Είναι η Aegean low-cost?

• Thread starter stiv
  • Ημερομηνία δημιουργίας
A low-cost carrier (also known as a no-frills or discount carrier) is an airline that offers low fares but eliminates most traditional passenger services. ...
en.wikipedia.org/wiki/Low_cost_carrier

με βάση αυτόν τον όρο και αν θέσουμε ότι operator=carrier, τότε όχι η Aegean δεν είναι low cost και κάποιος θα πρέπει να ειδοποιήσει A3 και Airbus. Και αν η Αιγαίου παραδέχτει ότι δεν είναι low cost, θα πρέπει να αντιδράσει πατριωτικά, γιατί χαλάει το output, σχετικά με το Positioning (όποιο μπορεί και να είναι αυτό σε μια αγορά σαν την δική μας) της.

τώρα βέβαια, άλλο να είσαι χαμηλού λειτουργικού κόστους (στόχος κάθε εταιρίας μεταξύ μας) και άλλο να είσαι χαμηλών ναύλων-low end υπηρεσιών.

Η Α3 τείνει στο πρώτο, μέσω e-ticket, online booking, σφιχτή οικονομική πολιτική που λέει και ο seven4seven.

για το δεύτερο, πότε ήταν που δεν υπήρχε χαμηλός (εντάξει, όχι και 25.000δραχμες) ναύλος για περιορισμένες θέσεις? Και ακόμα έχει free-of-charge catering.

πρόταση μου, ας ειδοποιήσει κάποιος την Αιγαίου.

den einai low cost me thn ennoia typou easy jet ...
alla me thn kyriolektikh shmasia twn lekseon ...xamhlou kostous einai

Στην αεροπορια υπαρχουν ορισμενες εννοιες συγκεκριμενες.
Εαν θεωρεις οτι η Α3 ειναι με την κυριολεκτικη εννοια Low cost,θα πρεπει να το τεκμηριωσεις.
Low cost σημαινει ορισμενα χαρακτηριστηκα τα οποια δεν βλεπω να τα εχει η Α3.
Αποδειξε οτι κανουμε λαθος αν θελεις.

makedonas":3hnaqhns said:
gonso":3hnaqhns said:
Να που μάθαμε και κάτι καινούργιο! Η Αιγαίου είναι low cost !!! Εσείς το ξέρατε? Εγώ πάντως όχι. :shock:

Αμα δινει ιεισιτηρια εσωτερικου στα 19EUR, ειναι.. Να μην ειναι? Εγω θα ελεγα να παρει η ιδια τα Α320, να ιδρυσει την Aegean Express, η οποια θα ειναι καθαρα loco και θα πεταει με τα τωρα υπαρχοντα Doeing και να χτυπησει τις αγορες εξωτερικου! *lmfaodtff* :D :D :D

και φυσικά είναι low cost, εφόσον δίνει περισσότερη σημασία στο ιντερνετ και πουλάει μέσω αυτού φτηνότερα απ'ότι στο σύστημα.
Αυτό μόνο απο 4U/X3 και καμιά ΑΒ το ξέρουμε... εκεί έφτασε και η αιγαίου :evil: