Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Ηδη η katarina απομνημονευσε τα θεματα με μεγαλη ακριβεια και τα αναφερει 2 μερες μετα.οποτε θα μπορουσε να τα μεταδωσει σε επομενη βαρδια και επισης φαινεται και η ικανοτητα της.τα επιχειρηματα σου πασχουν.

Το γεγονός ότι μετά το τέλος της εξέτασης γινόταν πάρτυ και οι επιτηρητές πετούσαν χαρταετό δεν το αντιλήφθηκες? Η μόνη τους έννοια ήταν να κολλήσουν τα αυτοκόλλητα! Κάποιοι είχαν 2-3 να συνεχίσουν να γράφουν και κανείς να μη λέει τίποτα. Το πιο πιθανό είναι να μην περάσω (όπως και οι περισσότεροι) αν και πήγα σχετικά καλά, αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ να αδικούνται κάποιοι εξαιτίας αυτής της ανοργανωσιάς και του θράσους κάποιων άλλων. Δεν έχει να κάνει με το αν γράψαμε καλά ή όχι, αλλα αν έχεις στοιχειώδη αίσθηση αξιοπρέπειας.

Θα προσθέσω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή τη συζήτηση του παραλογισμού, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.

Είναι όντως αστείο να γίνονται τέτοιες συζητήσεις σε αυτή τη χρονική στιγμή. Ξαφνικά όλοι αναζητούν το δίκιο τους συνασπισμένοι σα μια γροθιά, όταν πριν την Κυριακή επικρατούσε σιγή ιχθύος και τα ίδια αυτά άτομα όχι δε μοιράζονταν πληροφορίες, αλλά υποστήριζαν ακράδαντα το "Ο θάνατός σου η ζωή μου". Αναρίθμητες αναρτήσεις θυμάμαι να ρωτούν υποψήφιοι για πιθανά θέματα και να έχουν απορίες επί του θέματος της εξέτασης και δεν υπήρχε κανένας να απαντάει τις ερωτήσεις τους ούτε καν ευγενικά.
Ξαφνικά όμως γίνονται όλοι μια γροθιά ενάντια στο σύστημα κάνοντας group σε κοινωνικά δίκτυα, μαζικές καταγγελίες και παρόμοιες ενέργειες για να νιώσουν οι ίδιοι ενδεχομένως καλύτερα μπροστά σε όλο αυτό που έχει συμβεί. Πού ήσασταν όλοι εσείς οι κοινωνικοί που έχετε βάλει φωτιά στο συγκεκριμένο topic του post τις τελευταίες 2 μέρες πριν την εξέταση? Δεν σκεφτήκατε τότε να κάνετε group στο facebook και να στείλετε μαζικά τα αιτήματά σας στον αρμόδιο φορέα? Αδικηθήκαμε γιατί? Επειδή τα θέματα ήταν ίδια? Πάλι δεν θα είχαμε αδικηθεί αν ήταν διαφορετικά? Το ίδιο είναι να ξέρεις πού είναι το Χλωμό όρος και το ίδιο που είναι ο Βόρας και το Πήλιο?

Χωρίς να θέλω να πυροδοτήσω μια κατάσταση, επειδή όλοι είχαμε επενδύσει σε αυτό το διαγωνισμό (Χρόνο, χρήμα, νεύρα, θυσίες), εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα περάσουν οι καλύτεροι από τους καλύτερους...Η αφρόκρεμα... Όταν τα αποτελέσματα του πρώτου σταδίου κατατάσσουν πάνω από 100 άτομα με βαθμολογία άνω του 90% πώς περιμένουν κάποιοι υποψήφιοι να τους ξεπεράσουν στο δεύτερο στάδιο. Αν κάποιος δηλαδή έγραψε στο πρώτο στάδιο 65-69% είναι τουλάχιστον ονειροπόλος ή αφελής να θεωρεί ότι θα ξεπεράσει 800 άτομα περίπου τα οποία βρίσκονται από πάνω του...Και μιλάμε για 32 θέσεις.

Κατά την δική μου άποψη ήταν ένας δίκαιος και αξιοκρατικός διαγωνισμός -Ως προς αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα-.

