Elite Airlines

Λοιπον εγώ και καποιες άλλες κοπέλες που ξέρω έχουμε περάσει το Interview αλλα πρεπει να περασουμε και ενα τεστ αγγλικων το οποιο μας ειπαν πως θα διεξαχθει μετα τις εκλογες..Οποτε περιμενουμε σχετικη ειδοποιηση απο την εταιρια...Τωρα για το ποτε ξεκινουν πτησεις αυτο ειναι αγνωστο..Παντως στο μελλον θα βαλουν και πτηση προς Αυστραλια!Η εταιρια θα εχει προγραμματισμενες πτησεις καθε μηνα και θα εχει 3 θεσεις!!First,Business,Economy..Η εταιρια αυτη θα ειναι κατι σαν την ΟΑ επι εποχη Οναση!!Θα μας μαθουν ακομα και πως να περπαταμε!! :shock:
ΠΙστευω πως αυτη η εταιρια θα ειναι πολυ Ελιτ τελικα.. :D

Παντως στο μελλον θα βαλουν και πτηση προς Αυστραλια!Η εταιρια θα εχει προγραμματισμενες πτησεις καθε μηνα

Μου εξηγεις αυτο τι ακριβως εννοεις καθε μηνα πχ 1 τον μηνα , 2 τον μηνα , 1 την εβδομαδα η εννοεις οτι θα ειναι ολους τους μηνες του χρονου

Η εταιρια αυτη θα ειναι κατι σαν την ΟΑ επι εποχη Οναση!!Θα μας μαθουν ακομα και πως να περπαταμε!! :shock:
Επειδη η εποχη Ωναση εχει περασει ακομα και για τις πολυ μεγαλες και καταξιωμενες εταιριες πλεον και ολες κοιτανε να κανουν περικοπες εξοδων αυτο που λες δεν το θεωρω αποδειξη επιτυχιας.
Επισης απο την εποχη Ωναση η ΟΑ αρχισε να εχει οικονομικα προβληματα που φορτωσε μετα στο δημοσιο.....

Δεν ξερω τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο..Αυτα ειναι που μου ειπαν εμενα προσωπικα καθως και στα αλλα κοριτσια..Τωρα ποσες πτησεις ακριβως το μηνα δεν το γνωριζω..Η εταιρια αυτη προφανως θελει γενικα να ειναι διαφορετικη..και επειδη τα ατομα που τη διοικουν ειναι κυριως ατομα που εχουν δουλεψει στην ΟΑ επι εποχη Ωναση,γνωριζουν προφανως τι χρειαζεται...

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κάτι, η εποχή του Ωνάσση ανήκει σε μια άλλη χρονική περίοδο με διαφορετικές ανάγκες και συνθήκες για την αεροπορική αγορά. Το ότι θέλουν να κάνουν την Elite σαν την τότε ΟΑ δε θα οδηγήσει απαραίτητα στην κερδοφορία.. και μάλιστα όταν ξεκινάνε με υπερατλαντικά του τύπου ATH-LAX τη στιγμή που έχεις εταιρείες της κλάσης AF, LH κτλ που σου προφέρουν..σχεδόν ότι χρειάζεται ένας σημερινός ταξιδευτής.

Αν η elite δεν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις (διαφήμιση, προώθηση κτλ) προφανώς θα καταλήξει στο κενό.

@Tina : καλή αρχή και θα χαρούμε να ακούσουμε και άλλα νέα ;)

Εν τώ μεταξύ η ιστοσελίδα τής εταιρείας παραμένει ακόμα Under Construction.

Προφανώς σκέπτονται οι ιθύνοντες οτι καί η ΟΑ,την εποχή τού Ωνάση,δέν είχε ιστοσελίδα.....

Παιδιά καλως σας βρίσκω (καινούρια στην παρέα)! Μια ερωτησούλα έχω, Τα Β747-400 με πόσα άτομα πλήρωμα καμπίνας πετάνε?

minimum crew

minimum crew for B 747= 11.... 10(main deck) and 1 cabin crew member for the upper deck

Ο αριθμός ατόμων που εργάζονται σε ένα 747-400 πέρα από το ελάχιστο (καθορίζεται μέσα από την νομοθεσία) και εφόσον τηρούνται τα αναγκαία καθορίζεται και ανάλογα με τη διάταξη των θέσεων του αεροσκάφους – configuration (ποσοτικά-ποιοτικά) και ανάλογα με την χρήση – utilisation & route του αεροσκάφους, δηλαδή μετά τα κοινά έρχεται και η επιθυμία, έτσι για το κατιτίς παραπάνω (η ανάγκη συμπεριλαμβάνεται). (παράδειγμα 747-400: Τόκιο-Οσάκα single seating ∞* pax/ 95% capacity ή Ντουμπάϊ – Νέα Υόρκη executive 70 Luxurious, και τα ρέστα παγωτά).

*∞ = Άπειροι Ιάπωνες Sushi Configuration άνεφ Τerriaki.

Δείτε και το παρακάτω (από 6 Σεπ) για νεοσύστατη εταιρία που θα έχει τη βάση της σε ζεστό και ηλιόλουστο μέρος της Ευρώπης, και ξεκινά τα υπερ-αντλαντικά στα τέλη Φθινοπώρου, με 3 x B747-400 ...

http://www.flightglobal.com/jobs/job/bo ... 139890.htm

This scheduled Airline is setting up their new operation in a hot and sunny European base. They’ll be operating cross-Atlantic flights by the late Autumn. Our Team visited their offices this week and it’s clear that a very high level of professional planning and investment is going into the company. The Directors have definite plans and strategies in place to maintain the highest of standards throughout the whole operation. Our Client is offering Long Term Contract Assignments to: 3 x B747-400 TRE/TRI Captains ...