Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

A3970":1pxdq0lv said:
Παραμένει η Τεχερανη και το χειμώνα με 2xWeekly , οχι ομως και το Ριαντ.

Ποια είναι η πηγή σου; Όπως το βλέπω, υπάρχει και το Ριάντ μία φορά τη βδομάδα (Πέμπτες)

Το site της Aegean που δεν εμφανίζει πτήσεις τον Νοεμβριο.

Περάστηκε η πρώτη version του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2016. Προς το παρόν φαίνονται μόνο τα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια/προορισμοί και τίποτα καινούργιο. Ωστόσο από την Αθήνα όλες σχεδόν οι πτήσεις προς Δυτική Ευρώπη θα έχουν και πρωινή και μεσημεριανη/απογευματινή αναχώρηση προφανώς για να συνδέονται καλύτερα με τις πτήσεις προς Μέση Ανατολή και CIS.

Αναλυτικότερα
ATH-LHR παραμένει 3 daily
ΑΤΗ-ΜΑΝ αυξάνεται από 2 σε 3 weekly (τα δύο με πρωινή αναχώρηση)
ATH-BHX παραμένει 2 weekly
ATH-CDG παραμένει 3 daily, ωστόσο και οι τρεις με Α321 σε μόνιμη βάση
ATH-LYS παραμένει 3 weekly
ΑΤΗ-ΜRS αυξάνεται από 4 σε 5 weekly
ΑΤΗ-TLS/NTE/BOD παραμένουν 2 weekly
ΑΤΗ-BRU παραμένει 2 daily
ATH-ZRH παραμένει daily (με μεσημεριανές αναχωρήσεις κάποιες μέρες)
ATH-GVA αυξάνεται από 5 weekly σε daily (με μεσημεριανές αναχωρήσεις κάποιες μέρες)
ATH-MUC/FRA/STR παραμένουν daily
ATH-TXL αυξάνεται από 5 weekly σε daily (με πρωινές και μεσημεριανές αναχωρήσεις)
ΑΤΗ-DUS παραμένει 4 weekly + η καθημερινή μέσω SKG
ATH-HAM/ΑΤΗ-SKG-HAJ παραμένουν 3 και 2 weekly αντίστοιχα
ATH-BCN αυξάνεται από 8 σε 9 weekly όπως και η MAD
ATH-CPH παραμένει 5 weekly (με μεσημεριανές αναχωρήσεις κάποιες μέρες)
ATH-ARN παραμένει με 3 weekly
ATH-HEL/OSL παραμένουν με 2 weekly
ΑΤΗ-VIE παραμένει με daily (με μεσημεριανές αναχωρήσεις κάποιες μέρες)
ATH-PRG/ΒUD παραμένουν με 5 και 4 weekly αντίστοιχα. Η PRG θα'χει και αυτή και πρωινές και μεσημεριανές αναχωρήσεις ενώ η ΒUD μονο μεσημεριανές όπως φέτος
ATH-WAW αυξάνεται από 5 σε 6 weekly (με πρωινές και μεσημεριανές αναχωρήσεις και αυτή)
ΑTH-OTP αυξάνεται από 8 σε 12 weekly -όλες με Α320 :!:
ATH-IEV αυξάνεται από 2 σε 3 weekly. Μονο πρωι/μεσημέρι πλέον
ATH-TLL παραμένει 2 weekly
ATH-DME αυξάνεται από daily σε 8 weekly. Πλέον μόνο οι τρεις είναι βραδυνές. Οι υπόλοιπες πρωινές.
ATH-LED αυξάνεται από 3 σε 4 weekly. Παρόμοια με το DME, οι δύο βραδυνές και οι δύο πρωινές.
ATH-TBS αυξάνεται από 2 σε 4 weekly :!:
ATH-EVN αυξάνεται από 3 σε 5 weekly :!:
ATH-IST αυξάνεται από 20 σε 21 weekly. Η βραδινή του Σαββάτου θα πραγματοποιείται.
ΑΤΗ-ΑDB Από τις λίγες μειώσεις. Από 11 σε 8 weekly.
ATH-SOF αυξάνεται από 9 σε 12 weekly. Η απογευματινή με Α320
ATH-TIA Μειώνεται από 13 σε 9 weekly. Ωστόσο κάποιες μεσημεριανές με A320.
ATH-BEG Παραμένει 5 weekly αλλά οι περισσότερες με Α320. Κάποιες μέρες θα έχει απογευματινή αναχώρηση.
ATH-DBV Αυξάνεται από 4 σε 6 weekly
ATH-MXP Αυξάνεται από 12 σε 14 weekly όπως η FCO.
ATH-VCE/CTA αυξάνονται σε 5 και 6 weekly αντίστοιχα, ενώ η PSA παραμένει 2 weekly.
ΑΤΗ-ΜLA αυξάνεται από 3 σε 5 weekly
ATH-LCA θα έχει έως και 6 daily
ΑΤΗ-CAI αυξάνεται από 6 weekly σε daily
ΑΤΗ-ΑLY παραμένει 3 weekly (και τελικά δεν το κρατάει και τον χείμωνα)
ATH-TLV παραμένει 11 weekly, ωστόσο καταργούνται οι πρωινές
ΑΤΗ-ΒΕΥ αυξάνεται από daily σε 14 weekly (οι 3 μέσω LCA) :!:
ΑTH-AMM αυξάνεται από 5 weekly σε daily
ATH-RUH αυξάνεται από 2 σε 4 weekly :!: (και όντως παραμένει και τον χειμώνα με 1 weekly)
ATH-IKA αυξάνεται από 3 σε 4 weekly

