Bόρειος Κορέα

Aγαπητέ GP707,

Πίστεψέ με και εμένα καθόλου μα καθόλου δεν με ενδιαφέρουν αρκετά από τα topic του forum αλλά δεν το κάνω θέμα.
Γράφουμε στο πολλά & διάφορα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να τα διαβάσει.Αν δεν σου αρέσει το κουραστικό αριστερίστικο υφάκι των μηνυμάτων απλά μην το διαβάζεις, δεν σε υποχρεώνει κανένας. Τώρα αν αυτό το topic ενδιαφέρει μόνο 2-3 άτομα άσε να το κρίνει κανένας άλλος.
Μην δημιουργείς θέμα εκεί που δεν υπάρχει.

Σύντροφε GP707,
να υποθέσω σωστά ότι το "πολλά και διάφορα" περιλαμβάνει κάθε περιεχόμενο πέραν από το καθαρά αεροπορικόν. Για να μην ξεχνιόμαστε οκ? ;) Δεν θα μπω στην διαδικασία να ρωτήσω για τον αριθμό των πόστ αναφοράς για το δεδομένο τόπικ. Προσωπικά δεν με αφορά. Όποιος επιθυμεί δε να μην διαβάζει το δεδομένο τόπικ ας μην το κάνει και αισθάνεται και άβολα στην τελική. :idea:
Κλείνοντας εδώ, επειδή ξενέρωσα, και ίσως ξενέρωσαν και κάποιοι σύντροφοι του φόρουμ (φαντάζομαι όχι οι του οργανωτικού), για μένα έληξε η ιστορία. Άλλωστε δεν περιμένω σοβαρά σχόλια περί ιστορικής πραγματικότητας για κάτι που έχει απαντήσει η ίδια η ιστορία.

ΠΟΚΑ

ΥΓ: Μην το μετακινήσετε στην κατηγορία jokes, θα το μειώσετε. Πήρε τόση τέχνη για να φτιαχτεί... :p

COMPUTERISE":319ormi4 said:
Τώρα αν αυτό το topic ενδιαφέρει μόνο 2-3 άτομα άσε να το κρίνει κανένας άλλος.
Μην δημιουργείς θέμα εκεί που δεν υπάρχει.
Και ποιος κατά τη γνώμη σου είναι ο "κανένας άλλος"? Καλώς ή κακώς υπάρχουν κάποιοι συντονιστές στο φόρουμ και αν είναι να κριθεί ένα θέμα, κρίνεται από αυτούς για το αν θα κλειδωθεί, αν θα βγει off topic, αν θα σβηστεί κάποιο post κλπ. Εκτός αν εννοείς να κριθεί από αυτόν που το ξεκίνησε...
Για να γράφω λοιπόν ότι ορισμένα μέλη αλλά και συντονιστές δεν διαβάζουν καν το topic, σημαίνει ότι έχουν γίνει κάποια "παράπονα".

Το ότι υπάρχουν θέματα που δε σε ενδιαφέρουν, χαίρω πολύ! Αυτό ισχύει για όλους. Όταν όμως μιλάνε 2-3 σε ένα τοπικ, ή τελειώνει μετά από λίγα posts ή κλειδώνεται. Μήπως θυμάστε το παράδειγμα του Ελληνικού, όπου σε ένα τοπικ έγραφαν 2-3 άτομα, τα ίδια και τα ίδια? Στο τέλος κλειδώθηκε, όπως και τα άλλα παρόμοια κατά καιρούς. Μήπως θα έπρεπε και εκείνα να τα κρίνει "κανένας άλλος"?

captainjumbo":seecmvf5 said:
να υποθέσω σωστά ότι το "πολλά και διάφορα" περιλαμβάνει κάθε περιεχόμενο πέραν από το καθαρά αεροπορικόν.
COMPUTERISE":seecmvf5 said:
Γράφουμε στο πολλά & διάφορα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να τα διαβάσει.
Όπου και να γράψεις, εννοείται ότι δεν υποχρεώνεις κανέναν να το διαβάσει. Και στην κατηγορία της ΟΑ να γράψει κάποιος τη χαζομάρα του (βλέπε π.χ. https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=3882 ), δεν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει. Δεν περιμέναμε όμως «κανέναν άλλον» να μας προτείνει να το κλειδώσουμε.
Και για να τελειώσει το θέμα εδώ, όπως είχε προαναγγείλει και ο Άκης:

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
Αν κάποιο μέλος δε συμφωνεί με μια απόφαση ενός moderator τότε μπορεί να απευθυνθεί στον συντονιστή «Hristos».
Αν κάποιο μέλος δε συμφωνεί με μια απόφαση του συντονιστή «Hristos» τότε μπορεί να απευθυνθεί σε μένα

τέλος το off topic

Ο "κανενας άλλος" είναι οι κανόνες του forum φίλε μου!!

