Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
απλά δεν ισχυει στην easy jet αυτό.

2 ερωτησεις αν ξερει καποιος.
-Το Παρισι-Αθηνα ξερουμε με τι αεροσκαφος γινεται?320/19 ή 737?
-Στο Παρισι,σε αναγκαζουνε να βαλεις την χειραποσκευη σε αυτη τη μαλακια που τσεκαρει τις διαστασεις?Γιατι Αθηνα δεν το κανουνε,αλλα Μιλανο με ειχανε βαλει να το κανω και ζουσαμε παρανοικες στιγμες,δηλαδη να μην χωραει για λιγο,να του λεω δηλαδη θες να βγαλω ενα πουλοβερ να το βαλω και να το ξαναβαλω μετα και να μου λεει ναι!(και οντως ετσι εγινε :shock: )

reyad":11xj22cx said:
-Στο Παρισι,σε αναγκαζουνε να βαλεις την χειραποσκευη σε αυτη τη μ@λ#κια που τσεκαρει τις διαστασεις?
Ναι, αλλά μόνο όσες χειραποσκευές "κόβει" ο υπάλληλος ότι είναι μεγαλύτερες των επιτρεπόμενων διαστάσεων.
Και, δυστυχώς, δεν πέφτει έξω... "Κόβει" το μάτι του.

στις 5/10 στελεχη της εταιριας θα ειναι στη ζακυνθο για να ενημερωσουν ποσες πτησεις θα κανουν και απο ποιες πολεισ κλπ..
οσο αφορα τη βαση στην αθηνα φανταζομαι λογικα δεν θα ισχυει γιατι δε θα επρεπε ηδη να εχουν κανει ανακοινωσεις?
γενικα ποσο καιρο πριν την δημιουργια μιας βασης τα ανακοινωνει αυτα η easy?

Αυτό με την συνάντηση στη Ζάκυνθο με ενδιαφέρει. Ξερουμε περισσότερες πληροφορίες; Να υποθέσω ότι ανοίγουν τη Ζάκυνθο σαν προορισμό από του χρόνου;

η easy συνήθως δεν ανακοινώνει καιρό πριν τους προορισμούς της.
αλλα φυσικά όχι και τελευταία στιγμή.
2 μήνες πριν στο χαλαρό και πάλι πολύ έβαλα.

Επειδή δεν έχω καταλάβει,η χειραποσκευή χρεώνεται ή είναι δωρεάν και χρεώνεται μόνο ότι δώσεις για φόρτωμα;Θέλω να πάω στο Μιλάνο,και θέλω να πάρω μαζί μου μόνο ένα μικρό σακίδιο με βάρος περί τα 7-8 κιλά,και να πάρω στο θάλαμο επιβατών,θα χρεωθώ κάτι ή όχι;

Για την χειραποσκευη (carry on baggage) δεν χρεωνεσαι, αρκει να πληρει τις προυποθεσεις μεγέθους (νομιζω δεν τιθεται θεμα βαρους αλλα μονο ογκου)
Χρεώνεσαι μονο για την αποσκευη που παραδίδεις στο check in (checked baggage).

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση

mikedlkece":2ygntzb1 said:
Για την χειραποσκευη (carry on baggage) δεν χρεωνεσαι, αρκει να πληρει τις προυποθεσεις μεγέθους (νομιζω δεν τιθεται θεμα βαρους αλλα μονο ογκου)
Χρεώνεσαι μονο για την αποσκευη που παραδίδεις στο check in (checked baggage).
Πολύ σωστά μόνο που το checked baggage αποκαλείται hold baggage από την Easy, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ο κόσμος και να αγοράζει κάτι που δε χρειάζεται. :mrgreen: