Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Αν κάποιος δεν έχει εκτυπωμένη την αίτηση που είχε κάνει,πώς μπορεί να μάθει τι περιοχή είχε δηλώσει?
Θυμάμαι,απλά δεν είμαι 100% σίγουρη.
Σας ευχαριστώ πολύ.

nikolacm":2pqznau6 said:
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχουν θέματα και σημειώσεις για τις εξετάσεις για ΕΕΚ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Παιδια αν υπαρχει κατι απο καποιο παλιότερο κλπ θα με βοηθούσε και εμενα καθώς λόγω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών δεν μου ειναι δυνατόν να παρακολουθήσω φροντιστηριο.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το hi-jack

Σε βιβλιοπωλεία μπορείς να βρεις βιβλία με τεστ λεκτικών γνώσεων και δεξιοτήτων για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Ξέρετε αν η εξέταση θα γίνει σε χαρτί ή υπολογιστή; Επίσης, από που μπορούμε να διαβάσουμε και τι? Εγώ έψαξα στο ιντερνετ δυο-τρια πραγματάκια και κάποια τεστάκια αλλά είναι πολύ λίγα. Πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα;

Γεια σας,
θα ήθελα να ρωτήσω στην εξέταση θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κάτι άλλο εκτός από ταυτότητα; Και γενικά χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο τώρα ή πάμε κατ ευθείαν εκείνη τη μέρα;
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα!! Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η βάση για να περάσεις από το α' στο β' στάδιό; Επίσης γνωρίζετε αν ο διαγωνισμός του α΄σταδιίου θα γίνει μέσω υπολογιστή ή γραπτώς; Για να ξέρουμε αν θα μπορούμε να επανελέγξουμε το γραπτό μας...

giota_math":1bvvstt5 said:
Αν κάποιος δεν έχει εκτυπωμένη την αίτηση που είχε κάνει,πώς μπορεί να μάθει τι περιοχή είχε δηλώσει?
Θυμάμαι,απλά δεν είμαι 100% σίγουρη.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Μπες στο site του ΑΣΕΠ, κανε login, πηγαινε στις αιτησεις σου και δες την ηλεκτρονικη αιτηση ξανα.

Περα απο παλιοτερα θεματα ή καποια δειγματα απο τεστ που εχουν ανεβασει φροντιστηρια, δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι ηλεκτρονικα.

Χωρις να ξερω 100%, δεν νομιζω οτι ειναι σε υπολογιστη η εξεταση. Λογικα ειναι σε χαρτι...ειναι πολλαπλης επιλογης και διορθωνονται οπως αναφερθηκε και παραπανω σκαναροντας τα γραπτα.

Καλησπέρα και από μένα, εγώ δεν μπορούσα να συνδεθώ στο site του ΑΣΕΠ για να δω τι είχα δηλώσει στην αίτηση μου ως τόπο εξέτασης αλλά τους πήρα τηλέφωνο και με εξυπηρέτησαν αμέσως.

Καλησπέρα σας,
Ενημερώνομαι από το φόρουμ για την διαδικασία των εξετάσεων των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει, αν ειναι εφικτό να περάσεις το Α'Στάδιο των εξετάσεων μόνο με την αγορά κάποιου βιβλίου ή είναι απαραίτητη η παρακολούθηση φροντιστηριακών μαθημάτων
. Και αν έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο προς αγορά.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Καλή επιτυχία σε όλους

Το πρώτο στάδιο είναι εφικτό (και αν μου επιτρέπετε, αυτονόητο για απόφοιτους Πανεπιστημίου) να το περάσεις χωρίς να κάνεις προετοιμασία.