Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Υπομονή! Υπάρχουν πολλές αιτήσεις και πρέπει να ελεγχθούν ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στην διαγωνιστική διαδικασία. Ελπίζω μέσα στο μήνα να έχει βγει ο κατάλογος συμμετεχόντων!

Ευχαριστω που μου ευχεσαι καλη επιτυχια στις πανελληνιες το εκτιμω.
Βεβαια τα πιστοποιητικα για υπολογιστες αγγλικα και γαλλικα τα εχω με ολη την περριτη γνωση του σχολειου εχω ενα θεμα αλλα οκ...αυτο ξεπερνιεται. Λοιπον απλα θα ηθελα να πω το εξης οτι εφοσον στερεις απο μια ολοκληρη γενια τα ονειρα της και τις φιλοδοξιες της θα εχεις και τις αναλογες επιπτωσεις(φευγει ολο το αριστα εκπαιδευμενο και καταρτισμενο δυναμικο που εχεις βγαλει στο εξωτερικο και στην ουσια αντι να του δωσεις δουλεια για να σε δικαιωσει αργοτερα για τα χρηματα που ξοδεψες για να το εκπαιδευσεις, και αναφερομαι στο κρατος τωρα, του λες και αντιο...εεε λοιπον καλα να παθεις με τη γραφειοκρατια σου και τη φορολογια σου που δεν αφηνεις να ερθει επενδυση για επενδυση σαυτη τη χωρα.
Και εφοσον συζηταμε για εεκ που ειναι ενα επαγγελμα που θελει επενδυσεις για να αναπτυχθει διοτι χωρις νεους στολους δεν χρειαζονται και οι εεκ προφανως δεν υπαρχει μελλον εκτος απο καποιες ελαχιστες θεσεις που καλυπτουν τους συνταξιοδοτημενους... τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Αρα λοιπον οταν τελειωσω το λυκειο και μπω σε καμια σχολη με βλεπω με το καλο οταν την τελειωσω να παιρνω απολυτηριο και να φευγω για εξω κατι το οποιο σκεφτονται και πολλοι συμμαθητες μου παρακαλω. Εφοσον ομως δεν υπαρχουν οι επενδυσεις(εκτος απο τα αεροδρομια που πηραν οι γερμανοι πριν κατι μηνες δεν υπαρχει και πολυ μεγαλη ζητηση στο χωρο της ΠΑ απο τεχνικους-μηχανικους-συντηριτες αεροσκαφων εως εεκ αρα μαλλον θα φυγω και εγω αφου δυσκολα θα βρω κατι σχετικο με αντικειμενο που λατρευω δλδ το αεροπλανο ενω εξω οι αεροπορικες εταιρειες αυξανουν συνεχως τους στολους τους και υπαρχει μεγαλη ζητηση στον τομεα αυτον. Βεβαια ναι μεν ειναι λιγο νωρις για τετοιες αποφασεις αλλα οπως τα βλεπω τα πραγματα δεν θα αλλαξουν και πολλα στο εγκυς μελλον...εννοωντας οτι δεν θα παψω να λατρευω το αεροπλανο ως επιτευγμα αλλα οταν δεν υπαρχει η ζητηση ειτε τη δημιουργεις με εργα και πραξεις ειτε κανεις οτι υπαρχει για να ριξεις σταχτη στα ματια των απελπισμενων....
Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος
Ευχαριστω πολυ!

καλησπέρα, παρατήρησα κάτι που λέει η προκήρυξη:

Οι υποψήφιοι που θα λάβουν και στο Β΄ στάδιο βαθμολογία, μεγαλύτερη ή ίση της βάσης βαθμολογίας (πε−
νήντα πέντε (55) μονάδες), κατατάσσονται σε πίνακες κατάταξης βάσει του βαθμού της γραπτής εξέτασης
προστιθεμένων και των προσαυξήσεων (όπως αυτές προσδιορίζονται στο Κεφάλαιο ΣΤ΄ «ΙΙΙ. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ−ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ»).
Στο Γ΄ στάδιο θα κληθούν οι υποψήφιοι που είναι στους ανωτέρω πίνακες και μέχρι πλήρους κάλυψης του
αριθμού των προς πλήρωση θέσεων.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, στο 3ο στάδιο θα εξεταστούν 32 άτομα και τελικά οι διοριστέοι μπορεί να είναι λιγότεροι
από 32!!! :shock:

