Έλληνες και Κύπριοι
Παιδιά ακούστε, είναι γνωστόν ότι στις Κυπριακές Αερογραμμές επικρατεί μια συμπεριφορά "bad attitude" με πλήρωμα που αποτελείται από Κύπριους.
Και ναί, οι ΚΑ είναι η "OA" της Κύπρου, με μια διαφορά δεν θα κλέισει ακόμα!!
Δεν πάβει όμως οι Κύπριοι να είμαστε κι εμείς Έλληνες και ΟΧΙ τουρκοκύπριοι ή κάτι άλλο! Δεν έχουμε τίποτα εναντίων Ελλήνων και καλύτερα να γνωρίζουμε από ιστορία πρίν αρχήσουμε και μιλάμε για γεγωνότα παραποιόντας με τα δικά μας πιστεύω το τι είχε γίνει,με ως αποτέλεσμα να παραπληροφορούμε τον κόσμο για την Ιστορία ενός νησιού που υπέφερε και υποφέρει!
Κι αν διαβάσατε καλά τα σχόλια από Έλληνες Ελλαδας θα προσέξετε ότι όλο για αντιπάθεια και "πειράγματα" προς τους Ελληνοκυπριους είναι. Και ερωτώ εγώ τώρα : Η αντιπάθεια από εμάς προέρχετε;; (Κύπριους)
Με έχετε απογοητευσει με τα σχόλια σας, ναι ως κυπριακός λαός μας παρεξηγούν εύκολα, γιατί δεν μπορούν να μας καταλάβουν κι ευκολά και έχει και΄Κύπριους που το εκμεταλλεύονται λίγο ή πολύ αυτό,αλλά δεν θα ανεχτώ να δημοσιεύοντε περί ταίτιου θέματος σχόλια ρε παιδιά, ο κάθε λαός έχει και ένα ποσοστό που δεν μπορεί να τον αντιπροσωπεύσει αλλά ας μην πιανόμαστε απο ένα μικρό ποσοστό!
Εγώ την παραθέση μου την έκανα, το θέμα όμως είναι άλλο γι'αυτό δεν το ανέπτυξα πολύ.
Να είστε πάντα καλά
Good Luck With Whatever You Decide To Do..
Captain_G