Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

@george_a, belavia :

Η ΟΑ δεν έχασε slots στο LHR. Εδώ και πολλά χρονιά, το χειμώνα η ΟΑ259|60 γίνεται 3 φορές τη βδομάδα (και "συμπληρώνει" με LGW). Άνοιξη/καλοκαίρι οι πτήσεις για LHR

Επιθετικά φαίνεται πως θα καταρτίσει το πρόγραμμά της η Αιγαίου στη θερινή σεζόν του 2010. Σύμφωνα με τα timetables που έχουν φορτωθεί, αναμένεται ραγδαία επέκταση στο εσωτερικό της χώρας (Θα γίνει μακελειό με τους κύκλους)

ATH-IOA (2x daily)
ATH-KVA (2x daily)
ATH-LXS (2x daily)
ATH-JKH (3x daily)
ATH-EFL (daily)
SKG-CHQ (daily)
SKG-MJT (daily)

Στο εξωτερικό, TXL, BCN, DUS γίνονται daily. Η VIE παραμένει απογευματινή 5χ. H VCE επανέρχεται από τέλη Μαρτίου με 2 x week (AR1) και από το καλοκαίρι άλλα 2 x week μόνο με τα νέα airbus.

Αυτά σαν πρόγευση, φαντάζομαι μέέέέέχρι το Μάρτιο θα έχουμε και άλλες αλλαγές.

Μακαρι να ξαναεβαζε το Milano Linate εστω και απο Θεσσαλονικη διερχομενο ως καθημερινη πτηση.Θα ειχε αρκετο κοσμο που θα πεταγε με αυτην την πτηση για την πολη αυτη

Re: Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

Oλα καλα,ρε Βασιλη, τα γλαροκαπελα και το δισκο με το φαϊ τι χρειαζεται να τα ανεβασεις? Ενταξει, το καταλαβαμε, η Aegean ειναι.

Ωραίες οι φωτογραφίες αλλά πολύ διαφήμιση την κάνετε εδώ μέσα την Aegean βρε σεις.

Ρε παιδιά, τι διαφήμιση;;; Ο άνθρωπος για κάποιο λόγο καταφέρνει να βρίσκεται μέσα στις πρώτες πτήσεις της Α3 προς τους νέους προορισμούς της και έχει την καλοσύνη να αφιερώσει το χρόνο του να τις ανεβάσει και να τις μοιραστεί μαζί μας. Από όλα αυτά, τη διαφήμιση σκέφτηκες εσύ;
Με αυτή την εταιρία μπορεί να πετάξει, αυτές τις φωτογραφίες ανεβάζει. Μακάρι να βρεθεί κάποιο άλλο μέλος και να ανεβάσει αντίστοιχες της ΟΑ ή άλλης εταιρίας. Και τότε στη διαφήμιση θα το ρίξουμε; :doubt:

Εγώ δεν θέλω να πω τπτ περί διαφήμισης της οποιαδήποτε χ αεροπορικής ένα μικρό σχόλιο αν μου επιτρέπετε μόνο. Πρώτα πρώτα θαυμάζω τον κύριο Βασίλη (πληθυντικός ευγένειας πάντα δεν ξέρω ποσό χρονών είναι όπως και να έχει, και δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του), μακάρι να μπορούσα να είμαι και εγώ συνέχεα κοντά στα αεροπλάνα, προς το παρόν διαβάζω και ανοίγω το παράθυρο να ακούω και να βλέπω όλα τα αεροπλάνα που περνούν πανό από το διαμέρισμα μου στο Λονδίνο είμαι τυχερός σχεδόν όλα με κατεύθυνση για Heathrow και City περνούν από πανό μου αρκετά χαμηλά. Τέλος έχω παρατηρήσει ότι σε μερικές φωτογραφίες ενώ παρουσιάζονται και η Αιγαίου και η Ολυμπιακή στις λεπτομέρειες αναφέρετε μόνο στην Αιγαίου και επίσης σε άλλες που απεικονίζονται τα νοικιασμένα αεροσκάφη της Ολυμπιακής αναφέρει ότι είναι νοικιασμένα στης Αιγαίου δεν το αναφέρει καν. Ελπίζω να μην το πάρετε στραβά μια μικρή διευκρίνιση για μελλοντική βελτίωση για να μην λέει κάνεις ότι γίνεται διαφήμιση.
Φιλικά…. :D

Γεια σας και απο εμενα ,

α ηθελα να μαθω αν ο φιλος κος Βασιλης εχει καποια συμβαση με σκοπο την διαφημιση της εδω στο φορουμ.
Δεν εχω σκοπο να δημιουργησω εχθρες αλλα γιατι δεν βγαζετε και καποια φωτογραφια και απο την νεα αεροπορικη εταιρια της Μαρφιν η καποια αλλη εταιρια???
Συνεχεια εχουμε φωτογραφιες απο αυτην την αεροπορικη εταιρια και σαν φορουμ πιστευω πως ειναι καλο να δειχνουμε και στις αλλες εταιριες τι γινετε σε θεματα εξυπηρετησης επιβατων κλπ