Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια

Στο δρομολόγιο για Κω κρατάει το καλοκαιρινό. Δηλαδή
Η Α3222 αναχωρεί στις 08:20
και η Α3226 στις 16:30 (ενώ τα προηγούμενα χρόνια αναχωρούσε 19:30, 5 λεπτά μετά την ΟΑ).
Για τον τύπο του αεροσκάφους δε συζητάμε....Αβρο κλασσικά!!! :wall:

Re: Νέα Δρομολόγια

Οι πτήσεις από SKG για CHQ και MJT εμφανίζονται με 733.

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Παιδιά, ξέρει κάποιος αν η Aegean χρησιμοποιεί καθόλου 321 για HER-ATH? Θέλω να γυρίσω 22 Αυγούστου και αν είναι να έχουν μόνο 320 θα γυρίσω με πλοίο, αν όμως έχουν το 321 θα επιλέξω αεροπλάνο, μια και δεν έχω πετάξει με 321 ποτέ.... :oops: :oops: Στο booking σύστημα λέει παντού 320 (εκτός από μια μεσημεριανή που λέει avro) αλλά είπα να ρωτήσω κ εδώ αν ξέρετε κάτι παραπάνω :)

μάλλον θα γυρίσεις με πλοίο ...απ όσο ξέρω δεν πανε 321 στο ηρακλειο .... :cry:

Thanks :) Είδα το post του jerry στην αρχή της σελίδας και είπα μήπως :mrgreen:

Αγαπητέ Μενέλαε ,

Έχοντας πετάξει και με Α319,Α320,Α321 μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους που θα εντοπίσεις σαν επιβάτης.
Ίδιοι χώροι , ίδιοι θόρυβοι , ίδια καμπίνα (στην ίδια εταιρεία εννοείται.....) .
Αν δηλαδή περιμένεις κάποια εμφανή διαφορά και γιαυτό "κυνηγάς" τον τύπο μάλλον θα απογοητευτείς.

Το υποψιάζομαι, αλλά έτσι για τη συλλογή :mrgreen:

Πέταξα σε μια άσχετη πτήση (για Ζυρίχη με Swiss) με 321. Δεν ξέρω αν δεν έχουν διαφορές, ούτε αν ένας απλός επιβάτης τις καταλαβαίνει αν υπάρχουν. Απλά, γνωρίζοντας πως είμαι σε 321 είχα ένα κάποιο δέος. Πιθανώς άνευ λόγου, αλλά όπως και νά'χει, μια φορά πρέπει να μπεις σε κάθε τύπο, οπότε καταλαβαίνω τη λογική του Μενέλαου :D

Εάν πετάς με την ίδια εταιρία που έχει λογικά ίδιο config σε όλα τα α32x τότε ναι δεν υπάρχει διαφορα. Το καλύτερο α32x που έχω πετάξει είναι (μην σας κακοφανεί) το a321 της novair (αιώνια τους η μνήμη) στο LGZA-ΕSSΑ. Πιο άνετος δεν έχω ξανανιώσει ούτε στα a321 της SAS ούτε της Swiss. Άποψη μου πάντα...