Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νέα Δρομολόγια

Νομίζω μία πολύ καλή επιλογή για την Aegean θα ήταν και η προσθήκη της Βουδαπέστης στους προορισμούς της..Ειδικά η επιλογή codeshare με τη Malev(αν αυτή επιβιώσει..)θα ήταν πολύ εύστοχη,διευκολύνοντας και τους πολλούς Ούγγρους τουρίστες αλλά και τους Έλληνες που επισκέπτονται σωρηδόν την πόλη ή επιθυμούν να πετάξουν με ανταπόκριση από το Ferihegy προς Κ.Ευρώπη και Σκανδιναβια..

Re: Νέα Δρομολόγια

θα επρεπε και η Α3 να κανει καναν προρισμο προς Ανατοληκη Ευρωπη, να σπασουν το μονοπολειο μερικων εταιρειων

Στην Ανατολική Ευρώπη χρειάζεται οπωσδήποτε η Κροατία η οποία έχει απίστευτά τουριστικά μέρη και δεν έχουμε πολλές επιλογές να πάμε αλλά και η Σερβία που εκεί το θέλει και η Α3 αλλά έχει θέματα με την άδεια. Δε θα ήταν καθόλου άσχημο ακόμα και το Αμστερνταμ αλλά και η Λισσαβώνα.

Νέα Δρομολόγια

Πράγματι και η Λισαβώνα είναι πολύ καλή επιλογή,όχι μόνο ως προορισμός αυτός καθ'αυτον (Η Πορτογαλία είναι συγκλονιστική και φθηνότατη χώρα),αλλά και το Portela ως ενδιάμεσος για Δ.Αφρική και Ν.Αμερική(και όχι μονο Βραζιλία..),προορισμοί που νομίζω αφορούν άμεσα τόσο το τουριστικό κοινό της χώρας,αλλά και τις παροικίες αλλοδαπών στη χώρα (π.χ. Νιγηριανοί).
Νομίζω ότι η ήδη υπάρχουσα συμφωνία με την ΤΑΡ θα πρέπει να αναβαθμιστεί με έναρξη απευθείας πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Λισαβώνας,χωρίς ενδιάμεσο τη Ρώμη διευκολύνοντας και τους transit customers.(Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποτε εκτελούνταν το δρομολόγιο από την ΤΑΡ με σχετική εμπορική επιτυχια ενώ τώρα θεωρείται ασύμφορο..)Αν και τώρα που έχει υπογραφεί συμφωνία codeshare με την SN Brussels,η οποία έχει ανταγωνιστικά προς την ΤΑΡ δρομολόγια ίσως τα πράγματα να περιπλεχθούν λίγο..

Γενικά πάντως θεωρώ πολύ καλή τη στρατηγική της Aegean να προσθέτει προορισμούς όχι μόνο τουριστικού αλλά κυρίως διαμετακομιστικού ενδιαφέροντος,ιδιαίτερα μάλιστα προς hubs εταιριών της Star Alliance,τα οποία διασφάλιζουν ως ένα μεγάλο βαθμό την πληρότητα των πτήσεών της.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η εταιρία έκανε άλματα από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία της με τη Lufthansa..

Στο airliner world φεβρουαρίου, εκτός από τα 5 "Β" (δεν είναι κρίμα που στα αγγλικά είναι 3 Β και 2 V?), αναφέρει πως η εταιρεία μέσα στο 2009 θέλει να ξεκινήσει (μα τι άλλο) IST και TLV, αναμένοντας έγκριση από τις αρχές.

Έχει κανείς ιδέα γιατί από το site δεν έχεις πλέον την δυνατότητα να κλείσεις για Βιέννη; Ο προορισμός αφαιρέθηκε και από το μπλε χάρτη με τις κόκκινες κουκίδες.

Φαίνεται πάντως σαν η πτήση να έχει αφαιρεθεί. Ούτε σε timetables (amadeus Κλπ) υπάρχει ούτε πουθενά. Επίσης, η VCE εκεί που θα γινόταν 3χweek με AR1 τώρα έχει προγραμματιστεί 3xweek me 320.

p.s. Και κάπως έτσι τα 5Β γινονται 4Β?

Οι Βρυξέλλες ξεκινάνε 29/3.

Γενικά έχουν κάνει κάποιες μικρο-αλλαγές στο πρόγραμμά τους.
Εκτός από τη VIE που δεν υπάρχει πια και τη VCE που αναφέραμε πιο πάνω (3χ320 και όχι AR1) αλλάζουν και τα ακόλουθα :

:arrow: Το CAI γίνεται βραδινό :!: Αναχώρηση 2300 από ΑΤΗ και στις 0430 από CAI. Τι μου θυμίζει το schedule, τι μου θυμίζει...
:arrow: TIA : από 6 συχνότητες πέφτουμε στις 5
+κάποιες άλλες μικρο-αλλαγές στα domestic

Το CAI γίνεται βραδινό Αναχώρηση 2300 από ΑΤΗ και στις 0430 από CAI. Τι μου θυμίζει το schedule, τι μου θυμίζει...

Χμμμμ -----

Κατι μυριζει εδω θα ελεγα- Με Αιρμπας το Καιρο??

Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορεί να γίνει κράτηση στο SKG-JMK? δεν το εμφανίζει στο σύστημα,σε αντίθεση με άλλους προορισμούς (RHO,CHQ,MJT),παρόλο που έχει βγει στο πρόγραμμα πτήσεων καλοκαιριού? είναι νωρίς ακόμα?