*Οι συγκρίσεις είναι Ιούλιος 2015 vs Iούλιος 2016

Τα δρομολόγια για το καλοκαίρι 2016 αναρτήθηκαν και στο site της Aegean,εννοω στο σύστημα κρατησεων αν αναρτήθηκαν;Ευχαριστώ.

aris320":r3x1w25b said:
εννοω στο σύστημα κρατησεων αν αναρτήθηκαν. Ευχαριστώ.

Ρωτάς ή απαντάς ? Ιδού η απορία....
Μιλάς με γρίφους (ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ Posts) νέε μου.

Μιλάς με γρίφους (ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ Posts) νέε μου.

Νομίζω ότι ανήκει στο είδος των πιο καλά καμουφλαρισμένων trolls.
Οι ιστορίες με το όνομα εισιτηρίου στην Ryanair, το airshow στα Γιάννενα είναι πολύ ύποπτες, στα όρια της trollιάς.

Anyway, ακόμα και έτσι το γέλιο που χαρίζει είναι απλόχερο.

PS. Sorry για το off topic.

Η αναφοράς σας σε ποστ που έγραψα εγώ και τα θεωρειται τρολ πιστεύω πως είναι ανοησία. Γιατί, πρώτον για την ryanair απλως κατέθεσα την εμπειρία μου σε κάτι που δεν άρεσε σε εμενα,και δεύτερον περί airshow στα Ιωάννινα απλως μια σκέψη προσωπική και τίποτα άλλο ήταν. Πείτε μου σε αυτά που έγραψα που είναι το τρολαρισμα; Επειδή δήθεν ξέχασα ενα ερωτηματικό. Συμμορφωθειτε και μην προσπαθειτε να αναψετε φωτιές στο φόρουμ γιατί κάποια ατομα μπορεί να παρεξηγηθουν. Εγώ δεν παρεξειγουμαι με κανέναν τροπο απλως γράφω προληπτικα. Σορρυ για το off topic. :bash: :bash:

@a3970: thumbs up για τη σούμα!

Μια παρατήρηση, το EVN θα είναι daily(!) τουλάχιστον από 14/7 έως 10/9.
Γενικά πολλές αυξήσεις και νομίζω πως επανέρχονται και σχεδόν όλα τα περιφερειακά από HER/SKG/RHO.

Επίσης έχει φορτωθεί και το domestic πρόγραμμα με όχι σημαντικές αλλαγές. Γενικά πιο πολλά δρομολόγια τη θερινή περίοδο. Ενδιαφέρον πως η Πρέβεζα επανέρχεται με έως 5/week με DH4. Σημαντική αύξηση για την EFL που θα έχει έως 3 πτήσεις τη θερινή σεζόν.

Tα περιφερειακα απο Θεσ/νικη δεν ειναι και πολλά ετσι κι αλλιως συν του ότι ειναι τα ιδια καθε χρόνο με ελάχιστες παραλλαγές..

Για τα Γιάννενα γνωρίζουμε τιποτα; Μένουν δυο πτήσεις ή αυξάνονται; Πάντως ευχάριστο γεγονος οτι στην Πρέβεζα αυξάνονται τα δρομολογια. Τέλος μήπως μπορείς να μου πεις που μπορω να βρω τα δρομολόγια του 2016. Αν είναι κάτι μυστικο Γράψε με προσωπικό μύνημα. :D