Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Καλημέρα παιδιά,

Παρακολουθώ καιρό τώρα το forum, χωρίς βέβαια να είμαι ενεργό μέλος. Συμμετείχα και εγώ στη Β φάση του διαγωνισμού και παρακολουθώντας τις συζητήσεις σας, θέλω να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι δυστυχώς ο διαγωνισμός δεν ήταν όπως τον περίμενα, Φυσικά, τα θέματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά, αλλά δεν περίμενα να έχουν όλες οι ομάδες τα ίδια θέματα. Δυστυχώς, για εμένα απογοητεύτηκα πολύ με αυτό το γεγονός.

Θέλω να κάνω και εγώ καταγγελία στο ΑΣΕΠ, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Μπαίνω στη σελίδα του ΑΣΕΠ, στην κατηγορία Επικοινωνία -> Καταγγελία, αλλά μου βγάζει μία κενή σελίδα. Όταν μπαίνω στο προφίλ μου το μόνο που μπορώ να κάνω είναι Αίτηση Θεραπείας ή Ένσταση, που δεν έχει καμία σχέση με την Καταγγελία,

Εάν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω καταγγελία, θα ήμουν ευγνώμων. Θέλω ειλικρινά να στηρίξω όλη την προσπάθεια που κάνετε ορισμένοι για επανάληψη του διαγωνισμού.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δοκίμασε να μπεις απο google chrome, και στο πεδίο επικοινωνία πατάς νέα καταγγελία. Σε εμένα δείχνει να δουλεύει κανονικά. Με πολλές καταγγελίες ίσως καταφέρουμε κατι.

Attachments

• IMG_2172.PNG
    IMG_2172.PNG
    128,6 KB · Προβολές: 1.313
Να και η εικόνα με το water salute.

https://dncache-mauganscorp.netdna-ssl. ... mbnail.jpg

Νομίζω όμως ότι είχαν κόψει τη φωτογραφία ώστε να μη φαίνεται το δεξί πυροσβεστικό. Τουλάχιστον εγώ δεν το πρόσεξα στην φώτο!!!

Μπορείτε να μου θυμήσετε αν τα λέω σωστά:
α) Οι φωτογραφίες ήταν 2 ερωτήσεις μία με αυτές που εμφανίζονταν για λίγο και μία με τη φωτογραφία της Α. Πετρούπολης.
β) Οι ερωτήσεις που ήθελε να σημειώσουμε τις πτήσεις αεροσκαφών που κινούνται προς συγκεκριμένη διεύθυνση και αυτές που ήθελε να βρούμε ποια έκαναν στροφή ήταν στην ίδια ερώτηση.
γ) Στο τέλος οι ερωτήσεις για τα δύο ηχητικά που είχαν ακουστεί νωρίτερα (ένα ελληνικό κ ένα αγγλικό) ήταν 2 διαφορετικές ερωτήσεις.

*κ εγώ μόνο από τα αριστερά θυμάμαι πίδακα νερού.

Στην ερώτηση γεωγραφίας έπρεπε εκτός από το να κυκλώσουμε να βάλουμε κ αριθμούς σωστά;

Εγώ θυμάμαι δύο πίδακες, απλά έλειπε το δεξί πυροσβεστικό.

Δεν νομίζω να ήθελε αρίθμηση στην γεωγραφία. Απλά κυκλώστε έλεγε. Τώρα τί να σου πω, μπορεί και να μην το είδα στην βιασύνη μου. Αλλά γιατί να λέει να βαλουμε αρίθμηση? Μην μπερδέψουμε την Μύρινα με το Καϊμακτσαλάν?

Κ εγώ δεν παρατήρησα καν εκείνη την ώρα ότι υπήρχαν αριθμοί απλά το έλεγαν μετά άλλοι διαγωνιζόμενοι. Πάντως στην εκφώνηση έλεγε απλά κυκλώστε. Τώρα τι να πω, θα δείξει, εγώ τη θεωρώ χαμένη.

Εάν δεν το έλεγε στην εκφώνηση, που ούτε κι εγώ το είδα, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.

Σωστή θα μας την πάρουν έαν τα έχουμε σωστά.

(Βέβαια εγώ έκανα λάθος τους Οθωνούς. Ήξερα ότι είναι στην Κέρκυρα από μια φίλη μου Κερκυραία, αλλά κύκλωσα τη θάλασσα στο ανατολικό μέρος της Κέρκυρας, όχι στο δυτικό. :with: )

Ρε παιδιά στις φωτογραφιες τι να διαρρεύσει; γιατί πρόλαβε κάνεις να δει σίγουρα για να τα πει στον επομενο; Μόνο η γεωγραφια είναι το θέμα. Ίσως την ακυρώσουν όπως έγινε κ στο α σταδιο.

εγώ τις φωτο τις βρήκα μέσα σε μια ωρα χαλαρα!
αν ειχα ξαδερφο ή γκομενο να δινει στο τελευταιο τμημα δεν θα του τις εβρισκα να τις καμαρώσει με τις ωρες?

ΕΠΙΣΗΣ! και το κειμενο που διαβασαμε
και τον διαλογο που ακουσαμε
σχεδον ολόιδιο το ειχαμε!

Δεν ειναι οτι διερρευσε η φυση της ασκησης αλλά η ασκηση η ιδια

Εαν υπαρχει καποιο κειμενο καταγγελιας κοινοποιηστε το καθως θα συμμετεχω.

Δεν ειχα ιδεα οτι συνέβη όλο αυτό. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
Σε σημειο που λεω καλυτερα ας μπαιναν τα βυσματα εξαρχης παρα αυτη η κοροιδια...