1) Εύστοχος και ακριβολόγος ο Κούλης όπως πάντα:κάποιοι βρίσκουν δουλειά και κάποιοι μένουν άνεργοι... Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Προσωπικώς, αναμένω να μου πει κάποιος πού θα βρώ δουλειά αντί πινακίου ορύζης. Ας μου την γράψει με προσωπικό μήνυμα. Ετσι κι αλλοιώς δεν έχω το πτυχίο για να του την φάω την δουλίτσα ούτε και φίλους πτυχιούχους για να τους πασσάρω την πληροφορία.
2) Κύριε sierra tango 69 η συζήτηση δεν είναι προσωπικού χαρακτήρος (δεν έχω την απαίτηση να γίνομαι κατανοητός απ όλους εδώ μέσα-άλλωστε αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τόσο συχνά αποβάλλομαι), οπότε δεν αντιλαμβάνομαι γιατί μου απευθύνεστε ανοιχτά. Εγώ έγραψα οτι δεν υπάρχουν ούτε τραγικές καν δουλειές για χειριστές με το βασικό πτυχίο. Πάρτε λοιπόν το πτυχίο σας, βρείτε τη δουλειά που ονειρεύεστε και γελάστε όσο θέλετε εις βάρος εκείνων που ψάχνουν. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα... Υπάρχουν, κατά Αϊνστάιν, ακατανίκητα πράγματα στον πλανήτη (μεταξύ αυτών και η αεροανεργία). Ερρωσθε...
3) Oρθώς διερωτάται Πυθαγορείως και ο ECO οτι ενώ έχει κάνει τα πάντα -για να βρει δουλειά, υποθέτω-δυστυχώς παραπέμπεται στον κάτω όροφο! Τι να κάνουμε, αυτά έχει το επάγγελμα.