Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα έλεγα ότι αυτό του φαινόμενο του trial & error δεν περιορίζεται ούτε στην Α3, ούτε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά παρόμοια γίνεται με καινούργια δρομολόγια από / προς Αθήνα, τα νησιά κλπ. Και ακριβώς το ίδιο κάνουν και άλλες αεροπορικές. Μη με ρωτάτε πόσες αλλαγές και ακυρώσεις από/ προς Θεσσαλονίκη είχα και συνεχίζω να έχω με το ZRH-SKG/SKG-ZRH της LX, θα έλεγα κάπως παρόμοια με το SKG-BRU / BRU-SKG της Α3. Και η LH σε κάποια χρόνια συνέχισε τις πτήσεις το χειμώνα. Ή τουλάχιστον τις είχε αρχικά, πριν ήρθαν οι μειώσεις ή τελικά ακυρώσεις (αυτή τη στιγμή και το MUC-SKG και το FRA-SKG είναι εποχικά το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα όλες οι πτήσεις LH είναι τα operated by A3 codeshares).

Να μην μιλάνε για τα LCC, που πολύ γρήγορα κλείνουν βάσεις, σταματάνε δρομολόγια, μεταφέρουν τα αεροπλάνα τους αλλού όπου βλέπουν περισσότερο κέρδος ή / και παίρνουν επιδότηση κλπ.

Δυστυχώς έτσι είναι….

Eπίσης εκεινο που χαρακτηρίζει τα δρομολόγια της Α3 στην Θεσσαλονικη με εξαιρεση της Γερμανιας, ειναι η αστάθεια. Θελω να πω, της Αθηνας επί χρονια το Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη, οι Βρυξέλλες κτλ εχουν σταθερά τις ιδιες πτήσεις, τις ιδιες ώρες..Στην Θεσσαλονικη η Α3 τη μια χρονια ειναι πρωι, την αλλη απογευμα, την αλλη μεσημερι, και αλλάζουν και οι μερες, και αυτο κουράζει τους επιβάτες, ψαχνονται συνέχεια..

Έχουν ολοκαίνουργιο τέρμιναλ, έχουν επιβίβαση από το lounge, έχουν και παράπονα από πάνω. Ας έρχονται με ανταπόκριση μέσω Αθήνας, που είναι σταθερά τα ωράρια. Όλα εγώ πχια;

Eπίσης εκεινο που χαρακτηρίζει τα δρομολόγια της Α3 στην Θεσσαλονικη με εξαιρεση της Γερμανιας, ειναι η αστάθεια. Θελω να πω, της Αθηνας επί χρονια το Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη, οι Βρυξέλλες κτλ εχουν σταθερά τις ιδιες πτήσεις, τις ιδιες ώρες..Στην Θεσσαλονικη η Α3 τη μια χρονια ειναι πρωι, την αλλη απογευμα, την αλλη μεσημερι, και αλλάζουν και οι μερες, και αυτο κουράζει τους επιβάτες, ψαχνονται συνέχεια..
Και μάλιστα τα δρομολόγια της πρώην Δυτικής Γερμανίας, τα κλασικά Μόναχο-Φρανκφούρτη-Ντίσελντορφ-Στουτγκάρδη. Το Βερολίνο π.χ. λάστιχο το εχει κάνει από τη Θεσσαλονίκη.

έχουν επιβίβαση από το lounge
Κορυφαίο και αξεπέραστο, το έχω κάνει μία φορά, δεν ξέρω πού αλλού γίνεται, αλλά αν θέλω να πετάξω business, από Θεσσαλονίκη θα το κάνω. :cool:

Τσαρτεριές για Βοσνία το καλοκαίρι.
Συνεχίζει και φέτος το Αθήνα - Μπάνια Λούκα από 18 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου, 1 φορά την βδομάδα.
Και Αθήνα - Σαράγεβο αφού το έκοψε από τακτικό το συνεχίζει σαν τσάρτερ από 17 Ιουνίου έως 26 Αυγούστου επίσης μια φορά την βδομάδα.