Δρομολόγια Aegean

• Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Με αυτό απορησα και εγώ γιατί να είναι το callsing aee236 αλλά ασοψατε.

Απαντώ εδώ στον ΟΑ701

Υπάρχει όντως μαχαίρι σε αρκετά δρομολόγια εσωτερικού. Σε άλλα λιγότερες μειώσεις συχνοτήτων (π.χ. 1-2 τη βδομάδα) σε άλλα περισσότερες (π.χ. Ρόδο, Μύκονο) ή ακόμα και ακυρώσεις (SKG-KGS σταματά εντός του Σεπτεμβρίου).

Ακόμη, νομίζω πως η Κύπρος συρρικνώνεται δραστικά. Σταματά εντός του Αυγούστου το ATH-PFO, ενώ από Σεπτέμβρη σταματάνε τα LCA-HER, LCA-MXP, LCA-MUC.

Στα Γιάννενα παράδειγμα περικόπηκαν αντί να αυξηθούν αλλά στην Μύκονο πάντα κάθε χειμώνα έχει 1-2 δρομολόγια. Και στην Αλεξανδρούπολη περικόπηκαν. Αυτά εν ολίγοις

Δε μιλάμε για το χειμώνα. Μιλάμε για την περίοδο έως τέλη Οκτωβρίου (που είναι ακόμη σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα).

Φαντάζομαι και στο χειμερινό θα υπάρξουν προσαρμογές, αλλά όχι ακόμη.

Αν μπεις και δεις τα χειμερινά δρομολόγια που έχουν βγει στο site της aegean θα καταλάβεις που έχουν γίνει περικοπές και που όχι.

Αυτά που λες έχουν ανακοινωθεί από τον Ιούνιο ακόμη και αποτελούν το "προκαταρκτικό" χειμερινό.

Εγώ και ο ΟΑ701 αναφερθήκαμε στο τρέχον θερινό.

Για το χειμερινό, φαντάζομαι πως θα δούμε και άλλες προσαρμογές τους επόμενους μήνες ανάλογα και με το πως πάνε οι κρατήσεις (και πως είναι κατάσταση).

Θεωρώ ότι Σπεπτέμβρης και Οκτώβρης θα στρώσουν απο άποψης κρατήσεων στα τουριστικά μέρη εφόσον βέβαια δεν έχουμε άλλα απρόοπτα. Το θέμα είναι ότι υπήρξαν πολλές ακυρώσεις κι έτσι οι προσφορές πάνε κι έρχονται ακόμη και για Αύγουστο, η Α3 ίσως να μην επιθυμεί παλαβομάρες καθώς οι μεγάλοι παίκτες χάνουν λεφτά για να γεμίσουν ξενοδοχεία και αεροπλάνα. Τα οικονομικά αποτελέσματα θα δείξουν αν πράτουν ορθά...

jerry":23nqis90 said:
ακόμα και ακυρώσεις (SKG-KGS σταματά εντός του Σεπ
Απλά ενημερωτικά το απευθείας SKG-KGS της Α3 ανέκαθεν κοβόταν 1η ή max 2η βδομάδα του Σεπτέμβρη.

Ναι, στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω απλά το τράβηκαν μια βδομάδα νωρίτερα. Μικρό το κακό δηλαδή

Παράλληλα με τις παραπάνω μειώσεις είχαμε και μια μικρή αύξηση στο ATH-EVN απο 2 σε 3xWeekly μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Εκτός απο το O&D φαντάζομαι η Α3 εκμεταλλεύεται και το γεγονός οτι πολυ λίγες μεγάλες εταιρείες εξυπηρετούν την Αρμένικη πρωτεύουσα (εκτός απο τις ρωσικές που δεν βολεύουν και πολυ για ανταποκρίσεις για Δυτική Ευρώπη, υπάρχουν μόνο η Air France και η Αustrian, ενώ βοηθάει σιγουρα και η απουσία της TK).