Continental στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
H CO σχεδιάζει να το κρατήσει όλο τον χρόνο με σχετικές μειώσεις ανά εποχή (3 X weekly τους χειμερινούς μήνες και κάτι περισσότερο αλλά όχι 7χ κατά τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο).

Xαίρετε!Μπορεί,αν ξέρει κάποιος και έχει τη δυνατότητα,να μας πει ποιά εταιρεία θα αναλάβει το handling της CO και της US;(Όπως καταλαβαίνετε,η ερώτηση είναι "πλάγια").
Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις!

H Continental θα παει μαλλων στην Goldair οπως και αλλα μελη της Skyteam. H US Airways? χμ ποιος ξερη!

Με βοηθάς λίγο,σε παρακαλώ,με τα μέλη SKYTEAM που είναι στη GH;Νομίζω οτι οι περισσότεροι και μεγαλύτεροι είναι στη SWISSPORT (AF,DL,KL κ.α.) χωρίς αυτό να σημαίνει οτι εννοώ πως η CO και η US θα πάνε και αυτές εκει.

H AF, KL, DL ειναι στην Goldair σιγουρα, οπου η ΚLΜ ειναι και μετοχος, η ΑΖ ειναι οπως λες στην Swissport.

Χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος, την US θα την "κανει" η Swissport :wink:

Αγαπητέ Captain Chris,στην Αθήνα είναι ακριβώς αντίστροφα:AF,KL,DL,RO,CY,LT,TG,EK,RJ,LX,Β.Α. κ.α. είναι στη SwissPort.H AZ έχει δικό της προσωπικό για το τμήμα επιβατών και τα υπόλοιπα τμήματα είναι στην ΟΑ.Σχεδόν το ίδιο κάνει και η ΙΒ.Η ΚL στη SKG έχει συμβόλαιο με τη GH αλλά δεν έχει πλέον τακτικές πτήσεις.Για τις υπόλοιπες εταιρείες στη SKG δε ξέρω τι ακριβώς γίνεται.Σε οτι αφορά τη CO και τη US,μην αποκλείεται εκπλήξεις!
Υ.Γ. Cargo για τη Β.Α. κάνει η Ο.Α.

Παιδιά θυμάται κανείς από τους μεγαλύτερους πως είχε η εικόνα στο Ελληνικό, όσον αφορά τις υπερατλαντικές πτήσεις τη δεκαετία του 90;
Απλά, για να έχουμε μια εικόνα για το αν πρόκειται για πραγματικά σημαντικές εξελίξεις ή απλά επαναφορά δρομολογίων που είχε περικόψει η καταπληκτική εισοδηματική πολιτική του El.Vel.
Ρωτάω γιατί ένας πράκτορας μου είχε πει πως η Delta είχε παλιά Atlanta, που την έκοψε όταν μεταφέρθηκε το αεροδρόμιο. Αν ισχύει αυτό, και δεδομένου των περικομένων δρομολογίων της ΟΑ προς BOS και Σικάγο, τότε δεν υπάρχουν και πολλά να πανηγυρίσουμε, πέραν μιας ανάκαμψης-που δεν λέω είναι σημαντικό πράγμα.
Πάντως οι τιμές υπερατλαντικών ταξιδιών από ΑΤΗ είναι τραγικά υψηλές σε σύγκριση με άλλα αεροδρόμια στην Ευρώπη και μακάρι να πάνε καλά οι νέες αυτές πτήσεις μπας και δούμε άσπρη μέρα.