Egnatia Aviation

• Thread starter Thread starter EGNATIA STUDENT
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
captainjumbo......

.... που την έκριβες την φωτογραφία τόσο καιρό?

Ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος

ΥΓ - αυτό που μου δείνει περισσότερη ικανοποίηση για την σχολή είναι όταν συμβαίνουν πράγματα σαν αυτό - Γάλλος πιλότος που δουλεύει στην Ακτή Ελεφαντοστούν στη Δυτική Αφρική ήρθε στην Καβάλα για εκπαίδευση!! Απίστευτο κι όμως αληθινο. (Στο Ivory Coast πετάει ενα LET)

Re: captainjumbo......

georgez":jk4iu2r4 said:
Γάλλος πιλότος που δουλεύει στην Ακτή Ελεφαντοστούν στη Δυτική Αφρική ήρθε στην Καβάλα για εκπαίδευση!! Απίστευτο κι όμως αληθινο. (Στο Ivory Coast πετάει ενα LET)

Ώς ο συνήθης ΔτΔ (δικηγόρος του διαβόλου) ξαναχτυπώ:

Αυτό που γράφεις georgez περί του συγκεκριμένου εκπαιδευτή, είναι : 1)διαφήμiση στην εταιρεία? 2) δυσφήμιση στην εταιρεία? ή 3) σου ξέφυγε?

Αν διαβάσει κανένας το mission statement περί εκπαιδευτών, από την ιστιοσελίδα της Εγνατίας, άλλα φαντάζεται :

"We realise how important training instructors are for achieving the high standards the airlines require. Our objective has always been to recruit experience instructors mainly from the UK that will provide all the necessary assistance and guidance you expect and more. "

Δεν το λέω επειδή ο άνθρωπος είναι από την Γαλλία. Απλά δεν μπορώ να δώ πόσο βοηθάει στην κατάκτηση των στάνταρντς που ζητούν οι ευρωπαικές εταιρείες, να σε εκπαιδεύει κάποιος που πετάει στην Ακτή μέ ΛΕΤ! Μιλάμε για μία εκδοχή bush pilot.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτής πέταγε Α340 στην AirFrance στην προηγούμενη ζωή του και ότι απλά βαρέθηκε και πήγε στην Ακτή !

Δεν προσπαθώ να μειώσω τον εκπαιδευτή. Ο άνθρωπος πιθανόν να είναι καταπληκτικός. Τα μεγάλα λόγια της εταιρείας προσπαθώ να ζυγίσω.

Ένα νέο παιδί, διαβάζοντας το παραπάνω statement, έχει άλλες προσδοκίες.

ΥΓ. Σαν αγγλόφωνη σχολή, δεν βρέθηκε κανένας να φτιάξει λίγο τα αγγλικά μαργαριτάρια του website? Όταν κυνηγάς και ξένους πελάτες, λεπτομέρειες τέτοιες...παύουν να είναι λεπτομέρειες.

Στο παραπάνω απόσπασμα (πχ) μου χτύπησε το "experience instructors" (εκπαιδευτές που σου μαθαίνουν ...εμπειρία) :roll:

Πάντα καλοπροέραιτα, Gonso

Μηπως κατάλαβες λάθος βρε gonso?
O Γάλλος ήρθε να εκπαιδευτεί και όχι να εκπαιδεύσει! :oops:
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ! :roll:

LOOOOOOOOOOOL

Σε τί GP707 μου ?

Από το ΛΕΤ να μάθει να πετάει και Diamond ???

Εγώ κατάλαβα ότι έιναι ο εκπαιδευτής που πέταξε με την κοπέλα.

file gonso o parapano pilotos pou anaferesai mporei na eixe ptyxia faa kai na ithele na kanei metatropi se jaa,episis mporo na sou po oti oi bush pilots kai autoi exoun megales idiaterotites sti douleia tous,xreiazontai poly kala ptitika xaraktiristika,den einai katoteroi epeidoi den petoun to 340.Arketoi filoi mou kai synadelfoi pou tora pia petane jet kapote petousan let410 alla kai senecas se grassy airports mesa stis zougkles se tanzania ktlp,auti i empeiria tous boithise arketa gia tin metepeita kariera tous.Den ksero esy isos na isoun tyxeros opos kai ego kai na arxises tin kariera sou me kanena air taxi kai meta me jet,de simainei omos oti autoi oi anthropoi einai katoteroi xeiristes.Me filikous xairetismous, faapilot

Πάμε πάλι ....

Είπα εγώ ότι ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος είναι κατώτερος από κανέναν άλλον ???

Είπα εγώ ότι οι bush pilots είναι κατώτεροι των άλλων ???

Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορεί να διαφημίζεις ότι έχεις εκπαιδευτές που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις τα υψηλά standards που ζητούν οι αεροπορικές εταιρείες, έχοντας εκπαιδευτές πιλότους ΛΕΤ από την Ακτή.

Που ξέρει τα στάνταρντς των εταιρειών?

Και εγώ θα σου πώ ότι γιά μένα ο ποιό ικανός πιλότος ελαφρού που υπάρχει αυτήν την στιγμή, είναι ένας τύπος που πετάει στην Αλάσκα, και πηγαίνει τις εφημερίδες σε 17 χωριά κάθε μέρα, ανεξαρτήτως καιρου! Αυτός είναι αυτόματα και ειδικός στα στάνταρντς των εταιρειών???

Δεν καταλαβαίνεις φίλε faaPilot ότι δεν τα βάζω με τον χειριστή? Mε τα μεγάλα λόγια τα βάζω. Please !

