Δρομολόγια Olympic Air

Ας μην αναλύσουμε το προφίλ των επιβατών της πτήσης, γιατί δεν νομίζω ότι το ξέρουμε.
Εκτός και κάποιος δουλεύει στις εταιρείες και μας δώσει στοιχεία. Economy vs. Business και πληρότητες.
Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι όταν έχεις ΜΟΝΟ μία πτήση την ημέρα στον προορισμό, να την συνδυάσεις έτσι ώστε να κάνεις τις περισσότερες διασυνδέσεις στο δίκτυο σου. Άρα η βραδινή από Αθήνα για Τελ Αβίβ και η πρωινή επιστροφή είναι ποιο λογική λύση. Αυτό έκανε και η Olympic Airways με την ΟΑ301 >01:20-03:15 & ΟΑ302 >06:00-08:10. Αυτό γινότανε και στο Κάιρο αλλά και τώρα στην Τυφλίδα η Α3, αλλά και αυτό κάνουν όλες οι αεροπορικές.
Αν μπορούσε ο προορισμός να κρατήσει 2 πτήσεις την ημέρα καλώς έκαναν, μία πτήση το πρωί άλλη πτήση το βράδυ.
Αλλά φαίνεται δεν μπορεί να διατηρήσει 2 πτήσεις….
Τόσο απλά…..

Όσο για το δρομολόγιο της IST κάποτε γινότανε με ATR, οπότε το 400Q δεν μου κάνει εντύπωση, αυτό που μου κάνει εντύπωση ότι το ATR κατέβαινε Θεσσαλονίκη ΟΑ319 (2 φορές την εβδομάδα) πριν την Αθήνα.
Κρίμα που δεν το κάνουν τώρα.

Εύχομαι σύντομα να τελειώσουν (που δεν το βλέπω) τα προβλήματα στην περιοχή και να ξεκινήσουν για Αλεξάνδρεια ΟΑ327, Βυρηττό ΟΑ313, Κάιρο ΟΑ325 με 400Q φυσικά.

Άρα η βραδινή από Αθήνα για Τελ Αβίβ και η πρωινή επιστροφή είναι ποιο λογική λύση.
ξεχασες να γραψεις οτι ειναι και κουραστικη ;)

Αλλά φαίνεται δεν μπορεί να διατηρήσει 2 πτήσεις….
εδω μαζι σου συμφωνω.Εκτος αν μαθουμε τον Ελληνα να ταξιδευει μονος του στο Ισραηλ του οπως κανουνε και οι αλλοι.
Αυτοι που ταξιδευουν μονοι τους απο εδω ειναι παρα πολλοι λιγοι.(γραφω πιο πολυ για τους προσκυνητες και μετα για τους αλλους)

Η πτηση των Ολυμπιακων Αερογραμμων για Τελ Αβιβ εφευγε παντα 2.20 και αφιξη 9.10 το πρωι....Ειχαμε απ'οτι θυμαμαι ground time 3 ωρες ....
Παντος οσον αφορα τα Q για την Πολη δεν θα ητανε ασχημη ιδεα να πηγαινανε....Απο την στιγμη που ειναι ανετα και καμια σχεση με τα παλια ATR δεν υπαρχει λογος να μην τα βαλουνε....το μονο μειονεκτημα ειναι ο χωρος αποσκευων

Για σε ολα τα παιδια.
Χθες γυρισα απο Τελ Αβιβ με την Olympic .Οτι και να μου πειτε η ωρα της Olympic ειναι 100 φορες καλυτερη απο της Aegean.
Συνδυασα το Ισραηλ με την Αιγυπτο(μονο πηγα στο μοναστηρι της Αγιας Αικατερινης),οπως και την προηγουμενη χρονια.

EL AL

ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
επιλέξτε # Πτήσης Προορισμός Ημερομηνία Ώρα Ημέρα
LY542 TEL AVIV 6.12.2012 10:25 Πέμπτη ATH TLV
LY542 TEL AVIV 10.12.2012 21:55 Δευτέρα ATH TLV
LY542 TEL AVIV 13.12.2012 10:25 Πέμπτη ATH TLV
LY542 TEL AVIV 20.12.2012 10:25 Πέμπτη ATH TLV
LY542 TEL AVIV 27.12.2012 10:25 Πέμπτη ATH TLV

ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
Οι διαθέσιμες πτήσεις θα εμφανιστούν επιστροφή
είναι σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις
της αναχώρησης της πτήσης σας

επιλέξτε # Πτήσης Προορισμός Ημερομηνία Ώρα Ημέρα
LY541 ΑΘΗΝΑ 10.12.2012 18:30 Δευτέρα TLV ATH
LY541 ΑΘΗΝΑ 17.12.2012 18:30 Δευτέρα TLV ATH
LY541 ΑΘΗΝΑ 24.12.2012 18:30 Δευτέρα TLV ATH

Ας δουμε τις ωρες της EL AL
10:25 απο Αθηνα και επιστροφη απο Τελ Αβιβ 18:30.
Οι πτησεις οι πρωινες για παραδειγμα Μοσχα-Αθηνα ειναι λογικες ,γιατι εχουν ανταποκριση.Εδω συμφωνω.

Τωρα για την πτηση Αθηνα- Τελ Αβιβ ,αφου δεν υπαρχει καμια ανταποκριση, για ποιο λογο να ειναι τοσο πρωινη;
Προσωπικα αν δεν αλλαξει η ωρα θα αναγκαστω να ψαχνω αλλη εταιρεια.Και δεν το θελω αυτο.
Θα με φανε μετα και οι τυψεις :mrgreen:
Ευχομαι να μεινει αυτη η ωρα πτησης που εχει η Olympic .

Αυτα.Δεν νομιζω να σας κουρασα,απλως ειπα και εγω την γνωμη μου.Το εχουμε εμεις οι ποντιοι,ειμαστε λιγο πεισματαριδες. :D

Aegean σκεφτειτε το λιγο.

@Georgi1964
Αδερφέ, τα λόγια αυτά στην Αιγαίου και στην ΟΑ. Δεν το λέω συγκαταβατικά, απλά αν προωθήσεις τις απόψεις σου σε καμία εξυπηρέτηση πελατών, ίσως, πολύ ίσως μαλλον διότι είναι Ελλάδα, μην το ξεχνάμε αυτό, ίσες λάβουν υπόψη το σχόλιο σου.

romanosdelios εκει συγουρα δεν θα ακουσουν την αποψη μου.Εδω μπορει και να την διαβασουν.Για αυτο και την εγραψα εδω.Ειναι πολλοι απο την aegean εδω μεσα η που διαβαζουν το φορουμ.Θα δουμε τι αλλαγες θα γινουν την επομενη χρονια.

Η τελευταία πτήση από Αθήνα για Τελ Αβίβ είναι στις 28/12/12 ή κάνω λάθος;

H τελευταία πτήση φαίνεται πως είναι στις 25-01-2012.

Code:
FRI 25JAN13 ATHENS      /TEL AVIV-YAF                       *OA 
1 ATH TLV 1140 1340  OA 301 J4 C4 D4 Z4 WC KC QC Y7 M7 L7#320B E

Ευτυχώς, η πτήση ΟΑ431 για Λάρνακα διατηρείται όλο τον χειμώνα και από Απρίλιο 2013 ξαναρχίζουν οι άλλες δύο ΟΑ435 & ΟΑ437