Δρομολόγια Aegean

• Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Ulrike":2qftpovh said:
Με άλλα λόγια, ίσως το ATH-SKG-DUS/STR συνεχίζεται, απλά όχι με τον ενιαίο αριθμό.

Από το πρόγραμμα δε φαίνεται αυτό, αφού όλα τα ATH-SKG φαίνεται πως επιστρέφουν κανονικά ATH. Άρα σε κάθε περίπτωση θα απαιτείται αλλαγή αεροπλάνου, τουτέστιν δε συνεχίζονται όπως τώρα.

Jerry,για Γιάννενα τι λέει είδα ότι περικόπτονται πολύ οι πτήσεις η OA166 μόνο Παρασκευή Κυριακή.
Διαφώτισε με λίγο και πες μου και τον τύπο που θα χρησιμοποιεί.

Άμα μπορείς απαντησε μου για με έχει φάει η απορία.

2/daily 08.50 και 20.20 από ATH. DH4 με εξαίρεση την απογευματινή που ----5-7 είναι με 320.

Επομένως τα Γιάννενα θα ζήσουν ξανά εποχές τζετ,που είχε να ζήσει χρόνια. Δεν λέω ότι η Aegean δεν έβαζε πτήσεις με μεγάλα αλλά τώρα θα είναι σταθερά κάθε 5,7 ολη την σεζόν και 《οχι μια στην χάση και στην φέξη》

Επίσης είδα πως η πρωινές αφίξεις των KVA,AXD συμπίπτουν.Δεν θυμάμαι ακριβώς τις ώρες.

Η Πρέβεζα δεν ξέρω αν συνεχίζει.

Αυτά.

Σε ευχαριστώ Jerry για την βοήθεια.

Η Πρέβεζα θα παίξει από τέλη Μαίου σταδιακά έως και 5/weekly με DH4

Jerry τι γίνεται με τα εποχικά ΒΗΧ και LED ;
Μάλλον τα light εποχικά BES,BLL,DOL, ETZ δεν επανέρχονται;
Μείωση για LCA (-4W)
Μεγάλη αύξηση προς CDG (+1D), TLV (+1D), ΕVN (+2W !.!.)

Καλή επιτυχία στην επιστροφή της πΟΑ347 (κάποτε ήταν 4W γιατί συνέχιζε) ATH-KWI :great: και στο μέλλον στην επέκταση KWI-BOM ή DEL.

Το BHX επανέρχεται με 2/W (το παρέλειψα παραπάνω). Η LED υπάρχει κανονικά και από ATH και SKG.

Το KLX-BLL δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει KLX-CPH. Καθώς και KLX-LCA. Τα BES-DOL-ETZ 1/W από HER.

Επίσης, στα πλαίσια του άγονου ξεσκαρταρίσματος έγιναν και αλλαγές στο numbering τους:

ATH-AOK OA2-5
ATH-JNX OA10-15
ATH-MLO OA20-25
ATH-LRS OA30-35
ATH-JIK OA40-41
ATH-JSH OA44-45
ATH-SKU OA48-49
ATH-KIT OA56-57 (ως είχε)
ATH-PAS OA60-69 (ως είχε) (btw, έως και 5/D το καλοκαίρι με DH4)
ATH-JSI OA72-77
SKG-KLX OA84-85
SKG-CFU OA86-87 (για το χειμώνα μόνο)
RHO-KGS-JKL-LRS-JTY OA92-93 (για το χειμώνα μόνο)
RHO-SMI-JKH-MJT-LXS OA94-95 (για το χειμώνα μόνο)
RHO-KZS OA96-97

Οπότε με εξαίρεση τα KIT, PAS δεν έχει μείνει άλλο flight number που να θυμίζει πΟΑ.

Μπορει κάποιος να με βοηθησει με το Αμαντέους να δω τις συχνοτητες των θερινων της Α3? Θελω να πω ότι οσα δρομολογια δεν ειναι καθημερινά, δεν σου βγαζει τις συχνότητες μεσα στην εβδομάδα αν δεν βάλεις τη σωστη μερα δρομολογίου, σου δειχνει μέσω άλλης πόλης, ενώ παλιοτερα σου τα έβγαζε τα απευθειας ασχετως ποια μερα έβαζες..Μήπως κάνω κατι λάθος στο timetable?

Νομίζω πως πρέπει στην αναζήτηση να βάλεις any στην ημέρα της εβδομάδας για να σου δείχνει όλα τα δρομολόγια.. (Κανονικά όταν βάζεις την ημερομηνία μπαίνει από μόνο του στην ημέρα της εβδομάδας που αντιστοιχεί σ' αυτή την ημερομηνία)

Επίσης δεν νομίζω πως έχει αναφερθεί, αλλά υπάρχουν κάποια επιπλέον δρομολόγια για Λονδίνο (Heathrow) το χειμώνα:
Α3600 10:15-12:20 3 / Α3621 13:20-18:55 3
Α3604 15:00-17:00 5 / Α3605 18:00-23:40 5

@nikath:

Φαίνεται πως πήρε ένα παραπάνω σλοτ στο LHR (τις Τετάρτες) για την πρωινή πτήση (η "κληρονομιά" της ΟΑ το χειμώνα ήταν 3 μόνο πρωινά σλοτς τις μέρες 1----67), οπότε σταμάτησε την αντίστοιχη πτήση για LGW (που παραμένει μόνο τις μέρες -2-45--).

Η 604 που αναφέρεις είναι "τσόντα"-αρπαχτή για τις γιορτές που θα εκτελεστεί μόνο την Παρασκευή 23/12 και τη Δευτέρα 2/1.