Και κάτι τελευταίο, επειδή το διαβάζω συνέχεια...Τι θα μπορούσε κάποιος να συμπληρώσει αυτά τα 2-3 τελευταία λεπτά κατά τα οποία οι επιτηρητές κολλούσαν αυτοκολλητάκια??? Αλήθεια τί? Μόνο την άσκηση με τα όμοια γράμματα...Καμία άλλη...Σκεφτείτε το και σταματήστε τη μεμψιμοιρία...

Καλά αποτελέσματα σε όλους..Σκεφτείτε και το καλό...Η αναμονή τελείωσε...

Θα προσθέσω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή τη συζήτηση του παραλογισμού, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.

Είναι όντως αστείο να γίνονται τέτοιες συζητήσεις σε αυτή τη χρονική στιγμή. Ξαφνικά όλοι αναζητούν το δίκιο τους συνασπισμένοι σα μια γροθιά, όταν πριν την Κυριακή επικρατούσε σιγή ιχθύος και τα ίδια αυτά άτομα όχι δε μοιράζονταν πληροφορίες, αλλά υποστήριζαν ακράδαντα το "Ο θάνατός σου η ζωή μου". Αναρίθμητες αναρτήσεις θυμάμαι να ρωτούν υποψήφιοι για πιθανά θέματα και να έχουν απορίες επί του θέματος της εξέτασης και δεν υπήρχε κανένας να απαντάει τις ερωτήσεις τους ούτε καν ευγενικά.
Ξαφνικά όμως γίνονται όλοι μια γροθιά ενάντια στο σύστημα κάνοντας group σε κοινωνικά δίκτυα, μαζικές καταγγελίες και παρόμοιες ενέργειες για να νιώσουν οι ίδιοι ενδεχομένως καλύτερα μπροστά σε όλο αυτό που έχει συμβεί. Πού ήσασταν όλοι εσείς οι κοινωνικοί που έχετε βάλει φωτιά στο συγκεκριμένο topic του post τις τελευταίες 2 μέρες πριν την εξέταση? Δεν σκεφτήκατε τότε να κάνετε group στο facebook και να στείλετε μαζικά τα αιτήματά σας στον αρμόδιο φορέα? Αδικηθήκαμε γιατί? Επειδή τα θέματα ήταν ίδια? Πάλι δεν θα είχαμε αδικηθεί αν ήταν διαφορετικά? Το ίδιο είναι να ξέρεις πού είναι το Χλωμό όρος και το ίδιο που είναι ο Βόρας και το Πήλιο?

Χωρίς να θέλω να πυροδοτήσω μια κατάσταση, επειδή όλοι είχαμε επενδύσει σε αυτό το διαγωνισμό (Χρόνο, χρήμα, νεύρα, θυσίες), εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα περάσουν οι καλύτεροι από τους καλύτερους...Η αφρόκρεμα... Όταν τα αποτελέσματα του πρώτου σταδίου κατατάσσουν πάνω από 100 άτομα με βαθμολογία άνω του 90% πώς περιμένουν κάποιοι υποψήφιοι να τους ξεπεράσουν στο δεύτερο στάδιο. Αν κάποιος δηλαδή έγραψε στο πρώτο στάδιο 65-69% είναι τουλάχιστον ονειροπόλος ή αφελής να θεωρεί ότι θα ξεπεράσει 800 άτομα περίπου τα οποία βρίσκονται από πάνω του...Και μιλάμε για 32 θέσεις.

Κατά την δική μου άποψη ήταν ένας δίκαιος και αξιοκρατικός διαγωνισμός -Ως προς αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα-.

Και κάτι τελευταίο, επειδή το διαβάζω συνέχεια...Τι θα μπορούσε κάποιος να συμπληρώσει αυτά τα 2-3 τελευταία λεπτά κατά τα οποία οι επιτηρητές κολλούσαν αυτοκολλητάκια??? Αλήθεια τί? Μόνο την άσκηση με τα όμοια γράμματα...Καμία άλλη...Σκεφτείτε το και σταματήστε τη μεμψιμοιρία...

