Δρομολόγια Olympic Air

Μην τσακώνεστε, νέα, βραβευμένη, ελληνική εταιρεία από την Λιβανοϊορδανία θα βάλει τα νέα 747 της κ ο ανταγωνισμός θα γνωρίσει νέα αποχή..Ο κύριος Βγενόπουλος αναρωτήθηκε προχτές στον ΣΚΑΙ: ''εσείς δεν είστε περήφανοι για την νΟΑ;''.

Εγώ πάντως όχι, ούτε για την εταιρεία, ούτε για τα δρομολόγια, ούτε για το ξεπούλημα κ την ντροπή με τα πακέτα που πλήρωσαν οι τίμιοι κ χρεωκοπημένοι πολίτες της χώρας. Τώρα για Μόσχα κτλ πολλά ζητάμε, εδώ κάναν πλάνα χωρίς Γερμανία..

Προστεθήκαν και άλλα δρομολόγια στην σελίδα τις ΟΑ για Αμερική φαντάζομαι με χρήση κοινού κωδικού με την Delta.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εχουν γεμίσει το site με δρομολόγια που δεν πραγματοποιούν οι ίδιοι.
Εγώ σαν επιβάτης γιατί να τα διαλέξω? δεν μπορώ να μπώ στο site της delta και της κάθε delta?

Wake up and smell the roses. Κάθε εταιρεία που έχει συμφωνίες για πτήσεις κοινού κωδικού κάνει ακριβώς το ίδιο. Τίποτε το παράξενο εδώ. Μικροί και μεγάλοι κάνουν code share. Δεν έχεις δει την ίδια πτήση στο αεροδρόμιο να εμφανίζεται και με τους τρεις κωδικούς (π.χ. TAP, LH, A3), αν 'συμμετέχουν' τρεις κωδικοί στην πτήση?

Από 6 Ιουνίου η Olympic Air διακόπτει τις πτήσεις ΟΑ437/ΟΑ438 προς και από Λάρνακα.
:evil: :evil:

Αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα, νέο μπαράζ "αναδιάταξης" (read: ακυρώσεων).

Μέρα με τη μέρα αφαιρούν όλο και περισσότερες πτήσεις. Π.χ. Η βραδινή των Χανίων (που διανυκτέρευε στα CHQ) αποτελεί επίσης παρελθόν από 6/6.

aakunz":243qpod4 said:
Από 6 Ιουνίου η Olympic Air διακόπτει τις πτήσεις ΟΑ437/ΟΑ438 προς και από Λάρνακα.
:evil: :evil:

Ωραιος γκαντεμης ειμαι παιδια...
Επέστρεφα στις 8 από Λαρνακα με τη βραδυνη της ΟΑ... Μα κι αυτοι δεν μπορουσαν να το κανουν μια βδομαδα μετα!
Σε αυτες τις περιπτωσεις παιδια τι προβλεπεται? (εχω μετ' επιστροφης εισητηριο που μονο η επιστροφη επηρεαζεται)
Προφανως θα με χωσουν σε αλλη τους πτηση... Τωρα που θα ειναι μια εταιρεια με την Aegean, δηλαδη συνεργαζονται, υπαρχει η δυνατοτητα να με στειλουν με την αντιστοιχη βραδυνη της Α3 ή οι επιλογες μου ειναι με την ΟΑ μονο?
Δεν θα πρεπει να επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου?

Εμένα με έβαλαν στη μεσημεριανή που φεύγει στις 16:25, πράγμα που με βγάζει εκτός προγράμματος. Η λύση που προτείνουν είναι full refund όλου του εισιτηρίου ή του σκέλους που ακυρώθηκε, επειδή η ακύρωση έγινε σε διάστημα μεγαλύτερο των 14 ημερών προ της προγραμματισμένης πτήσης.

Το ζητουμενο με τις 14 μερες ειναι:
η ακυρωση του δρομολογιου ή
η ενημερωση του επιβατη οτι το δρομολγιο εχει ακυρωθει?

Γιατι στην δικη μου περιπτωση δεν μου εχει γινει καμια ενημερωση οτι εχει ακυρωθει η πτηση κι αν δεν εμπαινα στο a.gr προφανως δεν θα το ειχα παρει χαμπαρι...

Για αύριο και μεθαύριο η ΟΑ736 ATH-KGS αντί 17:00 θα αναχωρήσει 19:00 και αντί DH4 θα έχουμε Α320. Την Τρίτη γίνεται Α319 με ώρα αναχώρησης 19:35 και από Τετάρτη επανέρχεται κανονικά με ώρα αναχώρησης 17:00 και DΗ4.