και μια άσχετη ερώτηση(σχετική βέβαια με την εξέταση στο λεκτικό στάδιο):
το ουσιαστικό η οδός, κλίνεται?κι αν ναι, έχει πληθυντικό αριθμό?Κάποιοι λένε ότι δεν έχει...
Γενικότερα η Νέα ελληνική δέχεται θηλ.ουσιαστικά σε -ος?
Έχω διαβάσει κάτι περίεργα του τύπου "η άμμο", "η Πάρο"...
Sorry για τις απορίες που έχω,αλλά...πληροφορική τελείωσα! :oops:

elen90":2vdii5qe said:
το ουσιαστικό η οδός, κλίνεται?κι αν ναι, έχει πληθυντικό αριθμό?Κάποιοι λένε ότι δεν έχει...

Από τη Γραμματική Δ' Δημοτικού (δε σου λέω για Τριανταφυλλίδη, μπορεί να αρρωστήσεις)

Το ουσιαστικό "η οδός" ανοίκει στα δευτερόκλιτα ασυναίρετα ουσιαστικά (αρσενικά και θηλυκά σε -ος)

Ενικός Αριθμός
Ονομαστική : η οδός
Γενική : της οδού
Αιτιατική : την οδό
Κλητική : - οδέ

Πληθυντικός Αριθμός

Ονομαστική : οι οδοί
Γενική : των οδών
Αιτιατική : τις οδούς
Κλητική : - οδοί

Επίσης η ελληνική γλώσσα είναι γεμάτη με θυληκά ουσιαστικά σε -ος : ή άμμος, η είσοδος, η έξοδος, η δίοδος, η μέθοδος, η παράγραφος κλπ κλπ κλπ.

Sorry για την απάντηση, αλλά ...Ιατρική τελείωσα :shock:

Υ.Γ. Μία φιλική συμβουλή. Ξέχνα το διαγωνισμό για ΕΕΚ, έχει πολλές λέξεις σε " -ος " στις εξετάσεις.

elen90":21hd1wyf said:
και μια άσχετη ερώτηση(σχετική βέβαια με την εξέταση στο λεκτικό στάδιο):
Έχω διαβάσει κάτι περίεργα του τύπου "η άμμο", "η Πάρο"...

Αυτό με την κλίση των ουσιαστικών ας πούμε οτι συγχωρείται (που δε συγχωρείται ΦΥΣΙΚΑ), αλλά απορώ είσαι και απόφοιτος πληροφορικής ... υπάρχει κάτι που λέγεται google , πατας η ''άμμος'' και σου βρίσκει εκατό σάιτ γραμματικής που το κλίνουν σε χρόνο dt. Αλλά εσύ προτιμάς να κάτσεις να γράψεις σε ένα φόρουμ και να περιμένεις να απαντήσει κάποιος. Ήξερα ότι οι γραμματικές μας γνώσεις πάσχουν σε σχέση με τους γονείς μας 60+ αλλά αυτό πια...πιο πολύ για τρολ μου μοιάζει. Πραγματικά να τα βράσω τα πτυχία και τα μάστερ...Κάτι τέτοια βλέπω και ακούω και λέω έχω κάποιες πιθανότητες....

Υ.Γ. Αν ήμουν εξεταστής δε θα σε έκοβα γιατί δεν ξέρεις γραμματική (κάτι που μαθαίνεται, λέμε τώρα) αλλα κυρίως γιατί για κάτι τόσο απλό, βασικό, επιπέδου δημοτικού ρωτάς εδώ χωρίς προφανώς να έχεις γκουγκλάρει ή ψάξει γενικώς.

Γεια σε όλους.. είχαμε κανα νεότερο περί της προκήρυξης??

Μήπως να παίρνουμε κάθε μέρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ ν α ρωτάμε για το διαγωνισμό, μήπως τόχουν ξεχάσει;;; :!: