Διαγραφη

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όσους λογαριασμούς και να έχει, ο Στέφος είναι ένας...
Ο τρόπος έκφρασής του είναι ξεχωριστός και πρέπει να μείνει...
Όσοι συμφορουμίτες είναι εδώ πάνω από δύο χρόνια θυμούνται πολλές καλές ηλεκτρονικές πένες που σταμάτησαν για διάφορους λόγους να γράφουν και τώρα μας λείπουν έτσι ή αλλιώς... Οι ιδιαιτερότητες του καθένα μας δίνουν χρώμα σε τούτο εδώ... Είναι βέβαιο ότι όποιος σταματάει να συμμετέχει δίνει και έναν τόνο πιο γκρίζο.

Στέφανε, για να σου τα πω έτσι όπως τα νιώθω... άσε τις :5: και κάνε delete σε πράγματα που ούτως ή άλλως δε σε επηρρεάζουν αν εσύ δεν θέλεις...
Και αν νομίζεις πως θα μπεις με άλλο νικνέιμ και δε θα σε πάρουμε χαμπάρι... χεχεεεε... κάνεις λάθος...

Re: Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

Σχεδον 2 ωρες ακομα τωρα που αρχιζω με αυτο το ποστ και δεν ξερω σε ποσην ωρα θα το τελειωσω..

Στο τελευταιο μου ποστ εδω στο φορουμ θα ηθελα να αφησω κατι που θα μεινει για καιρο.. Να μοιραστω μαζι σας τις ομορφες αεροπορικες αναμνησεις μου. Ελπιζω να σας αρεσουν, και ελπιζω να μην εχω βαλει καποια ηδη αλλη μια φορα... Αν εχει συμβει αυτο, ζητω συγγνωμη!

Και ξεκιναμε λοιπον..

[album]16977[/album] [album]16978[/album] [album]16979[/album]
[album]16980[/album] [album]16981[/album] [album]16982[/album]
[album]16983[/album] [album]16984[/album] [album]16985[/album]
[album]16986[/album] [album]16987[/album] [album]16988[/album]
[album]16990[/album] Και τελος... [album]16989[/album]

Πρεπει να πω οτι συναισθηματικα ειμαι που φορτωμενος και ζητω κατανοηση για μερικες φωτο σε λαθος κατηγορια, το καταλαβαινα πολυ αργα..

Σας ευχαριστω ολους σας. Ανεξαιρετως. Οσους εκανα να χαρουν, οσους οχι. Ποτε δεν ειπα οτι τα ηξερα ολα. Ποτε δεν διεκδικησα δαφνες. Ημουν οπως ημουν. Σε οποιον αρεσε.. Δεν ειχα απαιτησεις, αλλα μερικες φορες εβγαινα απο τα ρουχα μου. Μερικες φορες στο παρελθον για χαρη της ηρεμιας με τραβηξαν πισω και ο Ακης και ο Χρηστος, γιατι ξερανε πως δεν επροκειτο να κρυφτω πισω απο το δακτυλο μου. Παντα εκανα αυτο που μου ζητουσαν. Απο ενα σημειο και μετα ομως.. Ναι μερικοι εδω με πικρανανε και ειναι και αυτο ενας λογος που φευγω. Γιατι με πικρανανε ΦΙΛΟΙ.. Γιατι εννοιωσα προδωμενος. Γιατι καθε μερα εβλεπα αυτο που βλεπουν ολοι. Οτι ο καθενας γραφει τις μακακιες του και για καποιον λογο δεν τραβιουνται τα γκεμια. Μαλλον τραβιουνται.. Αλλα στην λαθος πλευρα. Δεν θελω να κρινω τα παιδια εδω, ολοι τους που αφιερωνουν τον ελευθερο τους χρονο και χρημα το κανουν γιατι αγαπανε την αεροπορια και οχι γιατι θα παρουν λεφτα. Στην αρχη της σελιδας το λεει αλλωστε οτι προκειται για μια ερασιτεχνικη σελιδα. Απο λατρεις. Που ομως στα 7 και κατι χρονια απο την εποχη που το σαιτ λεγοτανε http://www.flygr.de (και εγω μπηκα σα μελος νουμερο 84) καταφεραν πολλα. Να διαδωσουν την αγαπη τους. Να διαδωσουν την τρελλα τους. Απο τους 84 να γινουν σημερα 3886! - Μολις τωρα το ειδα και ναι, μου εφυγε ενα δακρυ... Να σπασουν καποιοα ταμπου και να διεκδικησουν κατι που στο εξωτερικο ειναι αυτονοητο. Και να ενωσουν ανομοιους ανθρωπους μεταξυ τους. Να γινουν φιλοι. Μερικες φορες δεν επιασε. Δεν πειραζει. Για να διασφαλιστει λοιπον η ηρεμια, απαξ δια παντως, φευγω. Γιατι πολλα παραπονα πεσανε για την παρτη μου. Πολλα καντηλια ακουσα για τα παραπονα αλλων. Που αλλωστε τι ειχε γινει? Γραφαν ο,τι τους κατεβαζε η γκλαβα και οταν τα ακουγανε πηγαινανε και κλαιγονταν στον Ακη και τον Χρηστο. Γιατι δεν ειχαν παπαρια να δεχτουν οτι ειπαν μακακια. Γιατι τους ενοχλησε τους πιτσιρικαδες ο δηκτικος τροπος καποιων. Εσεις λοιπον πιτσιρικια που δεν δεχεστε κριτικη για την οποια μακακια πειτε η κανετε, θα το πληρωσετε στη ζωη σας, γιατι δεν μαθενετε. Και για να μην ταλαιπωρω αλλο τον κοσμο (κανονικα εχω να κατεβασω ΕΓΩ πολλα μπινελικια για πολλες μακακιες εδω μεσα αλλα δεν το κανω. Ο νοων νοητω), λεω να τελειωνω εδω καπου με αυτο το ποστ...

Θελω να ειστε ολοι καλα (ναι ακομα και τα κομπλεξικα εδω μεσα) και να πετυχει ο καθενας στη ζωη του ολους τους στοχους που εχει βαλει. Επειδη εχει πεσει ΣΚ και αρκετα ατομα δεν ξερουν τι εχει γινει, και μιας και εγω δεν θα υφισταμαι πλεον, αφηνω μια email διευθυνση (ν και ξερω οτι ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ παρακαλω για εξαιρεση) για να επικοινωνησει οποιος θελει.. makedonas2@gmx.de (δεν ειναι η κανονικη διευθυνση, ειναι μια προσωρινη με μονο και συγκεκριμενο σκοπο αυτο που ειπα. Την κανονικη θα την λαβετε μετα την πρωτη επαφη)

Να εχετε παντα υγεια...

και όχι μόνο ο συγκεκριμένος... Και άλλοι, και άλλοι :twisted:

Re: Η ζωή ενός πιλότου

Ρε παληκαρε, ενδιαφερον το ερωτημα αλλα γιατι το βαζεις στα οφφ τοπικ? Δεν ειναι αξιο συζητησης στα του επαγγελματος?? :wink:
Λεω...

Το είδα μία :o , το είδα δύο :shock: και λέω: Μόνο ένας 8) είχε τέτοιο στυλ γραφής... Όντως, ισχύει? Ή βάρεσε η ζέστη και i see deleted :twisted: people?
Αν όντως ισχύει, Μακ welcome back :great:

...και για να εχουμε καλο ερωτημα, προς τι οοοοοολο αυτο το δραμα και το κλαμα και η ταρατατζουμ αποχωρηση και να "μοιραστω μαζι σας τις αναμνησεις μου για αντιο" και μπουουουχουχουχουχουχου/κλαψ/λυγμ/σομπ?
Μου θυμισε τα πιτσιρικια που κλαινε χωρις λογο για να τους δωσουν ολοι προσοχη. ΑΝ ησουν αυθεντικος οπως ισχυριζεσαι (και ΑΝ ειχες @@, επετρεψε μου) θα το ελεγες και θα το εκανες. Οχι στην αρχη με αλλο nick,και μετα ξαφνικα ΤΣΟΥΠ να'΄τος παλι! Να ξερεις οτι (μιας και δεν σε γνωριζω προσωπικα), σαν μελος του φορουμ ετουτου, στην υποληψη μου εχεις πεσει κατακορυφα. (Ξερω, θα βαλεις τη γατα σου να κλαιει, αλλα επρεπε να το πω.)
Απαντησεις ΕΔΩ, παρακαλω, Οποιοδηποτε ΠΜ επι του θεματος, διαγραφεται προ αναγνωσεως.

ΜΟΥΦΑ. Η μονη λεξη που μου ερχεται στο μυαλο. Και με το συμπαθειο,παντα!

Αλεξ την ειχα κανει.. Αν και προκειται για προσωπικες αποφασεις να σε διαφωτισω λιγο και σενα και τα αλλα μελη που ισως αναρωτιουνται το ιδιο.

