jim88":23yqmm8a said:Το Β στάδιο είναι πολύ απρόβλεπτο γενικά,επομένως πολλά μπορούν να ανατραπούν.Εχει ,επίσης, συντελεστή βαρύτητας 2 ενώ το Α στάδιο έχει 1.
Υπάρχει χρόνος για προετοιμασία και όποιος το θέλει πολύ θα τα πάει καλά.Επειδή έχω υλικό για το Β στάδιο όποιος επιθυμεί δωρεάν ενδεικτικό υλικό ας στείλει pm
jim88":g99mk7h4 said:Εχω λάβει χωρίς υπερβολή δεκάδες μηνυματα και έχω απαντήσει στα περισσότερα.Το ότι προτίθεμαι να βοηθήσω αφιλοκερδώς κάποιοι το θεώρησαν κοροϊδία όπως βλέπω.
Κάποιοι χωρίς την παραμικρή παρουσία στο φόρουμ έκαναν εγγραφή αυθημερόν γιατί μυρίστηκαν τσάμπα σημειώσεις...Αν νομίζουν ότι μ 'αυτό τον τρόπο έχουν ελπίδες στο διαγωνισμό τους εύχομαι καλή τύχη...
Από κει και πέρα στο φόρουμ δεν μπαίνω καθημερινά ούτε και είμαι υποχρεωμένος να απαντάω στην ερώτηση του καθενός δεδομένου ότι και γω είμαι διαγωνιζόμενος και ξέρω ο,τι ξέρουν και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.
Εχετε υπόψη μερικοί ότι αναφέρθηκα σε ενδεικτικό υλικό.Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τη συνολική ύλη του διαγωνισμού,εν ολίγοις θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο υλικό για το Β'στάδιο από αυτό που μπορώ εγώ να διαθέσω.
Τέλος,όποιος θέλει έστω αυτό το ενδεικτικό υλικό θα στέλνει το Mail του και όταν θα μπορώ να απαντήσω θα το κάνω.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτούς που το γουστάρουν πραγματικά και όχι σε αυτούς που είδαν μια θεσούλα στο δημόσιο.Σας διαβεβαιώ δεν είναι καθόλου ''θεσούλα''στο δημόσιο...