Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Θα βγαλουν τους πινακες με τον μεσο ορο της βαθμολογιας που συγκεντρωσες στο Α σταδιο και στο Β σταδιο..... μαζι με τις σχετικες προσαυξησεις....!Κατα τη γνωμη μου θα γινει λιγο πολυ ξεκαθαρο ποιοι θα παρουν τη θεση...... :great:

:( Παιδια η υπομονη μου νομιζω εχει αρχισει να εξαντλειται..(οχι οτι θα αλλαξει κατι βεβαια με αυτο...) Περασε ηδη ενας μηνας και ακομα τιποτα...

Πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα ή το αργότερο αρχές του επόμενου να έχουν βγει.Διαπιστώνω κινητικότητα στη ΣΠΟΑ,ρίξτε μια ματιά και εδώ: http://elearn.ypa.gr/mod/forum/discuss.php?d=18

To link είναι από τον Φλεβάρη του 15.Όσο και να "κινείται" η ΣΠΟΑ ,καν αύριο έβγαιναν τα αποτελέσματα ,θα χρειαστούν μήνες.Εξάλλου, μέχρι μέσα Φλεβάρη,θεωρώ κ εγώ ότι θα πρέπει να έχουν βγει οι βαθμοι.Πόσο να κρατάν ακόμη τα γραπτα χωρίς διόρθωση !

Λίγη υπομονή ακόμα. :banana:

Υπομονή. Το 2008 το Β' στάδιο είχε γίνει νομίζω μέσα Απρίλη, το όλο θέμα ανακοίνωσης προσωρινών, ενστάσεων και οριστικών αποτελεσμάτων τελείωσε μέσα Ιουνίου, η ορθοφωνία μέσα Ιουλίου, το ΦΕΚ με τους διοριστέους αρχές Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη το Ιατρικό Πιστοποιητικό και η κατάθεση των εγγράφων για το διορισμό στην ΥΠΑ. Είχαν καθυστερήσει πολύ μετά τον διορισμό όμως. Αρχές Γενάρη του επόμενου έτους. Η ab initio sthn ΣΠΟΑ διήρκεσε 5 μήνες περίπου και κατευθείαν μετά στις μονάδες.

Στον προηγούμενο διαγωνισμό πάντως βγήκαν τα προσωρινά, έγινε η ορθοφωνία και μετά βγήκαν τα οριστικά.

Αυτή ή την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευθούν τα αποτελέσματα.Οριστικά θα ανακοινωθούν μετά από τις ενστάσεις που θα γίνουν.

Πάντως έχουν ήδη αργήσει πολύ.Δύο μήνες δεν είναι λίγος καιρός ,ούτε είναι και λίγοι οι βαθμολογητές του ΑΣΕΠ.