Ειχα κρατησει την επαφη με αρκετο κοσμο απο εδω μεσα, δε νομιζω οτι ειναι μεμπτο. Οπως και δεν ηταν μεμπτο το οτι διαβαζα το φορουμ. Οκ, καποια στιγμη μπηκα με το αλλο νικ γιατι ηθελα να τα διαβαζω updated τα οσα γραφονταν, μιας και μια φορα εξαρτημενος για παντα εξαρτημενος. Πιστεψε με πολλοι εδω μεσα εχουν μπει με νεο νικ, αλλο στυλ και ενω τους ειχαν ολοι με το πρωτο για τις φαπες, με το δευτερο ειναι αξιωμενα μελη. Δεν θελω να γραψω ποιος που και γιατι, ειναι αυτονοητο το γιατι. Το αλλο νικ διαγραφηκε και με κοστισε επιπλεον χρονο συνομιλιων με αλλα μελη, και ακομα πιο πολυ ψυχικη δυναμη να εμφανιστω εδω ξανα, ειδικα μετα απο αυτο που ειχα γραψει εδω.
Το εκανα, αλλα σε αυτα που εγραψα περι αποψεων μου για καταστασεις (ακομα πιστευω και λεω μεταξυ αλλων οτι μερικοι εδω μεσα την εχουν δει λογω της θεσης που εχουν) και προσωπα δεν αλλαζω θεσεις. Τον Ακη δεν τον κακισα για καποια ΠΜ που με ειχε στειλει λιγο πριν παρω την αποφαση, ουτε και τωρα που δε μου μιλαει (αλλο καπελο). Δεν εχω να χωρισω με κανεναν σας τιποτε, και ειδικα με σενα Αλεξη παρα το γεγονος οτι ειχαμε κανει ενα ντιλ για safety cards, σε ειχα στειλει με το ταχυδρομειο καπου 100-110 κομματια και σαν ανταλλαγμα ειχαμε συμφωνησει να με στειλεις καπου 30 τις οποιες τις ειχαμε ξεδιαλυνει απο τηλεφωνου. Ακομα τις περιμενω. Μετα απο 4+ χρονια. Δεν πειραζει, βγαζω συμπερασματα. Το αναφερω γιατι ηταν χασουρα στα 250€ το λιγοτερο για μενα, τιμες τοτε. Στις εστειλα με την καρδια μου. Με εστησες αλλα ουτε κακια σε κρατησα ουτε και το εκανα δημοσια θεμα. Οπως νομιζεις. Αυτα περι ΜΟΥΦΑΣ. (και παλι την αποψη σου εκφραζεις, δεν μπορω να σου επιβαλω το αντιθετο ουτε και το θελω. Αλλα ακομα και ετσι δεν σε κακιωνω γιατι σιγουρα κατι σε παρακινει)

Την προσοχη, για ΜΕΝΑ δεν την ζητησα. Ισως να την ζητησα τωρα τελευταια που ξεκινησε το προτζεκτ και στην ουσια την προσοχη για το προτζεκτ ζητησα. Ουτε και αυτο ειναι κακο. Να σου θυμισω τι κανεις εσυ για να προβαλεις τις φωτο που βγαζεις και μαγκια σου. Αλλα και μαγκια ολων οσων κανουν κατι και θελουν να το προβαλλουν. Δεν βγαζουν αλλωστε χρηματα και χρησιμοποιουν το φορουμ σαν αλογο για την μεταφορα! Περι μουφας, τσαχπινιας, και καλης γαργαρας λογος εδω μεσα να μη γινεται, οχι μονο απο σενα, αλλα και απο αρκετους αλλους! Γιατι πιστεψε με, και οι καλυτεροι σου φιλοι μπορουν να σε πουλησουν, μην το ξεχασεις ποτε!

Και για να τελειωνω, ποτε δεν μου εδωσα τον "τιτλο" του "original", η καποιον αλλο. Αυτο το καναν αλλα μελη, τα ευχαριστω, ειτε ηταν καλως η και κακως κειμενα σχολια. Δεν αλλαξα επειδη δεν ειμαι τοσο καυστικος οπως πριν. Ουτε και εχασα τον "τιτλο" του "original" (καταρα για μια γρια να τον αποκαλουν οριτζιναλ λολ) γιατι επανηλθα.

Δεν εχω να πω κατι αλλο δημοσια, σε αντιθεση με σενα διαβαζω τα μηνυματα μου. Οποιοδηποτε αλλο δημοσιο σχολιο απλα θα το αγνοησω.

(κοιταμε πρωτα τα βρακια μας και μετα μιλαμε για ξενους κ#@0*$)

Ούτε σε απατημένη γκόμενα δεν γυρίζεις με τόσο παθέτικ τρόπο. Αν ζεις για την αναγνώριση (ποια αναγνωριση δλδ...) get a life καλύτερα.