Re: Φωτογραφίες στο airliners.gr - I
Σχεδον 2 ωρες ακομα τωρα που αρχιζω με αυτο το ποστ και δεν ξερω σε ποσην ωρα θα το τελειωσω..
Στο τελευταιο μου ποστ εδω στο φορουμ θα ηθελα να αφησω κατι που θα μεινει για καιρο.. Να μοιραστω μαζι σας τις ομορφες αεροπορικες αναμνησεις μου. Ελπιζω να σας αρεσουν, και ελπιζω να μην εχω βαλει καποια ηδη αλλη μια φορα... Αν εχει συμβει αυτο, ζητω συγγνωμη!
Και ξεκιναμε λοιπον..
[album]16977[/album] [album]16978[/album] [album]16979[/album]
[album]16980[/album] [album]16981[/album] [album]16982[/album]
[album]16983[/album] [album]16984[/album] [album]16985[/album]
[album]16986[/album] [album]16987[/album] [album]16988[/album]
[album]16990[/album] Και τελος... [album]16989[/album]
Πρεπει να πω οτι συναισθηματικα ειμαι που φορτωμενος και ζητω κατανοηση για μερικες φωτο σε λαθος κατηγορια, το καταλαβαινα πολυ αργα..
Σας ευχαριστω ολους σας. Ανεξαιρετως. Οσους εκανα να χαρουν, οσους οχι. Ποτε δεν ειπα οτι τα ηξερα ολα. Ποτε δεν διεκδικησα δαφνες. Ημουν οπως ημουν. Σε οποιον αρεσε.. Δεν ειχα απαιτησεις, αλλα μερικες φορες εβγαινα απο τα ρουχα μου. Μερικες φορες στο παρελθον για χαρη της ηρεμιας με τραβηξαν πισω και ο Ακης και ο Χρηστος, γιατι ξερανε πως δεν επροκειτο να κρυφτω πισω απο το δακτυλο μου. Παντα εκανα αυτο που μου ζητουσαν. Απο ενα σημειο και μετα ομως.. Ναι μερικοι εδω με πικρανανε και ειναι και αυτο ενας λογος που φευγω. Γιατι με πικρανανε ΦΙΛΟΙ.. Γιατι εννοιωσα προδωμενος. Γιατι καθε μερα εβλεπα αυτο που βλεπουν ολοι. Οτι ο καθενας γραφει τις μακακιες του και για καποιον λογο δεν τραβιουνται τα γκεμια. Μαλλον τραβιουνται.. Αλλα στην λαθος πλευρα. Δεν θελω να κρινω τα παιδια εδω, ολοι τους που αφιερωνουν τον ελευθερο τους χρονο και χρημα το κανουν γιατι αγαπανε την αεροπορια και οχι γιατι θα παρουν λεφτα. Στην αρχη της σελιδας το λεει αλλωστε οτι προκειται για μια ερασιτεχνικη σελιδα. Απο λατρεις. Που ομως στα 7 και κατι χρονια απο την εποχη που το σαιτ λεγοτανε
http://www.flygr.de (και εγω μπηκα σα μελος νουμερο 84) καταφεραν πολλα. Να διαδωσουν την αγαπη τους. Να διαδωσουν την τρελλα τους. Απο τους 84 να γινουν σημερα 3886! - Μολις τωρα το ειδα και ναι, μου εφυγε ενα δακρυ... Να σπασουν καποιοα ταμπου και να διεκδικησουν κατι που στο εξωτερικο ειναι αυτονοητο. Και να ενωσουν ανομοιους ανθρωπους μεταξυ τους. Να γινουν φιλοι. Μερικες φορες δεν επιασε. Δεν πειραζει. Για να διασφαλιστει λοιπον η ηρεμια, απαξ δια παντως, φευγω. Γιατι πολλα παραπονα πεσανε για την παρτη μου. Πολλα καντηλια ακουσα για τα παραπονα αλλων. Που αλλωστε τι ειχε γινει? Γραφαν ο,τι τους κατεβαζε η γκλαβα και οταν τα ακουγανε πηγαινανε και κλαιγονταν στον Ακη και τον Χρηστο. Γιατι δεν ειχαν παπαρια να δεχτουν οτι ειπαν μακακια. Γιατι τους ενοχλησε τους πιτσιρικαδες ο δηκτικος τροπος καποιων. Εσεις λοιπον πιτσιρικια που δεν δεχεστε κριτικη για την οποια μακακια πειτε η κανετε, θα το πληρωσετε στη ζωη σας, γιατι δεν μαθενετε. Και για να μην ταλαιπωρω αλλο τον κοσμο (κανονικα εχω να κατεβασω ΕΓΩ πολλα μπινελικια για πολλες μακακιες εδω μεσα αλλα δεν το κανω. Ο νοων νοητω), λεω να τελειωνω εδω καπου με αυτο το ποστ...
Θελω να ειστε ολοι καλα (ναι ακομα και τα κομπλεξικα εδω μεσα) και να πετυχει ο καθενας στη ζωη του ολους τους στοχους που εχει βαλει. Επειδη εχει πεσει ΣΚ και αρκετα ατομα δεν ξερουν τι εχει γινει, και μιας και εγω δεν θα υφισταμαι πλεον, αφηνω μια email διευθυνση (ν και ξερω οτι ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ παρακαλω για εξαιρεση) για να επικοινωνησει οποιος θελει..
makedonas2@gmx.de (δεν ειναι η κανονικη διευθυνση, ειναι μια προσωρινη με μονο και συγκεκριμενο σκοπο αυτο που ειπα. Την κανονικη θα την λαβετε μετα την πρωτη επαφη)
Να εχετε παντα υγεια...