Δρομολόγια Olympic Air

• Thread starter Thread starter mastrojohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αληθευει, απλα η ημ/νια ειναι η 1η Νοεμβρη. Δηλαδη με την εισοδο στο χειμερινο προγραμμα σταματουν οι πτησεις προς Ιταλια.

καλα , συγνωμη αλλα για ποιο λογο βγαζει εξω την Ρωμη ; για το Μαλπενσα δεν λεω γιατι εχει την συνεργασια με την Meridiana ..

1ον. Συνεργασία με τη Meridiana? Χαχα. Ας γελάσω. Η Meridiana πετάει εποχικά ATH-MXP 1 φορά τη βδομάδα. Το χειμώνα γιοκ.

2ον. Η συνεργασία είναι με την A3. Της αφήνει το πεδίο ελεύθερο. Όπως έκανε και με την Κέρκυρα. Και αντίστοιχα έκανε η Α3 με SOF/OTP/TIA/VIE/KVA/IOA.

Μαλιστα.. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις . Τι να κανουμε .. θα βολευτουμε με την Alitalia μας

jerry":1n0dnchi said:
1ον. Συνεργασία με τη Meridiana? Χαχα. Ας γελάσω. Η Meridiana πετάει εποχικά ATH-MXP 1 φορά τη βδομάδα. Το χειμώνα γιοκ.

2ον. Η συνεργασία είναι με την A3. Της αφήνει το πεδίο ελεύθερο. Όπως έκανε και με την Κέρκυρα. Και αντίστοιχα έκανε η Α3 με SOF/OTP/TIA/VIE/KVA/IOA.

Αν το καλοσκεφτείτε, η Ολυμπιακή πήρε τους πιο παρακμιακούς προορισμούς δηλαδή Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και δε συμμαζεύεται και άφησε στην Aegean τους χλιδάτους, δηλαδή τη Ρώμη και το Μιλάνο!! Τι να τα κάνω εγώ τα Γιάννενα και την Καβάλα σαν προορισμό αν δεν μπορώ να πετάξω Ρώμη ή Μιλάνο? Κορόιδα πιάστηκαν στη μοιρασιά...

Και βασικά αφού η Ολυμπιακή ήθελε να κάνει μία συνεργασία για τους προορισμούς Ρώμη και Μιλάνο, γιατί δεν την έκανε κατ' ευθείαν με την Αιγαίου και πήγε και βρήκε μία άκυρη εταιρεία που το χειμώνα δεν έχει καν δρομολόγια?

niogr":5opghftx said:
Αν το καλοσκεφτείτε, η Ολυμπιακή πήρε τους πιο παρακμιακούς προορισμούς δηλαδή Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και δε συμμαζεύεται και άφησε στην Aegean τους χλιδάτους, δηλαδή τη Ρώμη και το Μιλάνο!! Τι να τα κάνω εγώ τα Γιάννενα και την Καβάλα σαν προορισμό αν δεν μπορώ να πετάξω Ρώμη ή Μιλάνο? Κορόιδα πιάστηκαν στη μοιρασιά...

Θέλω να πιστεύω ότι κάνεις trolling και ότι δεν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.

niogr":dc74wxlz said:
Τι να την κάνω τη Ρώμη και το Μιλάνο σαν προορισμό αν δε μπορώ να πετάξω Κάννες, Μονακό, Χόλυγουντ κλπ;

Με μήνυμα που ήρθε στο Twitter μου, η εταιρία ανακοινώνει την έναρξη στις 31 Οκτωβρίου του SKG-LGW.

Η Θεσσαλνικη εχει αναγκη απο νεα δρομολογια σε αλλους προορισμους, οχι τριτη εταιρια στην ιδια πολη και δη στο ιδιο αεροδρομιο με τιμες εισητηριων που ουτε κατα διανοια δεν θα πλησιαζουν σε αυτες της easyjet (η οποια εχει εδραιωθει στο μυαλο των Ελληνων τα τελευταια χρονια) και με καμμια δυνατοτητα μετεπιβιβασης σε αλλες πτησεις σςυνεργαζομενων εταιριων. Μαλλον θα παει απατο και αυτο το δρομολογιο οπως του Μιλανου της Α3.