περιβάλλον. Η "προσφορά θυσίας για τη δουλειά" εκτιμάται δεόντος (όταν δεν έχεις "visma") καθώς και η γνώση αγγλικής επικοινωνίας που λείπει σε σοβαρό βαθμό από πληρώματα καμπίνας της εν λόγω εταιρείας.

δικός σας
Νομίζω αν ψάξεις θα βρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ άτομα που, και τέλεια αγγλικά(και όχι μόνο) ήξεραν, και το απαιτούμενο attitude είχαν, και πρόθυμοι-ες και απόλυτα συνειδητοποιημένοι-ες ήταν, και παρ' όλα αυτά δεν πέρασαν!Στη χώρα μας όμως όλα αυτά δεν έχουν σημασία, έτσι?
Όσοι πάτε anyway μοιραστείτε την εμπειρία και μ' εμάς που δεν θα πάμε.
Καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν!

δεν είχαμε κανεναν η καμια επιτυχόντα?

PAPAKI29":ad6ul7yo said:
MPOREI KAPOIOS NA MOY PEI STHN OPENDAY THN PRWTH MERA ME TH NTYSIMO PAS APLA PERIPOIHMENH H PREPEI NA FORAS TAGIER ?
APANTHSTE M SYNTOMA PLEASE :idea:
Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα, αρκεί:
α) να είσαι ντυμένη &
β) να είσαι ντυμένη σε αποχρώσεις του σάπιου μήλου και του μουσμουλί.
Δεκτά γίνονται και άλλα χρώματα όπως βανιλί (από το φρούτο βανίλια), ξεροσυκί (όπως τα ξερά σύκα Μεσσηνίας) και μπορντωροδί (το χρώμα ανάμεσα στο μπορντώ και στο ροδί).

καλημέρα !Μήπως γνωρίζετε πότε θα κάνουν πάλι openday στην αθήνα οι emirates?

emirates στην αθήνα 28/5/2011

μήπως γνωρίζει κανείς απο προσωπική εμπειρία τι χρειάζεται να έχεις μαζί σου ακριβώς διότι δεν βγάζω και πολύ άκρη έτσι όπως τα γράφουνε και έχω μηδενική εμπερία. επίσης ξέρετε αν η κατοχή διαβατηρίου είναι απαραίτητη ? (διότι έχω μόνο ταυτότητα που αυτόματα μου ανοίγει όλες τις πόρτες για τα κρατη μέλη)

ευχαριστώ

Re: emirates στην αθήνα 28/5/2011

Καλημέρα sectus!
Από το link που έχεις παραθέσει, μπορείς να δεις τί ακριβώς θέλουν να έχεις μαζί σου! Ένα πρόσφατο βιογραφικό και φωτογραφίες (ολόσωμη και διαβατηρίου). Τώρα για το αν χρειάζεται διαβατήριο, φαντάζομαι πως γνωρίζεις οτι η Emirates είναι εταιρία στο Dubai και οτι αν επιλεχθείς θα έχεις βάση εκεί, άρα πήγαινε να ξεκινήσεις τη διαδικασία! Έτσι κι αλλιώς, για το επάγγελμα αυτό σε όποια εταιρία και να δουλέψεις θέλεις διαβατήριο!

Καλή επιτυχία!
sectus":39k3uo4t said:
http://www.emirates.com/gr/English/destinations_offers/special_offers/cabin_crew_open_day_greece/cabin_crew_open_day_greece.aspx?intcid=EN_Cabin_Crew_Open_Day_v2_185_tcm300-550643

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.