bussines plan

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βασικά στις σελίδες τους στο ιντερνετ έχουν σε κάποιο μέρος για business αυτά τα στοιχεία.
Στη χειρότερη περίπτωση στείλε e-mail και πες ότι είναι για εργασία, αυτοί ψοφούν να δώσουν τέτοια στοιχεία για πανεπηστημιακα και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Στό άλλο θέμα με το α/φ....
Διάλεξες το συγκεκριμένο αεροδρόμιο όπου έχει και κάποιες ιδιαιτερότητες. (μικρό μήκος διαδρόμου - μικρά regional-σκάφη κτλ κτλ κτλ).
Θα σε πρότεινα (καλύτερα εγω στη θέση σου, χωρίς να είμαι και ο γνώστης) είτε ένα avro (or BAE146) τύπο ότι θέλεις άλλα αφού διάλεξες erj145 εγώ θα διάλεγα το crj900. (μεγαλύτερο capacity - καλύτερες δυνατότητες). Αν διάλεγα ελικοφόρο θα πήγαινα σίγουρα στο dash8Q-400 (Ισως να κάνω και λανθασμένη επιλογή αλλά δεν είμαι και επιχειρηματίας μην αρχισετε το κράξιμο).

Πάντως Θανάση θα έλεγα διαλεξες καλή εργασία, αν και δύσκολη.

Αν με δεις ΟΝLINE στο FACEBOOK...χτύπα να το συζητήσουμε το θέμα!!!

Κάτι μπορεί να κάνουμε. :D

παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολλή! το πλάνο είναι σχεδον έτοιμο, μένει να το γράψω ωραία τώρα.
τεράστια, μα τεράστια βοήθεια έλαβα από την Qatar Airways & Gulf Air οι οποίοι με πήραν τηλ στο δωμάτιο μου, κι με βοήθησαν μέσω τηλ, για πάνω απο 2 ώρες ομιλία. κι οι δύο, θα μου στείλουν μερεικά δωράκια συν για το ότι προτήμησα αυτούς για να με βοήθησουν :D

Γιατί με γρουσούζεψες;;; Και εμείς έχουμε κάτι παρόμοιο :rant:

Τι θέλει να πει ο ποιητής Jimis ?

Ο ποιητής μιλάει για μία καταραμένη εργασία στην τεχνολογία (εννοείτε πως διάλεξα αεροπορική εταιρία) που πρέπει να κάνω 1 ώρα/βδομάδα(πού να προλάβω :?: :rant: ) και αυτή η καθηγήτρια αν δεν φέρουμε πληροφορίες θα μας κατεβάσει βαθμούς(οπότε καμιά βοήθεια;;; )

θελεις να μας πεις λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε?

Well... έχουμε να κάνουμε τα πάντα για μία εταιρία(τάχα ότι είμαστε τα αφεντικά)και πρέπει να γράψουμε τα πάντα(οικομομικά κτλ)