Elite Airlines

Kαλα... Και οι Αμερικες με τα τρια (3) 747-400, που πηγαν? Τα πληρωματα καμπινας που απ οτι καταλαβα ειχαν εκπαιδευσει στον τυπο τι θα κανουν?
(Τουλαχιστον φερτε το φορτηγο απ την Ινδονησια να το φωτογραφησουμε, και μετα ας γινει ο,τι θελει. Γιατι να γινει τπτ της προκοπης, ΔΕΝ το βλεπω...)

Ναι ναι φέρτε το φορτηγο και θα γινουμε ολοι ετσι οπως το avatar του seven4seven :twisted: :banana: :twisted: :banana: :twisted:

Kαι για την ΗΙΑ,long haul λέγανε και κοιταξτε που κατάντησε.ούτε αδεια μέχρι τη μύκονο δεν έχει να πάει..Μακάρι η elite να μην ακολουθήσει το παράδειγμα της.. :thx:

Ίσως οι εταιρίες αυτές Elite, HIA, athens αρχικά βασίστηκαν στην περίπτωση του κλεσίματος της Ολυμπιακής οπότε και θα αναλάμβαναν μέρος της πίτας. Και γω υπόθεση κάνω. Όμως η οικονομική συγκυρία προκαλεί προβλήματα επιβίωσης και σε ήδη καθιερωμένες εταιρίες οπότε κάθε νέα κίνηση χρειάζεται και το σωστό χρονισμό.
Πάντα στο επιχειρείν υπάρχει η πιθανότητα αποτυχίας και για το λόγο αυτό στην Ελλάδα επιβιώνουν οι ισχυρότεροι (με ισχυρούς φίλους κλπ.).

Συμφωνα με το ch-aviation.ch τα Α320 της Elite θα χρησιμοποιηθουν για ACMI operations in the Middle East.

Απο το skyliner:

Airbus A320 -211 303 EK-32303 Vertir Airlines delivery 27feb09 ATH-THR, all wh, no titles ex EC-ICU

Μόνο που έφυγε για IKA (Imam Khomeini Airport) και οχι για THR καθώς THR ειναι το παλιο αεροδρομιο (Mehrabad International Airport). Εφυγε οντως με αυτο το νηολόγιο και ολο λευκό. Callsign VRZ1101. Φώτο συντομα (στο γνωστο site :p).

Ξέρει κανείς αν έφυγε και το άλλο Α320 σαν ΕΚ-32312 για τον ίδιο προορισμό? Απ' ότι άκουσα και το 747 για Ιράν μεριά προορίζεται!

Οσο ήμουνα εγω κάτω δεν έφυγε. Ούτε νηολόγιο ΕΚ- ειχε πάρει, ούτε ανθρώπους, σκάλες κλπ ειχε γυρω γύρω, ούτε το εδινε στα fids μέχρι τις 7 το πρωι (σημερα.. 28/2)

Ακόμα 2 φωτογραφίες του 747SR-81(F) της Elite (SX-DCB) στην Jakarta (16/2/2009):

http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... karta.html

Ξέρω οτι δεν πρόκειται να το δει ποτέ (αλλά για παν ενδεχόμενο): Thanks to Tsentsan for the photos

Ειναι η πρωτη φορα που εταιριες παιρνουν αεροπλανα και μετα τα νοικιαζουν αλλου?

Αυτη η φαση μου μυριζει......

Ειναι σαν εγω να εχω αγορασει 1 σπιτι....
Να φτιαξω 1 offshore (σαν τον Βουλγαρακη, και τον ρουσοπουλο).....
Να πουλησω το σπιτι στην offshore.....
και αυτη να μου το νοικιαζει με 1 ευρω τον μηνα!!!!

Ετσι και η Elite.....
"αγοραζει" αεροπλανα με αλουνου λεφτα....
Και του τα νοικιαζει μετα με 1 ευρω την ωρα!

Δεν ειναι κακο..... η Ελλας στο κατω κατω ειναι η μητερα της "δημιουργικης λογιστικης"