Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Δεν το θυμάμαι κ εγώ ακρινώς. Παρόλο που μου είχε κάνει εντύπωση το όνομά του την ώρα που το άκουγα.

Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά για ποιό λόγο έπρεπε όλοι να κατέβουμε Αθήνα ενώ θα μπορούσαν να μοιράσουν τον κόσμο σε Β.Ελλάδα και Νότια. Τόσους συνυποψήφιους συνάντησα στον ΟΣΕ και ερχόμασταν από διάφορα μέρη ενώ θα μπορούσαμε να δίναμε παράλληλα σε διάφορα κέντρα. Στην χειρότερη θα μπορούσαν να μας χωρίσουν και στην Αθήνα ακόμα και να δίναμε σε διαφορετικά κέντρα την ίδια ώρα ώστε να μην υπάρχει αυτό το αστείο θέμα με τις διαρροές.
Εκεί που εστιάζω πάντως την αγανάκτησή μου, αφού τους κύριους του ΑΣΕΠ δεν τους ενδιαφέρουν λεπτομέρειες όπως εγώ που κατέβηκα από Αλεξανδρούπολη, ξοδεύοντας χρήματα και αλλάζοντας τις βάρδιές μου στη δουλειά, είναι στο γεγονός ότι η επιτήρηση ήταν ότι χειρότερο έχω δει ποτέ σε τέτοιο διαγωνισμό. Υπήρχαν συγκεκριμένες οδηγίες που δεν τηρήθηκαν.
Εγώ πάντως σήμερα έστειλα την καταγγελία μου, επώνυμα, και ελπίζω αν είναι μαζικές να γίνει τουλάχιστον μια ΕΔΕ. Για εμάς το θεωρώ χλωμό να ακυρωθεί η δεύτερη φάση. Το μόνο που ελπίζω είναι τουλάχιστον σε επόμενες εξετάσεις να μην γίνει αυτό το μπάχαλο και ασυδοσία και να έχουν μια δίκαιη και ισότιμη εξέταση τα επόμενα παιδιά.
Ένα μεγάλο κρίμα για τον ΑΣΕΠ που δεν σεβάστηκε τους κόπους μας. Επειδή όμως τα ευχολόγια και οι κλάψες δεν οδηγούν πουθενά, στείλτε καταγγελία όσοι συμφωνείτε στο ότι η επιτήρηση δεν ήταν σωστή. Εγώ πάντως έστειλα και τα στοιχεία μου και αν θέλουν ας με καλέσουν και στο τηλ να τους αναφέρω με λεπτομέρειες τί έγινε δεξιά μου και μπροστά μου.
Επίσης καλό θα ήταν να μην μείνει αυτό το θέμα μόνο σε αυτό το forum. Αν κοινοποιηθεί και σε δημοσιογραφικά site ίσως να θορυβηθούν και να γίνει μια έρευνα στους επιτηρητές που δεν ακολούθησαν τις οδηγίες.

απο πληροφόρηση μέσα απο το ΑΣΕΠ βαθμους να περιμένετε το αργοτερο τελη φλεβαρη και θα υπαρξουν μηδενισμοι σε αυτους που εγγραφαν εκτος των οριων του χρονου....κατα την διαρκεια της εξετασης ακουστηκε πως η διαδιακασια δε σταματα για κανενα λογο...οι επιτηρητες εβλεπαν ποιος εγραφε κ ποιος οχι κ μηδενισαν αρκετα τετραδια στο τελος της εξετασης...

Μας έφτιαξες πρωι πρωι. Μακάρι να τα μδένησαν επί τόπου βέβαια και όχι να παιχτεί λίστα μετα. Αν γίνει αυτό θα φύγει η περισσότερη κοπριά πιστεύω.

Katsikaki":2semcfop said:
Δοκίμασε να μπεις απο google chrome, και στο πεδίο επικοινωνία πατάς νέα καταγγελία. Σε εμένα δείχνει να δουλεύει κανονικά. Με πολλές καταγγελίες ίσως καταφέρουμε κατι. IMG_2172.PNG

Καλημέρα,

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Μπήκα από chrome και μου άνοιξε κανονικά η σελίδα για την καταγγελία. Σήμερα, πριν από λίγο, έκανα και εγώ με τη σειρά μου την καταγγελία μου επώνυμα και έδωσα όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας, σε περίπτωση που τα χρειαστούν. Περισσότερο στάθηκα στο θέμα της επιτήρησης για να είμαι ειλικρινής. Κρίμα, πίστευα τουλάχιστον ότι αυτός ο διαγωνισμός και όλοι οι γραπτοί διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ είναι αδιάβλητοι. Τι να πω... Απογοητεύτηκα πλήρως...

Υπενθύμιση μιας και οι περισσότεροι δεν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε τους όρους του φόρουμ:

:arrow: Δεν κάνουμε παράθεση του αμέσως προηγούμενου post εφ' όσον απαντάμε σε αυτό.
:arrow: Δεν κάνουμε πολλαπλές παραθέσεις.

ckavall":2ycsq2t6 said:
Μας έφτιαξες πρωι πρωι. Μακάρι να τα μδένησαν επί τόπου βέβαια και όχι να παιχτεί λίστα μετα. Αν γίνει αυτό θα φύγει η περισσότερη κοπριά πιστεύω.
Δηλαδη εγω οταν ειδα πως υπηρχε αυτη η χαλαρη επιτηρηση και σταματησα να δινω σημασια στην τηρηση των κανονων με κανει κοπρια;αν ειναι να γινει μηδενισμος γραπτων με αυτον τον τροπο θα επρεπε να υπηρχε ειδοποιηση.αλλα κατα την αποψη μου κανενας μηδενισμος δεν θα υπαρξει.αυτος ο διαγωνισμος ειναι πολυ υποπτος. Απ οσο γνωριζω σε ολους τους διαγωνισμους για εεκ η επιτηρηση ηταν αυστηρη και τα θεματα δν ειχαν τετοιες ομοιοτητες.

Η λογική "Παραβίασε αυτός θα το κάνω και εγώ" δε στέκει πουθενά στο νομικό σύστημα μας. Επίσης, υπάρχει και η άλλη πλευρά "Παραβίασε αυτός εγώ δεν θα το κάνω γιατί είμαι σωστός".

Οπότε καλά θα κάνουν να σας κόψουν όσους παραβιάσατε κανόνες.

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες @ckavall. Ωστόσο αυτό που είδα ήταν μια τεράστια ανοχή από πολλούς επιτηρητές και κάποιες ελάχιστες παρατηρήσεις μόνο. Ελπίζω να λάβουν υπόψιν τις καταγγελίες και αν έχουν πολλαπλές παρατηρήσεις ή σοβαρά παραπτώματα για κάποιον διαγωνιζόμενο να πράξουν τα δέοντα. Το να κάνει μια φορά το λάθος κάποιος είναι κατανοητό λόγω πρώτης εμπειρίας με μια τέτοια διαδικασία και άγχους. Αλλά το συνεχόμενο λάθος μάλλον δεν είναι λάθος. Είναι άδικο εις βάρος των σωστών εξεταζομένων να επωφεληθούν έστω και με μία μονάδα όσοι έκαναν εν γνώσει τους τις παραβιάσεις των κανονισμών.

Συγνωμη που θα το πω ετσι αλλα εγω βλεπω πως ακολουθησες την λογικη παραβιασε αυτο ς εγω δν θα παραβιασω γιατι ειμαι ηλιθιος. Στην αρχη υπηρξε μονο μια προειδοποιηση στο αρχικο βιντεο πως αποκλειονται αμεσα οσοι δν τηρουν τους κανονες αλλα η διαδικασια της εξετετασης μονο αυτο δεν εδειξε.αν ηταν να γινει μηδενισμος με αυτος τον τροπο θα επρεπε να αναφερθει.και αν ισχυει οι εξεταστες δν θα πρεπε να λενε καν δν γραφετε.το ηλιθιος το λεω καλοπροαιρετα και γω ειμαι ηλιθιος σε πολλα ζητηματα