Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Μην αγχωνεστε όλα καλά θα πάνε. Είχε συμμετοχή 72%..άρα αντισταθμίζεται με τις θέσεις...το θέμα είναι ότι για να μπορείς να πας με καλή ψυχολογία στην επόμενη φάση πρέπει να είσαι πάνω από 80/100..αλλιώς θα έίναι ζόρι μεγάλο...
Αναφορικά με το "προοιωνίζεται"...
Κάτι θα πρέπει να προοιωνίζεται κάτι άλλο..(δε νομίζω να είναο απρόσωπο)..

neopas87":2cxld4ej said:
Στις απαντήσεις των θεμάτων αναφέρομαι και όχι στη βαθμολόγηση των γραπτών.

Ναι, σωστα! Αυτες θα μπορουσαν να τις δωσουν και αμεσως μετα τη ληξη της εξετασης.

Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα του Α σταδίου και πότε το Β στάδιο του διαγωνισμού;;

maria22":22pai7nw said:
Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα του Α σταδίου και πότε το Β στάδιο του διαγωνισμού;;

Καπου διαβασα (δεν θυμαμαι που) οτι υπαρχουν πληροφοριες που λενε για Κυριακη 5/12/2016. Μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα...απλα μεταφερω κατι που διαβασα σε καποιο site.

CLUBBER LANG":2dbpza98 said:
Καλημέρα σε όλους.

Σχετικά με σημειώσεις για το 2ο στάδιο του διαγωνισμού, είχα αγοράσει από ένα φροντιστήριο πριν λίγο καιρό.

Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ είμαι φροντιστήριο ούτε επαγγελματίας.
Δίνω και εγώ αλλά τiς πουλάω επειδή α) οι σημειώσεις κοστίζουν και β) ήταν μεγάλος κόπος να σκανάρω 200+ σελίδες.

Αναλυτικά:
Αρχείο 1) Ανάλυση - μνήμη - λογική > 50+ σελίδες με ασκήσεις στα ελληνικά
Αρχείο 2) Ασκήσεις παρατηρητικότητας > 100+ σελίδες επίσης στα ελληνικά
Αρχείο 3) θεωρία συντεταγμένων από φροντιστήριο > 10 σελίδες (ελληνικά)
Αρχείο 4) Ασκήσεις σε συντεταγμένες > 10+ σελίδες (ελληνικά)

Τιμή 20 Ευρώ
Αποστολή με email - Πληρωμή με κατάθεση στο λογαριασμό μου.

Με εκτίμηση
ΒΤ

Καλημέρα , καλά αποτελέσματα και καλή συνέχεια σε όλους..Δεν σταματάει η ζωή σε έναν διαγωνισμό..
Επειδή ενδιαφέρομαι για τις σημειώσεις αλλά έχω ανάγκη και τα 20€ αν θέλει κάποιος να μοιραστούμε τα έξοδα θα ήθελα να μου στείλει ένα mail..
Ξέρω ότι είναι κόπος να φτιάξεις ηλεκτρονικές σημειώσεις, αλλά και εγώ χρειάζομαι τα χρήματα..
Μπράβο σου πάντως που τα μοιράζεσαι μαζί μας..
Καλή συνέχεια σε όλους..

Καλημέρα , καλά αποτελέσματα και καλή συνέχεια σε όλους..Δεν σταματάει η ζωή σε έναν διαγωνισμό..
Επειδή ενδιαφέρομαι για τις σημειώσεις αλλά έχω ανάγκη και τα 20€ αν θέλει κάποιος να μοιραστούμε τα έξοδα θα ήθελα να μου στείλει ένα mail..
Ξέρω ότι είναι κόπος να φτιάξεις ηλεκτρονικές σημειώσεις, αλλά και εγώ χρειάζομαι τα χρήματα..
Μπράβο σου πάντως που τα μοιράζεσαι μαζί μας..
Καλή συνέχεια σε όλους..[/quote]
Φίλε μου εγώ ενδιαφερομαι. Προτείνω όμως οποίος ενδιαφερεται να ποσταρει εδώ ένα ποστ για να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχεις π.μ.

Καλημέρα σε όλους.

Μιας και εγώ πόσταρα την "αγγελία" για τiς σημειώσεις, ζήτω συγγνώμη αν φέρνω σε οικονομικά δύσκολη θέση κάποιον αλλά α) επειδή πλήρωσα τριψήφιο πόσο για να τα βρω και β) επειδή οι πιθανότητες να μπει κάποιος είναι 1 στις 100 (15 θέσεις αν βγάλεις τα πολυτεκνα - εντοπιοτητες για 1500 υποψήφιους), θεώρησα σωστό ότι πρέπει να της μοιραστώ με ένα ενδεικτικό πόσο. Πιστέψτε με το να σκανάρεις 200+ σελίδες θέλει πολύ χρόνο.

