Έστειλα fax ζητώντας αποζημίωση 250 ευρώ καθώς και τα χρήματα από τα εισητήρια. Δυστυχώς έχω πολλή δουλειά το ΣΚ αλλιώς θα ζητούσα και τη διοαμονή και θα πήγαινα να κοιμηθώ σε κανένα καλό ξενοδοχείο...
Τι θυμήθηκα τώρα...
1. Βερολίνο, 2005: Παρέα 5 ατόμων ξεμένουμε στο Βερολίνο χωρίς χρήματα λόγω απεργίας στο Ελ. Βενιζέλος. Έλαβα email από την easyjet και πετάξαμε 2 ημέρες μετά. Το θέμα είναι ότι δεν είχε κανείς μας χρήματα και αναγκαστήκαμε, με τη συνέναιση του ξενοδόχου, να μείνουμε 5 άτομα σε ένα 3κλινο με τα ίδια χρήματα. Φαγητό; Donuts... Μιλήσαμε τηλεφωνικά με φίλο δικηγόρο από Ελλάδα και μας είπε ότι δεν δικαιούμαστε αποζημίωση. Πήγαμε στο προξενειό και στην πρεσβεία και μας είπαν να πάμε την Τρίτη...Τους αφήσαμε ένα σημείωμα ότι είναι κρατικοδίαιτοι, κομματόσκυλα κλπ.. Δεν το κυνηγήσαμε το θέμα...
2. Σαρλερουά, 2006: Φαντάρος, ψάρακας 1 μήνα, την κοπανάω με πτήση charter για Charleroi για τον τελικό του Uleb Cup. Το αεροπλάνο ήταν να πετάξει τα ξημερώματα, και έφυγε το μεσημέρι...Φώναζα εγώ για αποζημίωση, κανείς δεν ακολούθησε... Βέβαια, δεν μπορούσα να το κυνηγήσω μόνος μου, διότι είμουν φαντάρος, και δεν είχα άδεια εξόδου από τη χώρα...
3. Χανιά - Αθήνα - Θεσσαλονίκη, 2006: Κλείνω μεσημεριανή πτήση από Χανιά για Αθήνα με ανταπόκριση Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να μην πάω Θεσσαλονίκη τα χαράματα, για να προλάβω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος και να μπω στο στρατόπεδο στην ώρα μου. Το αεροπλάνο για Αθήνα καθυστερεί, αρκετοί επιβάτες είχαμε την ανταπόκριση για Θεσσαλονίκη. Από την Ολυμπιακή μας είπαν ότι το αεροπλάνο θα μας περιμένει...Αμ δε...Γνώρισα μια κοπελίτσα και αράξαμε 5-6 ώρες στο αεροδρόμιο...Αν το ξερα, θα ζήταγα χρηματική αποημίωση και ξενοδοχείο... για 2 φυσικά...
Τι θα μπορούσα να διεκδικήσω;