Είναι η Aegean low-cost?

• Thread starter stiv
  • Ημερομηνία δημιουργίας

stiv

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Αθήνα
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
IEA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Να που μάθαμε και κάτι καινούργιο! Η Αιγαίου είναι low cost !!! Εσείς το ξέρατε? Εγώ πάντως όχι. :shock:

gonso":2ptt8lor said:
Να που μάθαμε και κάτι καινούργιο! Η Αιγαίου είναι low cost !!! Εσείς το ξέρατε? Εγώ πάντως όχι. :shock:

Αμα δινει ιεισιτηρια εσωτερικου στα 19EUR, ειναι.. Να μην ειναι? Εγω θα ελεγα να παρει η ιδια τα Α320, να ιδρυσει την Aegean Express, η οποια θα ειναι καθαρα loco και θα πεταει με τα τωρα υπαρχοντα Doeing και να χτυπησει τις αγορες εξωτερικου! *lmfaodtff* :D :D :D

Με τους μισθους που πληρωνει, μαλλον εννοουν low operating cost...

seven4seven":2xdgfcmi said:
Με τους μισθους που πληρωνει, μαλλον εννοουν low operating cost...

den to enooun aftoi mono. Genikotera mia low cost etairia ine low operating cost :)

Φίλε μου μακεδόνα, το low cost είναι διαφορετικό από το low fares. Οι γνωρίζοντες τα της Α3 από μέσα, μπορούν να μας δώσουν 4-5 παραδείγματα που η Α3 επιδεικνύει hard core low cost στρατηγική?

Ρε παιδια απο το στολο τωρα το πηγαμε σε τι ειδους εταιρια ειναι η Α3?Η Airbus οντως εχει παρα πολλες παραγγελιες απο εταιριες χαμηλου κοστους,οπως και η boeing,προφανως η μπαλα με τις εταιριες που εχουν παραγγειλει πηρε και την Α3.Απο εκει και περα δεν εχει σχεση με αυτο που λεμε Low cost.

Αν και η Aegean δεν είναι loco, διαχώρησα και αυτό το θέμα... γιατί ξέφυγε τελείως :!: :rolleyes:

theoritika yparxoun oi etaireies kratikes kai oi ypoloipes einai low cost ...

asxeto opos ennooume emeis tis loco ...
px easy jet kai tetoia ..
elpizo na katalabate ti enoo ..... :)

Υπαρχουν παρα πολλες διαφορες μεταξυ των ευρωπαικων ξενων μεχρι στιγμης εταιριων χαμηλου κοστους και της Α3.
Η Α3 κατασκευαστηκε για να αντιμετωπισει την ΟΑ και αυτο συνεχιζει να το κανει.
Η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στους ναυλους,και για να συγουρευτει και ο πιο δυσπιστος δεν εχει παρα να δει τις σημερινες διαφημισεις της Α3 σε αθηναικες εφημεριδες οπου προβαλλει τους δυο προορισμους της στην Ανατολικη Ευρωπη,δηλαδη τη Σοφια και το Βουκουρεστι.
Πανω πανω γραφει με μεγαλα γραμματα για τις συχνοτητες οπου η Σοφια αυξανεται κατα 2 παραπανω,καθως επισης παλι με μεγαλα γραμματα γραφει ΜΟΝΟ ΜΕ 39Ε!
Απο κατω ομως γραφει οτι στην τιμη αυτη η μονη εξτρα χρεωση ειναι ο επιναυλος καυσιμων ο οποιος εχει πεσει.Μαζι με τις αλλες χρεωσεις η ελαχιστη τιμη ειναι 79Ε!Αρα δεν πλειρωνεις 39,τα οποια δεν ακυρωνονται ουτε αλλαζουν και πρεπει να κλεισεις πολυ καιρο πριν τη πτηση που υποτιθεται οτι αυτου του ειδους οι θεσεις ειναι ακομα αδιες.
Σε μια εταιρια οπως π.χ η Easyjet επισης καιρο πριν πρεπει παλι χωρις αλλαγες να κλεισεις θεση για μια χαμηλη τιμη π.χ ας πουμε και παλι των 39Ε.Η διαφορα ειναι οτι τοτε θα πληρωσεις ακριβως 39Ε,και οχι 79,διοτι σε αυτη τη τιμη περιλαμβανονται ολες οι εξτρα χρεωσεις.
Ξεκαθαρη διαφορα θα μπορουσα να πω και αλλες.ομως αυτη ειναι πολυ σπουδαια.