Σχετικά με το Test της κυριακής παιδιά, μη βιάζεστε να πείτε πόσο καλά πήγατε. Ξέρω ότι ήταν ελληνικά και όλοι έχουμε μορφωθεί αλλά είχε πολλές παγίδες. Δε το λέω φυσικά για να σας ανησυχήσω αλλά αν διαβάσετε τι έγραφαν οι συνάδελφοι στον προηγούμενο διαγωνισμό θα καταλάβετε ότι όλοι περίμεναν παραπάνω.

Αυτό που ανησυχεί εμένα είναι κυρίως η επόμενη εξέταση και φυσικά το ζήτημα "βύσμα". Πολλοί από εσάς όπως και εγώ περιμέναμε χρόνια το διαγωνισμό και επειδή θέλει μεγάλη επένδυση χρόνου για να έχουμε έστω 1% πιθανότητα για μια θέση ΕΕΚ, θα ήταν πολύ κρίμα οι θέσεις να είναι ήδη μιλημένες.

Καλή επιτυχία πάλι σε όλους και καλό διάβασμα σε όσους έλαβαν τις σημειώσεις ήδη!

BT

Καλημέρα και καλά αποτελέσματα.

Σχετικά με τα θέματα, όποιος είχε "φρεσκάρει" κάποια θέματα γραμματικής-συντακτικού μπορούσε να ανταπεξέλθει έως 80-85/100. Μην ξεχνάτε όμως πως σε τέτοιες διαδικασίες πάντα υπεισέρχεται ο παράγοντας του άγχους και του χρόνου, με αποτέλεσμα πράγματα που τώρα χαλαρά θα χαρακτήριζες "πανεύκολα" και θα απαντούσες σωστά, την ώρα της εξέτασης να τα έκανες λάθος. Προσωπικά, έκανα λάθη τα οποία σε καμία περίπτωση τώρα δεν θα έκανα (π.χ. το εισάγετε τον κωδικό σας και ολοκληρώστε είναι λάθος,κι όμως το έβαλα σωστό εκείνη την ώρα!).Επομένως, μη βιάζεστε κάποιοι να βγάζετε συμπεράσματα για τα αποτελέσματα. Και φυσικά μην απογοητεύεστε όσοι πραγματικά επιθυμείτε μία θέση, η επόμενη φάση έχει διπλάσιο συντελεστή βαρύτητας και δεν σημαίνει πως όποιος έγραψε τέλεια τώρα θα πάει το ίδιο καλά και στην επόμενη φάση!

Zkts":349xa1gg said:

Σχετικά με τα θέματα, όποιος είχε "φρεσκάρει" κάποια θέματα γραμματικής-συντακτικού μπορούσε να ανταπεξέλθει έως 80-85/100. Μην ξεχνάτε όμως πως σε τέτοιες διαδικασίες πάντα υπεισέρχεται ο παράγοντας του άγχους και του χρόνου, με αποτέλεσμα πράγματα που τώρα χαλαρά θα χαρακτήριζες "πανεύκολα" και θα απαντούσες σωστά, την ώρα της εξέτασης να τα έκανες λάθος. Προσωπικά, έκανα λάθη τα οποία σε καμία περίπτωση τώρα δεν θα έκανα (π.χ. το εισάγετε τον κωδικό σας και ολοκληρώστε είναι λάθος,κι όμως το έβαλα σωστό εκείνη την ώρα!).Επομένως, μη βιάζεστε κάποιοι να βγάζετε συμπεράσματα για τα αποτελέσματα. Και φυσικά μην απογοητεύεστε όσοι πραγματικά επιθυμείτε μία θέση, η επόμενη φάση έχει διπλάσιο συντελεστή βαρύτητας και δεν σημαίνει πως όποιος έγραψε τέλεια τώρα θα πάει το ίδιο καλά και στην επόμενη φάση!

Αυτό ξαναπέστο. Την ώρα της εξέτασης αμφέβαλλα ακόμα και για το διαθετιμένος... :wall:

AmaliaL":2ufvk2lx said:
Zkts":2ufvk2lx said:

Αυτό ξαναπέστο. Την ώρα της εξέτασης αμφέβαλλα ακόμα και για το διαθετιμένος... :wall:

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!!