Δεν ξέρω σε ποια βάρδια δίνατε πάντως τα θέματα στις 14:00 δεν ήταν αυτά εκτός απ τη δίλεπτη φωτογραφία. Επίσης και μια μέρα να την κοίταζε κάποιος που δεν το χει πάλι δε θα απαντούσε. Το μόνο άξιο αναφοράς είναι οι επιτηρητες.

Alcapone2525":3t51lxet said:

Το θεμα ειναι απλο δεν θελει πολυ αναλυση.τα θεματα ηταν παρομοια.οσοι γνωριζαν θεματα των προηγουμενων σειρων ειχαν σοβαρο πλεονεκτημα.2ον η επιτηρηση ηταν τραγικη και οσοι δν τηρουσαν τους κανονισμους ειχαν επιση σοβαρο πλεονεκτημα εις βαρος αυτων που τους τηρουσαν.τωρα αυτο που λες για γροθια εναντιων του κατεστημενου σοβαρα το εννοεις; αυτο που συζηταμε επιχειρηματολογωντας ειναι η εμφανης αδικια. Ανταγωνιστες ειμαστε αλλα θελουμε να ανταγωνιστουμε δικαια. Επισης πρεπει να δεις την λιστα των επιτυχοντων στον πτοηγουμενο διαγωνισμο. Υπηρχε ατομο που εγραψε 88 με τον δευτερο 78.5. Οποτε ναι και ενας 65 αρης εχει πιθανοτητα.

Εχω μια ερωτηση. ( πέρα απ το όνομα του πιλότου που δεν απαντά κανενας). Εγώ δεν είδα να γράφουν μετά το πέρας της εξετασης γιατί αν το είχα δει θα είχα φρικάρει κ θα άνοιγα προφανως να συμπληρώσω τα τελευταία αλφαριθμητικα που δεν πρόλαβα να ακουμπησω. Εσείς βλέποντας αυτήν την ανοχή γιατί δεν το κανατε;;

Ποιο όνομα πιλότου; Σε ποια ερώτηση; Σε εμάς στο κείμενο που διαβάζαμε ήταν Roseburg. Στο ηχητικό το αγγλικό κάτι τύπου Μιράζ-Μιλάζ κάτι τέτοιο.

Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου. Το να μην θέλει ο άλλος να μοιραστεί σημειώσεις/πληροφορίες κτλ είναι αναφαιρετο δικαίωμα του. Και εγώ είχα απορίες που τις έγραψα εδώ και κάποιοι θέλησαν να με βοηθήσουν(λίγοι). Δεν πήγα φροντιστήριο και δεν μπορώ να απαιτήσω από κανέναν να μοιραστει σημειώσεις και αφού έχει πληρώσει για να κάνει μαθήματα. Είναι στην ευχερεια του να μου τις δώσει. Με πιο απλά λόγια δεν μπορώ να στο εξηγήσω..Όντως τέτοιοι διαγωνισμοι είναι ο "θάνατός σου η ζωή μου". Οι πιο ικανοί σαφώς και πρέπει να περάσουν. Τι σχέση έχει αυτό με το αν τηρήθηκαν οι κανόνες εξέτασης? Εδώ μια κοπέλα ανέφερε ένα κατεβατό απο απαντήσεις , όπως και εγώ θυμάμαι ακομα μερικες. Θα μπορουσα οσα δεν προλαβα να τα απαντήσω σε αυτά τα 3 λεπτά, και να ανέβω π.χ 5% . Στην πράξη ένα τέτοιο ποσοστό ξέρεις πώς μεταφράζεται σε σειρα κατάταξης 1000+ ατόμων. Στο πρώτο στάδιο θα είχα ανέβει π.χ 100 θέσεις

AmaliaL":3pe5g8y2 said:
Ποιο όνομα πιλότου; Σε ποια ερώτηση; Σε εμάς στο κείμενο που διαβάζαμε ήταν Roseburg. Στο ηχητικό το αγγλικό κάτι τύπου Μιράζ-Μιλάζ κάτι τέτοιο.
Στο ηχητικό! Αυτόν τον Μαλονεν!