d|m|tr|s
First-Class-Member
- Περιοχή
- Mosquito land
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ΑΕΕ
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDLW
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean
Το AXD-HER απ' ό,τι φαίνεται πάει στον κάδο, δε φαίνεται πουθενά στις κρατήσεις, ενώ πριν ένα μήνα φαινόταν κανονικά. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Μικρός αριθμός κρατήσεων;
Σήμερα ήμουν στην A3 473 DUS-HER, περίπου 50% πληρότητα, τη στιγμή που AB, DE, X3 έχουν σχεδόν 100% με -συνήθως- ακριβότερα εισιτήρια και -υποκειμενικά τουλάχιστον- χειρότερο service on-board. Θα μου πείτε οι Γερμανοί θα προτιμήσουν τις γερμανικές εταιρίες όπως επίσης και οι TO, αλλά μήπως κάτι δεν πάει καλά με το marketing της A3;
Ζήσης":1cb76ql9 said:Καλησπέρα σας. Ακούστηκε και γράφτηκε από τοπική εφημερίδα της Αλεξανδρούπολης, ότι το καλοκαίρι η Aegean θα συνδέει την Αλεξανδρούπολη με 5 προορισμούς πέρα της Αθήνας, 1 εσωτερικού και 3 εξωτερικού ( ο 4ος προορισμός εξωτερικού θα εκτελείται από της Astra Airlines ). Πιο γενικά αναφέρομαι στις τακτικές πτήσεις που θα εκτελεί προς Ηράκλειο και Αγία Πετρούπολη, ενώ αναφέρει ότι θα εκτελεσθούν και πτήσεις charter προς Μόσχα, Τελ Αβιβ και Παρίσι.
Ερώτησή μου : Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω γι αυτό το θέμα ( πέρα από τις πτήσεις για Αγία Πετρούπολη και Ηράκλειο που είναι δηλωμένες στο σύστημα κρατήσεων ) ?
Το AXD-HER απ' ό,τι φαίνεται πάει στον κάδο, δε φαίνεται πουθενά στις κρατήσεις, ενώ πριν ένα μήνα φαινόταν κανονικά. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Μικρός αριθμός κρατήσεων;
Σήμερα ήμουν στην A3 473 DUS-HER, περίπου 50% πληρότητα, τη στιγμή που AB, DE, X3 έχουν σχεδόν 100% με -συνήθως- ακριβότερα εισιτήρια και -υποκειμενικά τουλάχιστον- χειρότερο service on-board. Θα μου πείτε οι Γερμανοί θα προτιμήσουν τις γερμανικές εταιρίες όπως επίσης και οι TO, αλλά μήπως κάτι δεν πάει καλά με το marketing της A3;