Eagles Airlines

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

GP707

Moderator
Staff member
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Η Alpi Eagles αναγεννιέται από τις στάχτες της μετά από 2 χρόνια. Η νέα εταιρία Eagles Airlines παραμένει πιστή στον τύπο των αεροσκαφών και παίρνει 3 Fokker 100 (τα 2 πρώτα είναι ήδη στη Βενετία) για να ξεκινήσει άμεσα πτήσεις από Βενετία σε Νότια Ιταλία και Σικελία αλλά και σε Τιμισοάρα και Βουκουρέστι.
https://www.eaglesairlines.com/

Πάντως θα έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της, καθώς η αγαπημένη μας Ryanair έχει πάρα πολλά δρομολόγια απο βόρεια προς νότια Ιταλία. Εύχομαι πάντως τα καλύτερα για την εταιρία αυτή :great:

πολύ δύσκολο δρόμο θα έχει μπροστά της, σωστά. ειδικά όταν αυτοαποκαλείται full service, ξεκινά με FCO-VCE στα 135Ε και έχει μπροστά της την ΑΖ με 88Ε και την Easy..

Αν και εκτός topic, πρέπει να το πώ.

EFL, τώρα πλέον δεν είμαι ο μόνος με αγαπημένη εταιρία την Αλιτάλια :banana:

Άντε, Άντε άνοιξαμε και σας περιμένουμε . . . Συγγνώμη αλλά θα το πώ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ . . . Έχεις μπροστά σου AZ και Easyjet ( Όπως μας πληροφόρησε οι φίλος EFL και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό ) και πας να κάνεις εταιρία ? Άντε ας πούμε Rome-Catania . . . Ας πούμε Rome - Palermo . . . ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ . . . Συγγνώμη για τα λόγια μου αλλά τώρα ξαλάφρωσα . . . :D

τα 2 πρώτα:
I-GIOA (19 ετών), F-GNLK (20 ετών). το 3ο φαινεται να ειναι το ex-AF F-GNLJ.
εν τω μεταξύ τα 4 της Alpi Eagles ξεκουράζονται ακόμα στο VCE, όπως τα τελευταία χρόνια...

AgentOrange":139yvleo said:
EFL, τώρα πλέον δεν είμαι ο μόνος με αγαπημένη εταιρία την Αλιτάλια :banana:
:wink: