Διαγωνισμός για το νέο λογότυπο

• Thread starter Thread starter payneful_tales
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

Το σίγουρο είναι οτι οι υπεύθυνοι για την επιλογή του λογότυπου πρέπει να είδαν καταπληκτικές προτάσεις.
Κρίμα να καταλήξουν μόνο σε αυτές :(
Θα είχε ενδιαφέρον αν κάποια στιγμή μπορούσαμε να τις δούμε κι εμείς αλλά δεν νομίζω να δημοσιευτούν ποτέ.

καλησπέρα,
το πρωτο και το τελευταιο ειναι καταπληκτικές προτάσεις. κριμα πραγματικά. Ειναι αδύνατο με καποιο τροπο το κοινό να δείξει την προτίμηση του σε κατι αλλο πέραν των τριων? Είναι κακογουστα, επιεικώς. Ειδικά το δεύτερο. Είναι λύπηρό, να βλέπεις π.χ την airfrance να εκσυχρονίζει ετσι το livery της, και την ολυμπιακή να επιμένει σε στυλ του 60. Ξέρω graphic designers από Λονδίνο που είχαν σχεδιάσει μέχρι και το σακουλάκι με τα μαχαιροπίρουνα...
με τα πολλα ψήφισα το πρωτο..
το τριτο καλο αλλα για low cost
thank you

Πιστεύω ότι η δεύτερη επιλογή θα προκριθεί, όπως και για τις στολές που προκρίθηκε η Κρυθαριώτη. Πολύ συντηρητικούρα. :evil: Δεν ξέρω εάν εμείς είμαστε συντηρητικοί και έτσι ψηφίζουμε, ή η MIG έχει την τελική επιλογή και στο τέλος η όλη ψηφοφορία είναι μόνο marketing. :wall:
Κρίμα καλό θα ήταν να υπήρχε λίγος αέρας ανανέωσης όπως με ΒΑ ή Aeroflot.
Στο τέλος το μόνο καλό τα 50 ειτητήρια που θα κερδίσουν κάποιοι.
Μπορεί οι ΟΑ να ιδιωτικοποιήθηκαν αλλά μάλλον οι ίδιοι άνθρωποι την διοικούν. Κρίμα…κρίμα…μάλλον θα φάμε την ίδια συντηρητικούρα…είμαι fun των ΟΑ και γι αυτό την πονώ. :(

Εντωμεταξύ, ενώ όλες οι εφημερίδες έλεγαν για ψηφοφορία για το λογότυπο μέχρι τις 5 Ιουλίου, οι επίσημοι όροι στο oalogo.gr αναφέρουν ότι στην κλήρωση θα συμμετέχουν όσοι ψήφισαν μέχρι τις 28/5, επίσης -σε αντίθεση με τον διαγωνισμό για τις στολές- εδώ, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, πρέπει τα στοιχεία να συμπληρωθούν με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ και όχι με ελληνικούς χαρακτήρες!

Εντωμεταξύ, στους όρους τους διαγωνισμού λέει ότι ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί μεταξύ αυτών που είχαν ψηφίσει και για τις στολές!
Αυτό δεν αναφέρθηκε..

Αδιαφορα, και καθολου ωραια και τα 3 υποψηφια.. Αποτυχια.
Η πρωτη επιλογη απο αυτες που παρουσιαστικαν πιο πανω, και που δεν περασαν στον "τελικο" ειναι παρα πολυ ωραια, δυστυχως...

Φίλε alexandros, δεν έχω πρόσβαση στο πρώτο από τα link σου

Μ' αρέσει πάντως η ιδέα ενός λογότυπου σε αποχρώσεις ενός χρώματος. Σίγουρα σύγχρονο!

Το πρώτο είναι κατά την γνώμη μου άπλώς αχαρακτήριστο, λόγω των μονόχρωμων και ολόκληρων κύκλων. Το δεύτερο είναι μακράν το καλύτερο (του δίνω τον χαρακτηρισμο <<μέτριο>>) και το τρίτο θεωρώ οτί είναι απλά κάπως χαζό (για τσάρτερ ή χαμηλού κόστους δεν λέω, καλό θα ήταν, αλλά η Ολυμπιακή έχει άλλη αίγλη, την οποία βλέπω να χάνει οσονούπω έτσι που πάει).

Aύριο κλείνει ο διαγωνισμός για το νέο λογότυπο. Οπότε να περιμένουμε από βδομάδας την απόφαση για την νέα εικόνα της Ολυμπιακής.