Οπως σωστά λες υπάρχουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ κανόνες που κρίνουν ένα topic.Σου αρέσει ή δεν σου αρέσει φίλε GP707 το τόπικ ειναι στα πολλά&διάφορα δεν έχει υβριστικό περιεχόμενο απλά είναι χιουμοριστικό (πιστεύω αυτό να το κατάλαβες) και δεν υπάρχει κανένας μα κανένας ΤΥΠΙΚΟΣ λόγος να το κόψουμε.
Λες ότι σου έκαναν παράπονα.Είναι σοβαρή απάντηση αυτή που έδωσες τώρα??Αντε κι εγώ με 3-4 κολλητούς μου σου κάνω παράπονα για το topic jokes!!Βρες αφορμή και κόψτο κι αυτό!! Βρες κάτι καλύτερο να απαντήσεις σε παρακαλώ,δεν πείθεις.

Αν απεργεί το δικό σου χιούμορ και μερικών άλλων εδώ μέσα και υπάρχουν παλλαικές διαμαρτυρίες από Περισσό μεριά τι να κάνω υποκύπτω στην κομματική πειθαρχία και το σταματάω.Και να φανταστείς ότι δεν ανακάτεψα καθόλου τους ντόπιους συντρόφους!!!

Υ.Γ1 Τώρα αυτό με το topic του Ελληνικού ήταν εξυπνάδα?? Ηταν στο πολλά&διάφορα το συγκεκριμένο topic ?? Κάπου τα μπέρδεψες μου φαίνετε.... Κρίμα.

όντως κρίμα για αυτό το πολύ ωραίο θέμα - (hioumoristiko kalytehnima) το οποιο μου ανέβαζε το ηθικό όταν δούλευα και χαιρόμουνα για κάθε καινούριο του επεισόδιο (και είμαι σίγουρος ότι δεν ήμουν ο μοναδικός).

Ilikrina den mporo na katalabo ti problima yparhi. Antikimenikous logous den mporo na do. Den ekei apagoreumenous haraktires kai einai sta polla kai diafora.

Pantos tha protino ston filo GP707 na tou riksi klidaria epidi etsi kai allios to halase. poly krima...

auto pou tha me endiefere tha eitan to ti pisteuei o diahiristis Akis, alla apoti katalaba lipi taksidi.

PS: sorry gia ta misa greeklish. I metafrastiki selida ehei problima

Επιστρέφοντας στο "δια ταύτα" και για όσους ενδιαφέρονται (να σημειώσω ότι προστέθηκε άλλος ένας εξ υμών), η ΕΚ έχει "μπει" στο παιχνίδι με σούπερ ναύλο και φυσικά κορυφαίο σέρβις.

1. EK 106 Υ 26SEP ATHDXB 1805-2330 WE 332
2. EK 306 Υ 27SEP DXBPEK 0300-1445 TH 343
3. ARNK
4. EK 303 Υ 06OCT PVGDXB 2330-0500 SA 77W
5. EK 105 Υ 07OCT DXBATH 0935-1330 SU 332

Αυτό το μεγαλειώδες itinerary, με μόλις 740.00

Με το ίδιο ακριβώς ποσό βρίσκουμε και με Aeroflot με μικρότερη διάρκεια πτήσεων.

Χωρίς να θέλω να τραβήξω την ιστορία παραπέρα, να πω την ταπεινή μου άποψη: δε πιστεύω πως ένα θέμα που δεν εκτροχιάζεται (και με τον όρο εκτροχιασμού εννοώ πάντα βρισιές, αλληλοτσακωμοί, απειλές κλπ) και δεν έχει σταματήσει να διαβάζεται, χρειάζεται κλείδωμα. Να πω την αμαρτία μου, διαβάζω και συμμετέχω σε 4 φόρουμ, και ποτέ δε διάβασα τους κανόνες του (οκ, πυρπολήστε με :bash: αλλά δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα ). Σε όλα τα φόρουμ κλειδώνονται τόπικ, είτε γιατί η κατάσταση φεύγει εκτός ορίων πολιτισμένης συζήτησης, είτε γιατί ό,τι είχαν να πουν όλοι το είπαν, ουδείς ασχολείται με το τοπικ και κλειδώνεται. Όχι όμως ένα τόπικ που είναι ακόμα ενεργό, ακόμα κι αν γράφουν 3-4 άτομα μόνο (ουδείς γνωρίζει πόσοι πραγματικά το διαβάζουν όμως)

