Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Η πρόσκληση που έλαβες είναι για το Assessment Day.Η τελική συνέντευξη είναι την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα εαν περάσεις σε όλα τα στάδια του AD.Ουσιαστικά έχει καταργηθεί η Open Day που ήταν η πρώτη μέρα όπως είχες διαβάσει!Η διαδικασία όμως γίνεται κανονικά στην αρχή της AD..

Καλησπέρα σας... Επιτέλους open day στην Ελλάδα !!! Ελπίζω να μην ακυρωθεί... Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ... Σε περίπτωση που τα καταφέρεις και φύγεις Dubai υπάρχει πιθανότητα να κοπεις εκεί !;;; Γενικά εχουν κόψει εκεί κοσμο;;; Και αν ναι επιβαρύνεσαι κατι ;;

Ο μόνος λόγος να κοπείς αφού έχεις φτάσει στο Dubai, είναι να μην περάσεις στα medicals. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η εταιρεία σου πληρώνει το εισιτήριο και γυρίζεις πίσω, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση από μέρους σου.
Παλαιότερα, επειδή είχες αναγκαστεί να παραιτηθείς για να πας στο Dubai, η εταιρεία προσπαθούσε να σε χρησιμοποιήσει σε κάποια ground positioned θέση στην πατρίδα σου. Τώρα, δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ παρα πολυ για την άμεση απάντηση ... Ειχα ενα άγχος καθως άκουσα καποια άσχημα πράγματα ... Το να κοπεις στα ιατρικά ειναι απολύτως φυσιολογικό καθως η δουλεια ειναι απαιτητική . Εγω αγχωθηκα μηπως κοπείς αργότερα στην εκπαίδευση .. Μπορεί να περνάς στα τεστ και στην πράξη να μην εισαι καλός ή το αντίθετο ...

Silvi γνωρίζω μια κοπέλα η οποία κόπηκε στα test και της πρόσφεραν δουλειά σαν ground staff στο check-in...Από ότι έχω μάθει από άτομα που εργάζονται ήδη εκεί εξετάζεσαι διαρκώς ειδικά στη διάρκεια του probation και υπάρχει περίπτωση αν δεν απαντάς σωστά σε κάποιες ερωτήσεις που γίνονται πριν από κάθε πτήση,να απολυθείς αλλά δεν το γνωρίζω προσωπικά αυτό!Σίγουρα ο cabin crew μπορεί να ξέρει!

Ευχαριστώ πολύ ursus.. Τέτοιου είδους λεπτομέρειες ψάχνω που δεν σου λένε εξ αρχής... Θέλω να είμαι απόλυτα προσγειωμένη και συνειδητοποιημένη... Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη... Γνωρίζει κανείς τι ζητήθηκε από τους κριτές στις πρόσφατες συνεντεύξεις?

ursus":yfm5n8wq said:
Silvi γνωρίζω μια κοπέλα η οποία κόπηκε στα test και της πρόσφεραν δουλειά σαν ground staff στο check-in...Από ότι έχω μάθει από άτομα που εργάζονται ήδη εκεί εξετάζεσαι διαρκώς ειδικά στη διάρκεια του probation και υπάρχει περίπτωση αν δεν απαντάς σωστά σε κάποιες ερωτήσεις που γίνονται πριν από κάθε πτήση,να απολυθείς αλλά δεν το γνωρίζω προσωπικά αυτό!Σίγουρα ο cabin crew μπορεί να ξέρει!

Καλοί μου φίλοι, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία μιας εκπαίδευσης, εννοείται ότι αν δεν καταφέρεις να την ολοκληρώσεις, δεν υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσεις. Αυτό δν ισχύει μόνο για την Emirates, αλλά για οποιαδήποτε επιχείρηση στον κόσμο που αναλαμβάνει την εκπαίδευση σου. Ακόμα και στο σχολείο, κάτι ανάλογο δεν ίσχυε; Για να περάσει την τάξη, έπρεπε να περάσεις στις εξετάσεις.
Λοιπόν, όσον αφορά το cabin crew training.Σχεδόν κάθε 2-3 ημέρες γράφεις ένα τεστ, πάνω σε αυτά που διδάχτηκες τις προηγούμενες ημέρες. Μετά από κάθε κύκλο εκπαίδευσης (σωστικά, πρώτες βοήθειες, service κλπ) υπάρχει το ανάλογο τεστ. Αν δεν καταφέρεις να πιάσεις την απαιτούμενη βαθμολογία, το ξαναδίνεις την επόμενη ημέρα. Αν πάλι δεν το περάσεις ξανακάνεις από την αρχή την εκπαίδευση στον συγκεκριμένο κύκλο και ξαναδίνεις. Αν αποτύχεις ξανά, τότε bye bye ....
Μην αγχώνεστε με αυτά όμως από τώρα. Μπροστά σας έχετε την πολύ δύσκολή διαδικασία της επιλογής. Αν όλα πάνε καλά και σας επιλέξουν, τότε μπορείτε να ασχοληθείτε με το θέμα εκπαίδευση.

Σε ευχαριστω πολυ Cabin crew ... Ετσι οπως το λες μου φαίνεται λογικό και εύκολο .. Τρόμαξα με καποια πράγματα που άκουσα ...

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έδωσα σχετικά πρόσφατα συνέντευξη με την Emirates και μου απάντησαν με μειλ πως η αίτηση μου είναι επιτυχής αλλά δεν υπάρχουν προς το παρόν θέσεις σε κάποιο training course. Δεν μου έκαναν job offer λόγω αυτού, οπότε συμπεραίνω πως η αίτηση μου βρίσκεται σε μετέωρο στάδιο.

Γνωρίζετε πόσο διάστημα περνάει μέχρι να σου πουν με σιγουριά το αν σε προσλαμβάνουν ή όχι;

Cabin crew σε ποιές ιατρικές εξετάσεις υποβάλλονται όσοι προσλαμβάνονται από την εταιρία;