Easyjet στην Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter OA277
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Akis":1nyvum0r said:
Απίστευτο, απίστευτο!!! Αλλά το καλοκαίρι δεν θα με έχει σαν επιβάτη, διότι ήδη έκλεισα Aegean (και όπως βλέπω ... φτηνότερα από την easyjet) ... Μου αρέσει η easyjet, την λατρέυω (ας μην τα παραλέω όμως :lol: )

:banana: :laola:
καλως ηρθες ακη στο πορτοκαλι κλαμπ....χαχαχα

προτεινω να κανουμε συγκεντρωση στο αεροδρομια της θες για να υποδεχτουμε το προτο σαΛονικιοτικο αεροσκαφος!!!ποιος ειναι μεσα???

Και εγω χαρηκα με τα νεα και ας ειμαι κατα τον low cost. Το Dortmund ειναι second home airport για μενα μιας και γεννηθηκα και μεγαλωσα εκει κοντα (Altena NRW).

Ηδη η Θεσσαλονικη αναγραφεται πλεον και στο χαρτη των προορισμων.Η γραμμη συνδεσης ειναι μπλε,οπως και στο Αθηνα-Παρισι Ορλυ,για να ξεχωριζει απο τα δρομολογια που ηδη γινονται.Επισης προστεθηκαν και οι Βρυξελλες με συνδεση με τη Γενεβη οπου η εταιρια εχει βαση.Ειναι ωραιο να βλεπεις την Ελλαδα με 2 προορισμους!

Φρεσκα Νεα! SKG-LGW απο τις 30 Ιανουαριου!

Πλην των νησιων εχουμε και νεο route πολυαναμενομενο και πολυ καλο για την hometown μου.

https://www.easyjet.com/EN/News/new_rou ... oniki.html

Επιτελους. Καιρος ηταν να αποκτησει low-cost συνδεση η Θεσσαλονικη με Λονδινο.

Η easyjet συνδεει Θεσσαλονικη με Λονδινο Gatwick!!!

easyJet announces NEW route from London Gatwick to Thessaloniki

easyJet, the UK's largest airline, today announced it will introduce a new route from London Gatwick to the Greek city of Thessaloniki this spring. The new three times weekly service will commence on 30 January 2008. Seats are available now at http://www.easyJet.com for travel until the end of the winter schedule, 28 March 2008. The summer schedule, for travel beyond March, will be available within the next few weeks. Fares are available from just £27.99 one way (£56.35 return) including tax.

Όμως στο site της ακόμα δεν το "πουλάει", παρόλο που υπάρχει σχετικό link.
(Seats are available now)

Εγω παντως δοκιμασα και εκλεισα ηδη. Και στο route map η γραμμη υπαρχει σε μπλε. Η τιμη γυρω στα 95 ευρω. Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι πια και οι 3 εταιρειες που πετανε απο Θεσσαλονικη για Λονδινο πηγαινουν στο LGW, το οποιο δεν ειναι κ ιδιαιτερα πρακτικο για μενα εκει που ειναι...αλλα απο το να δωσω 300 ευρω, περπαταω στο αεροδρομιο αν χρειαστει.... :) Ισως το Λουτον να ηταν πιο πρακτικο για μενα...αλλα ας μη τα θελουμε κ ολα δικα μας...απο το τιποτα, καλα ειναι κ αυτο!

Αναμενομενο και φυσικα μια καλα οργανωμενη εταιρια οπως η easyjet που τρεχει με χιλια αποφασισε να βαλει και την Αγγλια μετα τη Γερμανια με τη Θεσσαλονικη. Φετος θα γεμισουμε πορτοκαλι αεροπλανακια και αυτο ειναι πολυ καλο.

morpheus78":116srgxi said:
Φρεσκα Νεα! SKG-LGW απο τις 30 Ιανουαριου!

Παιδιά λίγο προσοχή! Το σωστό topic για την Easyjet στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ. Τα σχετικά posts μεταφέρθηκαν.

Ό,τι αφορά δραστηριότητα ξένων εταιρειών στην Ελλάδα το γράφουμε στην κατηγορία "Ξένες εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο"!