Δυστύχημα με Embraer στην Μόσχα

• Thread starter Thread starter 6circles
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Off topic / Παρακολουθώντας προ ολίγου τα γεγονότα στο Mega, ακούω την δημοσιογράφο να αναφέρεται στο γεγονός ,,,, και απορώ γιατί σχεδόν όλοι οι Δημοσιογράφοι αναφέρουν πάντα τους διαδρόμους απο/προσγείωσης ως “αεροδιάδρομους” και εν προκειμένω, τα μικρά α/φ πάντα Lear jet , ευτυχώς όμως το “έσωσε” ο Ευαγγελάτος διορθώνοντάς την λέγοντας Embraer Legacy 600

Μας έχουν μπλοκάρει και το RΤ και δε μπορούμε να ενημερωθούμε έγκυρα και αντικειμενικά.

Είμαστε πραγματικά αισχροί! Πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτά που λέμε!
Ο άνθρωπος έδωσε και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και χαρακτήρισε τον τον ιδρυτή της Wagner ταλαντούχο:
Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν για το θάνατο του Πριγκόζιν: «Ήταν ταλαντούχος επιχειρηματίας»
:wall:

Όλα δείχνουν ότι καταρρίφθηκε. Και όλοι ξέρουμε από ποιον και γιατί.
Πως γράφεις τέτοια πράγματα? Θα σε καταρασθεί ο Βελόπουλος και θα καταλήξεις στο "υπόγειο".

Εμένα ένας φίλος μου, ο Ισαακ, μου είπε ότι για την πτώση του αεροσκάφους ευθύνεται ο νόμος της βαρύτητας.
Και επειδή στην Ρωσία λειτουργούν οι νόμοι, θα βγει εκτός νόμου ( ή εκτός νομού, δεν θυμάμαι ) ο συγκεκριμένος νόμος.
Ο Βλαδίμηρος δεν θα το αφήσει έτσι… :mrgreen:

Με αφορμή αυτό αλλά και τις διάφορες πιθανές αιτίες που αναφέρθηκαν, θυμήθηκα και μερικά ακόμα παρόμοια:
- Αυτοκτόνησε με πύραυλο εδάφους - αέρος
- Ο πραγματικός στόχος ήταν ο πιλότος. Οι επιβάτες ήταν παράπλευρες απώλειες.
- Δεν ήταν κατάρριψη. Ήταν Ειδική Επιχείρηση Προσγείωσης.
- Ο Σ. Σοϊγκού νοσηλεύεται με καρδιακή προσβολή η σοβαρότητα της οποίας θα αποφασιστεί απο τον Πρόεδρο Πούτιν
- "Αυτοκτόνησε με 5 σφαίρες" όπως και "Αυτοκτόνησε με 5 σφαίρες στην πλάτη".