Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά για ποιό λόγο έπρεπε όλοι να κατέβουμε Αθήνα ενώ θα μπορούσαν να μοιράσουν τον κόσμο σε Β.Ελλάδα και Νότια. Τόσους συνυποψήφιους συνάντησα στον ΟΣΕ και ερχόμασταν από διάφορα μέρη ενώ θα μπορούσαμε να δίναμε παράλληλα σε διάφορα κέντρα. Στην χειρότερη θα μπορούσαν να μας χωρίσουν και στην Αθήνα ακόμα και να δίναμε σε διαφορετικά κέντρα την ίδια ώρα ώστε να μην υπάρχει αυτό το αστείο θέμα με τις διαρροές.
Εκεί που εστιάζω πάντως την αγανάκτησή μου, αφού τους κύριους του ΑΣΕΠ δεν τους ενδιαφέρουν λεπτομέρειες όπως εγώ που κατέβηκα από Αλεξανδρούπολη, ξοδεύοντας χρήματα και αλλάζοντας τις βάρδιές μου στη δουλειά, είναι στο γεγονός ότι η επιτήρηση ήταν ότι χειρότερο έχω δει ποτέ σε τέτοιο διαγωνισμό. Υπήρχαν συγκεκριμένες οδηγίες που δεν τηρήθηκαν.
Εγώ πάντως σήμερα έστειλα την καταγγελία μου, επώνυμα, και ελπίζω αν είναι μαζικές να γίνει τουλάχιστον μια ΕΔΕ. Για εμάς το θεωρώ χλωμό να ακυρωθεί η δεύτερη φάση. Το μόνο που ελπίζω είναι τουλάχιστον σε επόμενες εξετάσεις να μην γίνει αυτό το μπάχαλο και ασυδοσία και να έχουν μια δίκαιη και ισότιμη εξέταση τα επόμενα παιδιά.
Ένα μεγάλο κρίμα για τον ΑΣΕΠ που δεν σεβάστηκε τους κόπους μας. Επειδή όμως τα ευχολόγια και οι κλάψες δεν οδηγούν πουθενά, στείλτε καταγγελία όσοι συμφωνείτε στο ότι η επιτήρηση δεν ήταν σωστή. Εγώ πάντως έστειλα και τα στοιχεία μου και αν θέλουν ας με καλέσουν και στο τηλ να τους αναφέρω με λεπτομέρειες τί έγινε δεξιά μου και μπροστά μου.
Επίσης καλό θα ήταν να μην μείνει αυτό το θέμα μόνο σε αυτό το forum. Αν κοινοποιηθεί και σε δημοσιογραφικά site ίσως να θορυβηθούν και να γίνει μια έρευνα στους επιτηρητές που δεν ακολούθησαν τις οδηγίες.