Διπλό bird strike σε 737 της Ryanair

• Thread starter Thread starter Paul-I
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο ότι δεν πρέπει να βγαίνουν γρήγορα συμπεράσματα και να αρχίζουν τα αναθέματα από τους "καλοθελητές". Το ίδιο όμως συμβαίνει και για το ακριβώς ανάποδο. Αυτά που παραθέτεις, δεν προκείπτουν από κανένα πόρισμα, απλά "κυκλοφορούν", όπως και τα προηγούμενα που γράφτηκαν. Κάνω λάθος? Βγήκε καμμία επίσημη ανακοίνωση από τους Ιταλούς ή απλά ...κάτι είπε ο Μιχαλάκης ?

Άρα ας μήν βιαστούμε να ρίχνουμε μούτζες αλλά ούτε και να δαφνοστεφανώνουμε ! Υπομονή.

Σωστά. Το καλύτερο είναι να περιμένουμε το πόρισμα για να δούμε τι πραγματικά συνέβη. Σύμφωνα όμως με τα πρώτα στοιχεία που βγαίνουν σε όλα τα sites (αεροπορικά και δημοσιογραφικά) κάπως έτσι έγινε. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν βαφτίζουμε μια εταιρία ως χειρότερη όταν ακούμε για ένα ατύχημα αεροσκάφους της.

θα καταλάβετε πως η ασφάλεια και η εκπαίδευση των πληρωμάτων
δεν είναι ανάλογη των εισιτηρίων που πληρώνετε.

Συμφωνω απολυτα.
Ειμαι σε θεση να γνωριζω προσωπικα πως η εκπαιδευση στις low-cost εταιριες ειναι απο τις πιο καλες. Επειδη σε αυτες εργαζονται πιλοτοι απο διαφορες εθνικοτητες και επαγγελματικα υποβαθρα η εκπαιδευση δινει μεγαλη εμφαση στην τυποποιηση (standardization) και δεν αφηνει καμια διαδικασια στην τυχη.
Νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε το αρχικο πορισμα πριν βγαλουμε οποιαδηποτε συμπερασματα και να μην αρχισουμε την αμεση αποδοση ευθυνων οταν δεν ξερουμε τι εχει συμβει. Ενα συμβαν η ακομη και δυστυχημα μπορει να συμβει στον οποιοδηποτε.

Επειδή τα posts μου έχουν καταχωρηθεί απο μένα σε άλλο topic, και επειδή η πρόθεσή μου δεν ήταν να σχολιάσω το συγκεκριμένο ατύχημα μόνο, δεν μπορώ να απαντήσω έχοντας επέναντί μου ειδικούς αεροπορικών ατυχημάτων γιατί εγώ δεν έχω τα κατάλληλα προσόντα, όπως έχουν οι υπόλοιποι ειδικοί σ αυτό το topic.

Paul-I":1r8efi4j said:
Επειδή τα posts μου έχουν καταχωρηθεί απο μένα σε άλλο topic, και επειδή η πρόθεσή μου δεν ήταν να σχολιάσω το συγκεκριμένο ατύχημα μόνο, δεν μπορώ να απαντήσω έχοντας επέναντί μου ειδικούς αεροπορικών ατυχημάτων γιατί εγώ δεν έχω τα κατάλληλα προσόντα, όπως έχουν οι υπόλοιποι ειδικοί σ αυτό το topic.
Αφού δεν έχεις τα προσόντα να σχολιάσεις το σχετικό συμβάν, γιατί παραθέτεις το συγκεκριμένο συμβάν και σχολιάζεις όχι μόνο γενικά για την εταιρία αλλά κυρίως την ασφάλεια πτήσεων της εταιρίας (π.χ. "αυτό το ατύχημα δεν είναι η τούρτα. είναι το κερασάκι στην τούρτα.").
Θα σε παρακαλέσω να συνέλθεις, γιατί διαφορετικά η συμμετοχή σου σε αυτό το φόρουμ θα είναι πολύ σύντομη.