E-Check από Aegean

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
To ειχα παθει προ καιρου και γω αυτο.. τους πηρα τηλ φοβουμενος μηπως το εισιτηριο δεν ισχυει αλλα μου ειπαν να αλλαξω κατι στο Κωδικός Αναφοράς για Web Check-in...

Στο web check in σήμερα η aegean ζητάει VISA και Αρ. Διαβατηρίου για Λονδίνο και αν δεν τα βάλεις δεν σε αφήνει να προχωρήσεις.
Πετάω σε 3μιση ώρες και δεν μπορώ να κάνω check in.

EDIT:
Μετά από επικοινωνία με την AEGEAN με πληροφόρησαν να βάλω τυχαία(!) νούμερα και δούλεψε

Και η Ολυμπιακή σου ζητάει πλήρη στοιχεία διαβατηρίου για Λονδίνο, αλλά μπορείς να προχωρήσεις επιλέγοντας Skip (προφανώς τα συμπληρώνουν στο αεροδρόμιο, αφού για Λονδίνο το e-checkin εξυπηρετεί μόνο στην επιλογή θέσης, και πρέπει αναγκαστικά να περάσεις από το counter ακόμα και αν δεν έχεις hold luggage).

Η BA από την άλλη δεν σε αφήνει να προχωρήσεις αν δεν τα συμπληρώσεις.
Βλέπε: http://www.basbc.com/ar/all-news/news/2 ... tionalapi/
The UK Government will require Advanced Passenger Information for all passengers travelling internationally into and out of the UK.

Το πρόβλημα με το Web Checkin για Λονδίνο υπήρχε και αρχές Απριλίου που δοκίμασα να κάνω. Κανονικά το ΗΒ δεν θέλει στοιχεία διαβατηρίου για Ευρωπαίους πολίτες. αλλά θέλει για άλλες χώρες. Μου κάνει εντύπωση που ένα μήνα μετά δεν το έχουν λύσει.

Δεν θέλει για Ευρωπαίους πολίτες; Το link της BA παραπάνω το είδες; :roll:

To immigration της Βρετανίας θέλει να γνωρίζει εξ αρχής τι επιβάτες περιμένει και με τι είδους έγγραφα και γι'αυτό ζητούνται όλα τα στοιχεία όλων των επιβατών στο check in ανεξαρτήτου εθνικότητας και τύπου ταξιδιωτικού εγγράφου.

Εκτός απο το πρόβλημα με αριθμό διαβατηρίου και βίζας, από χθες, το web check in της Αegean δε με αφήνει να βάλω 2 επιβάτες μαζί.
Πριν περίπου 20 μέρες δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Ελπίζω σύντομα όλα αυτά να είναι παρελθόν.

Στην πρώτη μου εμπειρία με το σύστημα, έκανα check-in για την πτήση μου, και διάλεξα τη θέση μου (άλλη από αυτή που αρχικά πρότεινε το σύστημα). Αμέσως μετά, για το άτομο που συνταξιδεύω (στην ίδια κράτηση) το web check-in είχε διαλέξει από μόνο του τη διπλανή θέση...

το καλοκαίρι σε κοινό εισητήριο με 3 άτομα το σύστημα μου έβαλε μόνο του μόνο τον τρίτο επιβάτη ενώ στους δύο πρώτους έπρεπε εγώ να διαλέξω νέες θέσεις

Πεταω την Παρακευη το πρωι για Σαμο και μολις ελαβα e-mail οτι μπορω να κανω check-in απο σημερα!!!
"Το check-in της πτήσης σας άνοιξε!"
Τώρα 48 ώρες πριν από την πτήση σας!