Είναι
πράγματι τραγικό και θλιβερό :twisted: :twisted: :twisted: . Πάντως ετσι ειχε γίνει και το 2007-2008 στον προηγουμενο διαγωνισμο, αν ανατρέξεις στις αντίστοιχες σελίδες. Το topic θα επανέλθει πληρως στους κανονικούς του ρυθμούς μετά την ορκωμοσία, όπως διεφάνη και την προηγούμενη φορά.
Katsikaki":1tz2m8ur said:
Troxofore πήγες κι εσύ για το πιστοποιητικό; Το πήρες αυθημερόν;
Το ποστ μου περιείχε ερώτηση , όχι κατάφαση. Είναι κοπι-παστε (που λέει και μια ψυχή στη Βουλή) από
εδώ (άλλωστε λινκαρα το εν λόγω ποστ και πριν) . Ειρήσθω εν παρόδω δεν εχω πει ποτέ αν συμμετειχα στο φετινό (ή στον προηγουμενο) διαγωνισμό, πόσω μάλλον αν είμαι αναμεσα στους διοριστέους
.
Δεν ξέρω πόσο νόημα εχει να πάει κάποιος τώρα για το πιστοποιητικό από το 251. Ετσι κι αλλιώς θα δοθεί επαρκής χρόνος, λογικά κατά το Σεπτέμβρη. Ειδικά το να πάει καποιος τωρα από επαρχια μόνο γι'αυτο στην Αθήνα το βρίσκω αχρείαστο. Από Σεπτεμβρη που θα ξεκινησει να δροσίζει θα'ναι καλύτερα.
Τα οριστικά αποτελέσματα βγηκαν στις 12/07. Την προηγούμενη φορά ειχε πάρει 12 μέρες για τη δημοσίευση σε ΦΕΚ. Οποιος δε βαριέται μπορεί να ελέγχει την ημερήσια κυκλοφορία των ΦΕΚ στο Εθνικο Τυπογραφείο
εδώ. Οι διοριστέοι ανακοινώνονται στο τεύχος Γ, αν δεν απατώμαι. Λογικά μέσα στο επόμενο 10ημερο θα εχουν βγει.