Δρομολόγια Olympic Air

• Thread starter Thread starter mastrojohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νεο δρομολογιο απο Θεσ/νικη για Μυκονο απο 28 Ιουλιου μεχρι 10 Σεπτεμβριου.

Αναλυτικά τα δρομολόγια:

Code:
.....6.  JMK  SKG  1905  2015  OA 861  DH4
.2.4...  JMK  SKG  2205  2315  OA 861  DH4

Code:
.....6.  SKG  JMK  1735  1840  OA 860  DH4
.2.4...  SKG  JMK  2035  2140  OA 860  DH4

Από εταιρεία των 5 ηπείρων έφτασε να έχει μόνο DAIHATSU 4 και να πηγαίνει Καρδίτσα-Σαλονίκη. Θλίβομαι. Πού είναι οι ένδοξες μέρες του Ακριβάκη, της Λιάνη ,της Κοτοπούλη;

Αγαπητέ φίλε yannisa340,

Έχεις δίκιο μιλάμε για την πλήρη απαξίωση της εταιρείας . . . . . . . . . Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή όμως ….

Τα δρομολόγια
SKG – JSI –SKG
&
SKG –JMK – JSIΤα διαφημίζει λες και έχει κάνει τα τρομερά ανοίγματα προορισμών….. Δεν λέω καλά είναι….. αλλά….

No comments

Μολις ελαβα e-mail απο την ΟΑ για την εναρξη του νέου δρομολόγιου Θεσσαλονίκη – Μύκονος
καλύπτοντας ιδανικά τις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού της Βόρειας Ελλάδας με "τιμή γνωριμίας" που ξεκινάει από 32 ευρώ... :roll:
Αν και μου εκανε εντυπωση η διαφημιση της τιμή γνωριμίας των 32€ μεσα σε υψηλη περιοδο... :roll:
μια γρηγορη αναζητηση τουλαχιστον για το SKG-JMK μου επιβεβαιωσε τις επιφυλαξεις μου για τα 32 ευροπουλα
αφου τα βρηκα μονο στις 23 & 30/8 και στις 6 & 8/9... :rant:

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfor ... konos!.cmt

Noμίζω ότι η ΟΑ θα μπορούσε εκμεταλλευόμενη τα Ντασάκια να ανοιξει άλλους προορισμους μη καπαρωμενους απο τα Α320 της Α3, προορισμούς που δεν εχουν ξανασυνδεθεί με τη Θεσ/νίκη ή που τώρα δεν εχουν σύνδεση..Παρο,Νάξο,ή απευθείας για Ζάκυνθο..Είναι νησιά με ζήτηση και τα 50θέσια είναι ιδανικα όπου έχει μικρό διάδρομο..

50θέσια? Είσαι σίγουρος οτι μιλάς για τα DH8A? Εδώ κόβεται το ATH-ZTH, λες να πάει καλύτερα το SKG-ZTH? Όσο για την Πάρο, μην παίρνεις και όρκο ότι θα μπορούν να απογειωθόυν για Θεσσαλονίκη με πάνω από 10 επιβάτες...

με 230 ευρώ rtn, σε περίοδο κρίσης, πάνε καλά οι άνθρωποι;

κι μετά απορούν στην ελλάδα γτ πάνε όλα κατα διαολου

ελεος

Ως συνήθως τα ζώα μου αργά στο νησί της Ζακύνθου. Δεν έχει γίνει καμιά διαμαρτυρία για τα 200- 240 ευρώ το εισιτήριο, ούτε για το ότι μπορεί να κοπεί η σύνδεση με Αθήνα το Σεπτέμβριο. Το χειμώνα με τα πρώτα μποφόρ θα το θυμηθούν το αεροπλάνο αλλά θα είναι αργά. Θα γίνει καμιά κίνηση να συνδεθούμε με καμιά άλλη εταιρία; Η Ζάκυνθος δεν θέλει μεγάλα αεροπλάνα. Το 35αρι μια χαρά είναι. Απλά θέλει οικονομικούς ναύλους όχι αυτά τα απίστευτα 240αρια λες και είναι πτήση για Παρίσι.

Η Συρος επανεμφανιζεται μετα την 29η Ιουλιου ως 29 Οκτωβριου!
Λογικα 5 φορες την εβδομαδα, σε πρωινες ωρες...