Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Re: ΕΕΚ

τελικά κοπηκαν περισσότεροι απ'οσους φανταζόμουν... Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην ανακοίνωση του ΑΣΕΠ ήταν ότι "στο στάδιο αυτό δεν έχει γίνει έλεγχος των τυπικών προσόντων των υποψηφίων (τίτλοι σπουδών αποδεικτικά γνώσης ξένης γλώσσας και χειρισμού Η/Υ) και συνεπώς μετά τη διενέργεια του ελέγχου αυτού ενδέχεται ορισμένοι επιτυχόντες υποψήφιοι να τεθούν τελικά σε πίνακα απορριπτέων λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων".

Αν ακόμα δεν έγινε ο έλεγχος των δικαιολογητικών, ο αρχικό πίνακας "μη αποκλειομενων" ποιους άφηνε απ'έξω; Μόνο τους εκπρόθεσμους;

Τλσπντ, εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν σε 3 εβδομάδες!

Όχι άφηνε απ έξω και όσους είχαμε υπερβεί το όριο ηλικίας των 30.

Πάντως ενδιαφέρον από τους 1928 κόπηκαν οι 628 και περνάνε οι 1300. Αναρωτιέμαι πόσοι από τους 1300 θα κοπούν λόγω δικαιολογητικών....

Καλή τύχη σε όσους συνεχίζουν και πραγματικά εύχομαι να περάσουν όσοι πραγματικά το θέλουν και όχι όσοι απλώς έτυχε να δώσουν λόγω καλών μισθών κλπ κλπ

δεν έχουν ανακοινωθεί τα εξεταστικά κέντρα της β'φάσης. Υπάρχει περίπτωση εκτός από τον Δημόκριτο να υπάρξει και κάποιο/α άλλο/α; Θα χωράει η αίθουσα του Δημόκριτου 1300 άτομα και μάλιστα με διάταξη εξετάσεων;

Πέρασα κι εγώ. Πολλοί οι επιτυχόντες και αρκετά τα άτομα με ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες.

nearxos
Στον διαγωνισμό του 2002, είχαμε εξεταστεί στο Δημόκριτο σε ομάδες των 500-600 ατόμων. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη αίθουσα θα λειτουργήσει αρνητικά στην εξέταση. Πρέπει να ακούς και να βλέπεις καλά, χωρίς να δυσκολεύεσαι. Επίσης, πρέπει να είναι εύκολο να σε ελέγχουν.

OAL260
Όταν είχα δει τη λίστα των απορριπτέων στο ΑΣΕΠ, οι αιτολογίες ήταν μόνο ηλικία, εκπρόθεσμη υποβολή αίτησης, έλλειψη παραβόλου. Οπότε, ο ουσιαστικός έλεγχος θα γίνει μετά.

συγχαρητηρια σε οσους περασαν..κι εγω πηρα παρακατω απο ο,τι περιμενα αλλα ειναι απο λαθη στην αντιγραφη,το συνειδητοποιησα αργοτερα..παντως μεχρι τωρα ο διαγωνισμος μου δινει την εντυπωση οτι ειναι καθαρος..και 2 φιλοι μου πηραν ακριβως οσο περιμεναν..Μπραβο στον ΑΓΙΟ ΑΣΕΠ! καλη επιτυχια σε ολους!

Παιδιά καλή επιτυχία σ'αυτούς που το θέλουν πραγματικά!!!
Σας ζηλεύω τρελά που δεν μπόρεσα να έχω το πτυχίο μου εγκαίρως και να δίνω τώρα μαζί σας..
Καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα!

Και βεβαίως να δώσουμε συγχαρητήρια έστω και αν δεν πιστεύω να είναι αναμεσά μας στους πρωτεύσαντες της εξέτασης
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΜΥΛΩΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
που με ποσοστό 91,67% πήραν τους καλύτερους βαθμούς...
Καλή συνέχεια και στους υπόλοιπους...
Μομίζω όποιος έχει ποσοστό άνω του 75% έχει βάσιμες ελπίδες για τη συνέχεια

Στον προηγούμενο διαγωνισμό υπήρχαν άτομα που έγραψαν πολύ καλά στα γλωσσικά, και μετά στο τεστ δεξιοτήτων δεν πήγαν καλά, αλλά και το αντίστροφο - έδινες και στις δύο φάσεις και μετά σου έλεγαν τη βαθμολογία. Άλλωστε, το τεστ θα έχει μεγαλύτερο συντελεστή.

Απευθύνομαι σε όσους είχαν δώσει την προηγούμενη φορά:
Όταν η ερώτηση αφορούσε συντεταγμένες, πόση ακρίβεια μας ζητούσαν σε μοίρες, λεπτά και δευτερόλεπτα;
Επίσης αν θυμάται κανείς, οι πόλεις ήταν πρωτεύουσες χωρών και πρωτεύουσες νομών;
Το δεύτερο τεστ θα είναι επίσης multiple choice;

Δυσχρωματοψία?

Βασικά είχα ξανακάνει την ερώτηση αλλά δεν απάντησε κανείς και είπα να ξαναρωτήσω μπας και ξέρει κάποιος...Μήπως λοιπόν ξέρετε αν έχοντας δυσχρωματοψία κόβεσαι στο πιστοποιητικό υγείας Γ κατηγορίας που ζητάνε;