Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Αυτό νομίζω ότι είναι γενικό φαινόμενο των διορισμών στο Δημόσιο τα τελευταία χρόνια. Λόγω μνημονίων πρέπει να καλύπτεται ο όρος 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις. Οπότε το ΥΠΕΣ είναι υποχρεωμένο να λάβει υπόψην τον λόγο αυτό, προτού εγκρίνει για ανάληψη υπηρεσίας τους επιτυχόντες των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.

Είναι απλά το αποτέλεσμα των μνημονίων, της εξάρτησης της χώρας απο τους δανειστές και της λογικής της συρρίκνωσης του Δημοσίου. Σε κάθε περίπτωση οι επιτυχόντες δεν χάνουν την θέση τους αλλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να τους καλέσουν για ανάληψη υπηρεσίας.

καλημέρα!
οπότε αφορά κυρίως τους επιτυχόντες του ασεπ του 2008 και όχι τη συγκεκριμένη προκήρυξη της υπα.....

Γιατί δεν έχουν κληθεί ακόμα να αναλάβουν υπηρεσία μετά απο 7 έτη;

Διατίθενται σημειώσεις για τς Λεκτικές Δεξιότητες και για τη Δεύτερη ενότητα, για όποιον ενδιαφέρεται. Από γνωστό φροντιστήριο. Πληροφορίες INBOX.

Επικοινώνησα μόλις και μάλιστα εις διπλούν με την εξυπηρέτηση του ΑΣΕΠ. Με ενημέρωσαν οτι ακόμα δεν έχει καταρτισθεί ο κατάλογος των υποψηφίων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Επίσης, σε ερώτησή μου σχετικά με το αν υπάρχει δυνατότητα να ανεβάσουν στο site τους τη β' φάση του διαγωνισμού του 2008, αμφότεροι οι υπάλληλοι δεν ήθελαν καν να ακούσουν και αρνήθηκαν να μου δώσουν το τηλέφωνο κάποιου άλλου υπαλλήλου, πιθανότατα προϊσταμένου, προκειμένου να διατυπώσω σε αυτόν το αίτημά μου. Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλώ όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό: α) να ξαναενοχλήσουν, αν έχουν τη διάθεση, τις υπηρεσίες του ΑΣΕΠ προκειμένου να ανέβει το test της β' φάσης, β) να ανεβάσουν στο παρόν forum το εν λόγω test, σε περίπτωση που το έχουν προμηθευτεί από κάποιο φροντιστήριο και γ) να υποδείξουν τόσο σε εμένα όσο και στους λοιπους ενδιαφερόμενους του forum σχετική βιβλιογραφία.

Θεωρώ πως δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιευθεί το τεστ της Β φάσης.Αν ήθελαν να το δώσουν θα το ανέβαζαν παρέα με το τεστ της Α φάσης τότε. Ψάξε λοιπόν να βρεις υλικό απο το ιντερνετ σχετικα με όσα εχουν αναφερθεί για το συγκεκριμένηο κομμάτι του διαγωνισμού(γεωγραφία,τεστ μνημης-παρατηρητικότητας,συντεταγμένες κτλ. κτλ.)

Το συγκεκριμένο τεστ εξάλλου δεν είναι απλά ένα γραπτό test.

Είναι μια οπτικοακουστική εξέταση... που δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς θα ανέβαινε σε ένα site.

Καλημέρα σε όλους :)
Γνωρίζει κανένας κάποιος τπτ περί της προκήρυξης και πότε θα δώσουμε; παλιά θέματα και τεστάκια?κάποια βοήθεια που θα μας ήταν χρήσιμη.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

22 θεματα
Αριθμοι 354768950
Σχηματα
Πτησεις αεροσκαφων υποδειγμα 1999
Κειμενο περιπου 100λεξεις ανα λεπτο
Αποσταση στοχων απο σταθερο σημειο- πχ η ΑΕΕ απεχει..5 4 η 3νμ
Σημειωστε 3βουνα 3 νησια 3πολειςχαρτης ολολευκος
Μετα απο 5 ερωτησεις ποια νησια ρωτησαν
Ηχητικα στα αγγλικα μεταρ σημειωστε αεροδρομιο ανεμο ενταση
Κειμενο δευτερο σημειωστε οτι ειδατε
Δινεται ρανταρ και ενας μετεωρολογικος σταθμος βρειτε συντεταγμενες και αντιστροφα δινονται συντεταγμενες να βρεθει ρανταρ και μετ σταθμος.
Ερωτησεις σχετικα με ενα κειμενο που δοθηκε πριν 3 με τεσσερις ερωτησεις πριν
Αυτα για την ωρα ομως μου κανει εντυπωση που ψαχνει καποιος θεματα τωρα ειχαμε 7χρονια μπροστα μας αρκετα για μια καλη προετοιμασια ξεραμε οτι θα βρουμε την ΥΠΑ μια μερα στο δρομο μας..τωρα οποιος σωθει με την ταχυτητα του και λιγη καλη τυχη που την ευχομαι ολοψυχα σε ολους. επισης ειναι κι αλλα θεματα αλλα δεν μπορω να τα γραψω ολα τωρα..