Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Θα βγει ανακοίνωση στη σελίδα του ΑΣΕΠ με τη λίστα των ατόμων των οποίων απορρίφθησαν οι αιτήσεις, μετά θα υπάρξει κάποιο χρονικό διάστημα ενστάσεων και μετά θα γίνει ο διαγωνισμός. Οπότε βάσει αυτών των δεδομένων πάμε για Μάρτιο.. μην πω και πολύ αργότερα... Τέλος πάντων.. Έχω μία απορία όσον αφορά ένα τεστ που κυκλοφορεί με την ονομασία "υπόδειγμα τεστ ελεγκτών 1999'' : στο κομμάτι του τεστ που έχει πτήσεις και μετά έχει κάποια κενά, τι μπορεί να ζητηθεί? Όσοι γνωρίζουν απο προηγούμενο διαγωνισμό, ας βοηθήσουν.. Μπορεί να δείχνει κάποιες πτήσεις πχ: OAL700 BAL345 LTU876 κτλ και να γράψουμε ποιες θυμόμαστε στις θέσεις όπου βρίσκονταν?? Δείχναν διαφορες καρτέλες με ό΄λο και περισσότερα κενά να συμπληρωθούν??? Αυτός είναι ο προβληματισμός μου...

Θα μπορούσες να μου πεις πού θα μπορούσα να βρω αυτό το υλικό που αναφέρεις παραπάνω?
Σε ευχαριστώ πολύ.

elen90":zhwuqn8g said:
και μια άσχετη ερώτηση(σχετική βέβαια με την εξέταση στο λεκτικό στάδιο):
το ουσιαστικό η οδός, κλίνεται?κι αν ναι, έχει πληθυντικό αριθμό?Κάποιοι λένε ότι δεν έχει...
Γενικότερα η Νέα ελληνική δέχεται θηλ.ουσιαστικά σε -ος?
Έχω διαβάσει κάτι περίεργα του τύπου "η άμμο", "η Πάρο"...
Sorry για τις απορίες που έχω,αλλά...πληροφορική τελείωσα! :oops:

Πριν τελειώσεις την πληροφορική,το δημοτικό το τελείωσες;Ή κατευθείαν ξεκίνησες αλγόριθμους,cobol,pascal,c++ κλπ;

Εγώ απο κούνια πάντως ξεκίνησα. Πρώτα μίλησα με δυαδικη κωδικοποίηση και μετά ξεκίνησα Ελληνικά. Να φανταστείς το -'dad' το έλεγα 00000110 00000110 00000100

Να σοβαρευτούμε τώρα. Πότε επιτέλους θα βγούνε οι λίστες συμμετεχόντων; Πάει και ο Φλεβάρης!

Καλησπέρα σε όλους! υπάρχει νεότερο για τον πολυπόθητο διαγωνισμό;; πήγε στα αζήτητα; :p

Σταματήστε να ρωτάτε κάθε τρεις και λίγο αν υπάρχει νεότερο....

www.asep.gr εφόσον δεν υπάρχει κάτι εκεί δεν υπάρχει πουθενά :rant:

Γεια! ειχε ανεβασει καποιος μια ιστοσελιδα με παιχνιδια-τεστ για τη μνημη τη παρατηρητικοτητα κλπ! θυμαται κανεις ποιο ηταν γιατι δεν μπορω να βρω τη δημοσιευση εκεινη. Ευχαριστω!

Δυσάρεστα νεα για την 1γ/2015.

Με τη γνωστή σύμβαση των αεροδρομίων υπήρξε και σύμβαση παραχώρησης του ελέγχου του εναέριου χώρου της Ελλάδος.
Ο ΕΕΚ λοιπόν θα περάσει σε τμήμα του eurocontrol και σύμφωνα με πληροφορίες που βγήκαν σε ιδιωτικό κανάλι πρόσφατα, υπάρχει πίεση να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αφου οι τεράστιες ελλείψεις στην ΥΠΑ θα καλυφθούν απο προσωπικό της ΠΑ.

Αυτό πού ακριβώς το είδατε; Μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες με πηγή;

CLUBBER LANG":hv8b3irk said:
Δυσάρεστα νεα για την 1γ/2015.

Με τη γνωστή σύμβαση των αεροδρομίων υπήρξε και σύμβαση παραχώρησης του ελέγχου του εναέριου χώρου της Ελλάδος.
Ο ΕΕΚ λοιπόν θα περάσει σε τμήμα του eurocontrol και σύμφωνα με πληροφορίες που βγήκαν σε ιδιωτικό κανάλι πρόσφατα, υπάρχει πίεση να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αφου οι τεράστιες ελλείψεις στην ΥΠΑ θα καλυφθούν απο προσωπικό της ΠΑ.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καλο ειναι αφού γράφεις την μπαρούφα σου να παραθέτεις και την πηγή. Ο διαγωνισμός έχω μάθει ότι εχει μπλέξει στα γραναζια του ΑΣΕΠ, καθως κάποιοι συμβουλοι αποχωρησαν και πρεπει να διοριστουν νεοι απο την Βουλη (η πηγη ειναι σχετικά εμπιστη αλλα δεν εγγυωμαι)
Αν υπάρχει κάτι άλλο, ειναι πιθανον, αλλα οχι να γραφουμε και ο,τι μας κατέβει.