ΥΓ. Γάλλος με πτυχία FAA που για να τα κάνει JAA πήγε στην Καβάλα, ναι, μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο.

Κουβέντα να γίνεται μου φαίνεται.

Gonso, oύτε διαφήμιση, ούτε δυσφήμιση ούτε μου ξέφυγε (??!!) Απλά προσωπικά, γίνεται ένα όνειρο πραγματικότητα (σιγά σιγά) και πολλοί που έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια μόνο να παραπονιούνται η να κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς δεν ‘έπιασαν’ το νόημα και τον λόγο που το έγραψα. Δεν είναι ‘μεγάλα λόγια’ για την σχολή (αυτά δεν μετράνε σε τίποτα), απλά μια καθαρά προσωπική κουβέντα που ήθελα να μοιραστώ με άλλους του χώρου – έχω το δικαίωμα πιστεύω.

Πιο απλά και με περισσότερα λόγια. Το επίτευγμα είναι ότι άρχισαν να έρχονται ξένοι στην Ελλάδα για εκπαίδευση (με όλα όσα συνεπάγονται για την οικονομία, αλλαγές στις διαδικασίες, στην ΥΠΑ, στα αεροδρόμια, στους ATCs κτλ) και δεν είναι πια μονόδρομος προς το εξωτερικό. Δεν έχει σημασία ποιος τους εκπαιδεύει και που αλλά το ότι έρχονται.

Ο συγκεκριμένος ΜΑΘΗΤΗΣ, είναι ένας νεαρός Γάλος, με πτυχία FAA, του οποίου το όνειρο είναι κάποια στιγμή η Air France. Όπως οι περισσότεροι πιλότοι στο ξεκίνημα πρέπει όχι μόνο να δουλέψει για να πληρώσει την εκπαίδευση, αλλά και να ξεκινήσει από κάπου. Η διαδρομή του κυρίου είναι λίγο ασυνήθιστη και μακρινή σε σύγκριση με τους άλλους γι αυτό και τον ανέφερα. Ο Gonso το βρίσκει ‘τραβηγμένο’ (δηλαδή ψέματα), εγώ όνειρο – εκεί φαίνεται να είναι και η διαφορά μας.

Πληροφοριακά, έχουμε μαθητές και από την Φιλανδία, Πολωνία, Κύπρο, Αγγλία, Ιορδανία, Ιρλανδία και φυσικά Ελλάδα, και το Ιανουάριο θα προστεθεί και η Ισπανία στη λίστα. Πολύ καλό πρώτα για τη χώρα και μετά για την Egnatia Aviation.

Όσο για την ιστοσελίδα, gonso ευχαριστώ για το proof reading. Το d το βάλαμε. Πες μου και για τα άλλα μαργαριτάρια – και σ’ ευχαριστώ.

Φιλικά,

Γιώργος

Υ.Γ Μια προσωπική παρατήρηση - αν θέλετε να παίρνουν μέρος στις συζητήσεις σας και στελέχη εταιριών, σχολών κτλ και να μιλούν εκ μέρους της εταιρίας, μην γράφετε με ύφος και ειρωνεία. Δεν βοηθάει κανέναν και κυρίως εσάς τους ίδιους γιατί σας αγνοούν. Το ‘πάντα καλοπροέραιτα’ δεν τα κάνει όλα εντάξει, όπως πολλοί πιστεύουν.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ξαναλέω ότι τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη.

Φιλε Γιωργο δεν εχεις ακουσει οτι στην ελλαδα ο ελληνας ξερει να σχολιαζει κακοπροαιρετα καθε νεα αρχη ωστοσο για δουλεια κανεις????????????

Στην αγγλια υπαρχουν τοσες σχολες γνωστες και αγνωστες,
γιατι οι αγγλοι και την ποιο αχρηστη σχολη την διαφημιζουν ως την καλυτερη, και εμεις πρεπει να τρωγομαστε μεταξυ μας αν η εγνατια ειναι καλη σχολη, αν εχουν καλους εκπαιδευτες,αν,αν,αν..............Πρεπει να κοψουμε το αν πρεπει να την διαφημιζουμε,θα εχουμε περισσοτερα οφελη απο αυτην την κινηση,τουρισμος,ξενοι,αναπτυξη αεροδρομιων.

Η εγνατια εσπασε το εμπαργκο που επεβαλε ο καθε γραφειοκρατης, τα εβαλε με το κατεστημενο.
Και την συγχαιρω γι αυτο, μπραβο της........

killerwing":3pvjnlak said:
Φιλε Γιωργο δεν εχεις ακουσει οτι στην ελλαδα ο ελληνας ξερει να σχολιαζει κακοπροαιρετα καθε νεα αρχη ωστοσο για δουλεια κανεις????????????

Στην αγγλια υπαρχουν τοσες σχολες γνωστες και αγνωστες,
γιατι οι αγγλοι και την ποιο αχρηστη σχολη την διαφημιζουν ως την καλυτερη, και εμεις πρεπει να τρωγομαστε μεταξυ μας αν η εγνατια ειναι καλη σχολη, αν εχουν καλους εκπαιδευτες,αν,αν,αν..............Πρεπει να κοψουμε το αν πρεπει να την διαφημιζουμε,θα εχουμε περισσοτερα οφελη απο αυτην την κινηση,τουρισμος,ξενοι,αναπτυξη αεροδρομιων.

Η εγνατια εσπασε το εμπαργκο που επεβαλε ο καθε γραφειοκρατης, τα εβαλε με το κατεστημενο.
Και την συγχαιρω γι αυτο, μπραβο της........

Well said! :great: :3: