Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

phoenix6":23s9lxmk said:
Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος,επιπλέον πτυχία ξένων γλωσσών μοριοδοτούνται? Και επίσης ξέρετε πόσα άτομα μετέχουν στην κατηγορία των πολυτέκνων?
Οχι, οι πρόσθετες ξένες γλώσσες δε μοριοδοτούνται. Το έγραφε και στις οδηγίες οτι χρειάζονται μόνο το πιστοποιητικό C2 των Αγγλικών.

Εύχομαι να ισχύει γιατί προχθές ρώτησα μία υπάλληλο του ασεπ και μου ανέφερε πως όλα τα πτυχία προσμετρούνται..

Θέλω να ακούσω ή μάλλον να διαβασω εντυπώσεις :?: απο όσους εξετάστηκαν φυσικά...

VDM":3rjfkzh2 said:
Θέλω να ακούσω ή μάλλον να διαβασω εντυπώσεις :?: απο όσους εξετάστηκαν φυσικά...

Η εξέταση ήταν όπως έπρεπε. Απαιτητική μέχρι τέλους. Ήθελε άριστη μνήμη (βραχεία και μέση) καθώς και άριστη συγκέντρωση. Καμία σχέση με την προηγούμενη φορά. Το περιβάλλον ήταν σε χώρο ομιλιών του Δημόκριτου χωρίς προβλήματα ήχου/εικόνας.

Ένα μεγάλο μπράβο πραγματικά για την διαδικασία καθώς όποιοι περάσουν από τους πρώτους μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως στο αντικείμενο των θέσεων!!

Προσωπικά βέβαια με βλέπω για βάση , χωρίς προετοιμασία που πήγα. ΟΚ! :(

P.S. : Άντε γιατί στην πρώτη φάση περνάγανε όλους τους άσχετους. :evil:

Καλησπερα! Καλα αποτελεσματα! μηπως μπορεις να μας πεις τα θεματα στο περιπου, τωρα που τα εχεις φρεσκα? Τι ζηταγαν δηλαδη πανω κατω?

Θα συμφωνήσω μαζι σου... Άψογη οργάνωση έχω να πω. Νομίζω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος προετοιμασίας, αν και πρότινος αυτο νόμιζα. Και τα πήγα μέτρια, πολυ μέτρια. -1 στον ανταγωνισμο :D Ακόμα και να γράψουμε εδω τι θέματα είχαμε τα ζητούμενα κάθε φορα ειναι διαφορετικά σε κάθε γκρουπακι. Η συμβουλη μου σε οσους δεν εχουν δωσει ειναι απλα να ναι πολυ συγκεντρωμενοι. Καλά αποτελέσματα!

Θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια απο πανω! Πολυ καλη οργανωση!

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται προετοιμασια. Θελει να εχεις βασικες γνωσεις (αν δεν εχεις βασικες γνωσεις εκ των πραγματων δεν εχεις τυχη), και επειτα θελει απολυτη συγκεντρωση και καλη μνημη. Θα το διαπιστωσετε και εσεις.

Οσοι παρουν πανω απο 80, για μενα σημαινει οτι τα παιδια το κατεχουν το "σπορ" και αξιζουν γι'αυτη τη θεση.

Και εμενα γυρω στη βαση με κοβω παντως....δυσκολα παραπανω!!

Καλη επιτυχια σε ολους!!

Ειναι εδω κανένας πολύτεκνος να συζητήσουμε τις πιθανότητες μας; :D

κΑΙ γισ τους πολύτεκνους χρειάζεται να έχεις γράψει.Οι θέσεις είναι λίγες κα όπως και να το κάνουμε,πάνω από 75,τουλάχιστον,θα είναι μια βάση.κι εγώ ανλήκω σ αυτην την κατηγορία.

Τι οργανωση ρε παιδια? Περα απο το οπτικοακουστικο που οκ θα συμφωνήσω, κάποιοι υποψήφιοι γραφανε τη στιγμή που απαγορευόταν , καθώς και το χερότερο αφου έληξε η εξέταση είχαν το χρόνο να συνεχίσουν 1-2 λεπτά τη στιγμή που δύο δύο πήγαιναν για να μας κολλήσουν το αυτοκόλλητο! Αντί ο ένας να επιτηρεί και ο άλλος να περνάει απο τον καθένα.... φυσικά δεν μηδένισαν κανέναν, μόνο έλεγαν κλείστε το τετράδιο, απαράδεκτοι οι επιτηρητες σε αυτο το κομματι που ήταν και το πιο σημαντικό, δεν ήρθαν για να δούμε το μπόι τους...