Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Kαλησπέρα στο forum.

Γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα και σοβαρά, από τα αξιότιμα μέλη σε τι επίπεδα κυμαίνεται ο μισθός του ελεγκτή εν έτει 2015 ως νεοπροσληφθείς αλλά και στην συνέχεια;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

@Dim Spyrou
Η μισθολογική κατάσταση των ΕΕΚ της ΥΠΑ, όπως και όλων των δημοσίων υπαλλήλων που δεν ανήκουν σε ειδικά μισθολόγια, ρυθμίζεται από τις διατάξεις του ν.4024/2011.

στον παραπάνω νόμο, υπάρχει το άρθρο 30...όπου διαφοροποιεί τις αποδοχές των ΕΕΚ σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό !

Όπως και όλων των υπαλλήλων της ΥΠΑ φυσικά, όχι μόνο των ΕΕΚ.

Re: Re:

Καλησπέρα,
Εμένα θα με ενδιέφεραν τα αρχεία. Θα μπορούσες να μου τα στείλεις? Θα ήθελα κι εγώ να προετοιμαστώ για τις εξετάσεις,
Σε ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα παιδια

Δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν γραφουν ξεκαθαρα ποιες ειναι οι προυποθεσεις υγειας που πρεπει να πληροι καποιος αλλα πρεπει να καθομαστε να ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα απο διαταγματα του περασμενου αιωνα

Εγω εχω μυωπια 4,5 και στα 2 ματια, φανταστειτε τωρα να περασω ολα τα σταδια των γραπτων εξετασεων, να μου πουν εισαι προς διορισμο και στο τελος να με κοψουν λογω της μυωπιας!! Πως ακριβως θα πρεπει να νιωσω εγω η ο οποιοσδηποτε σαν εμενα τοτε;

Η΄κανεις τις εξετασεις απο πριν σε ολους τους υποψηφιους ή γραφεις ξεκαθαρα τι και πως

Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα, που εχουμε μπλεξει σ αυτη τη χωρα

//edit

Για οποιον ενδιαφερεται και εχει μπολικη ωρα για χασιμο τα διαταγματα που αναφερονται στην προκηρυξη ειναι τα εξης

Β.δ. 890/1962 (στην οραση αναφερονται τα αρθρα 10, 11 και 12 αλλα δεν ειμαι οφαθλμιατρος ουτε φιλολογος και δε βγαζω κανενα νοημα απο τα γραφομενα)
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfVi ... gE9aiy-vR3

Β.δ. 636/1972
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfVi ... fkSd9CENED

Π.δ. 304/1996
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfVi ... -iqK54d1qc

Θεωρώ άδικο πάντως τον τρόπο καθορισμού των ορίων ηλικίας. Δηλαδή, κάποιος που είναι 32 ετών σε τι ακριβώς υστερεί κινητοαισθητικά ή διανοητικά σε σχέση με τον 30άρι. Εφόσον μπορεί να πάρει το πιστοποιητικό υγείας Γ' κατηγορίας που απαιτείται θα έπρεπε να δικαιούνται να συμμετάσχει.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω... Πώς στο καλό μπορώ να προμηθευτώ το πιστοποιητικό Γ κατηγορίας? Πρεπεί να εξεταστώ σε καποιές συγκεκριμένες εξετάσεις, σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο...?

divined":1zmkr0tv said:
Θεωρώ άδικο πάντως τον τρόπο καθορισμού των ορίων ηλικίας. Δηλαδή, κάποιος που είναι 32 ετών σε τι ακριβώς υστερεί κινητοαισθητικά ή διανοητικά σε σχέση με τον 30άρι. Εφόσον μπορεί να πάρει το πιστοποιητικό υγείας Γ' κατηγορίας που απαιτείται θα έπρεπε να δικαιούνται να συμμετάσχει.

Πρέπει να υπάρχει ένα άνω όριο, με τη λογική οτι ο ΕΕΚ θα πρέπει να έχει μπροστά του ένα ορισμένο χρονικό διάστημα "απόδοσης", αφού έχει τελειώσει με τις εκπαιδεύσεις και αφού πλέον πατά γερά στα πόδια του. Πιστοποιητικό υγείας μπορεί να πάρει και κάποιος... 60ρης, αυτό σημαίνει οτι πρέπει το όριο να είναι... Unlimited? :rolleyes: :)

alexphys":14zphyar said:
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω... Πώς στο καλό μπορώ να προμηθευτώ το πιστοποιητικό Γ κατηγορίας? Πρεπεί να εξεταστώ σε καποιές συγκεκριμένες εξετάσεις, σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο...?

Σωστά, στο Κ.Α.Ι. ( Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής) που βρίσκεται στο 251 Γ.Ν.Α. Αλλά μην αγχώνεσαι γι αυτό ακόμη, λογικά θα περάσουν Κ.Α.Ι. οι επιτυχόντες του διαγωνισμού αποκλειστικά...