Κατανοώ πως οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με το θέμα. Δεν ασχολούνται καν με το θέμα της Βορείου Κορέας ως concept έτσι κι αλλιώς. Ακόμα κι εγώ, διαβάζοντας το πολλές φορές προσπερνάω κάποια μακροσκελή κομμάτια (η κεντρική ιδέα μένει πάντα η ίδια!). Δε με ενοχλεί όμως, και αν ενοχλούσε την αισθητική μου (πράγμα υποκειμενικό και όχι αντικειμενικό για να επέλθει κλείδωμα) απλώς δε θα έκανα κλικ επάνω του. Αν κάποια στιγμή βαρεθούν οι λίγοι σχετικά συγγραφείς του, απλώς θα αργοσβήσει και θα επανέρχεται μόνο αν υπάρχουν νεώτερα για το θέμα του εν λόγω ταξιδιού (ο λόγος για τον οποίο άλλωστε δημιουργήθηκε).

Κλείνοντας να πω πως στο θέμα δόθηκε πολύ παραπάνω βαρύτητα από όση του πρέπει. Ελάτε, δεν παράγουμε πολιτική εδώ πέρα, το κέφι μας και το χόμπυ μας κάνουμε, δε χρειάζεται να διϋλίζουμε τον κώνωπα για τέτοια θέματα.

Αυτά από έναν ταπεινό tourist class χρήστη.Ή low cost. Ή κάτι τέτοιο :p

Λοιπον... μαλλον θα διαφωνησω με τον GP707. Οι λογοι ειναι οι εξης: το τοπικ αυτο, εχει ανοιχτει στο "πολλα κ διαφορα", ως εκ τουτου μπορει να συζητηθει ο,τιδηποτε δεν παραβαινει τους κανονες του φορουμ. Η αληθεια ειναι οτι δεν ενδιαφερει ολους, αλλα ποσα τοπικ εδω μεσα δεν ενδιαφερουν ολους μας??? Πολλα! Ο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει τι θελει να διαβασει.
Εγω προσωπικα, θεωρω το συγκεκριμενο τοπικ καθολου ενδιαφερον για μενα, οποτε μετα την πρωτη σελιδα οπου καταλαβα το πνευμα, απλα σταματησα να το παρακολουθω. Οσοι συμφωνουν μαζι μου, ας κανουν το ιδιο! Ναι, κ εμενα με κουρασε κ το θεωρω μονοτονο απο ενα σημειο κ περα, αλλα δεν μπορουμε να πεταμε λουκετο ετσι χωρις λογο (κ ποσο μαλλον οταν δεν παραβαινεται κανενας κανονας, και οταν αλλα τοπικ ΕΝΤΕΛΩΣ πιο αχρηστα ειναι ακομα ανοιχτα - προσωπικη μου αποψη)

Αφηστε τον κοσμο να κανει το χαβαλε του. Θυμιζω στους Ολυμπιακους 2004, ειχαμε ενα ολοκληρο τοπικ "τι γαματο που ηταν το wunala" και "πωπω πανηγυρι" και ετσι κ αλλιως κλπ κλπ κλπ. Χαβαλε καναμε! Ας γινει το ιδιο κ τωρα. Οποιος δεν συμμεριζεται το συγκεκριμενο χιουμορ, ας μεινει απ εξω.

Τζαστ μαϊ τού σεντς ;)

Παιδιά ποτέ δεν υπήρξε περίπτωση κλειδώματος του topic και αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο, κακώς! Απλά είναι ένα topic που εναλλάσουν μηνύματα 2-3 άτομα επί μεγάλο χρονικό διάστημα με το ίδιο πρότυπο μηνυμάτων.
Η αντίρρηση μου ήταν για το μέγεθος του topic σε συνάρτηση με τον αριθμό των μελών που γράφουν. Και αυτό δεν το κατάλαβε κανείς.
σχετικά με την παρατήρηση του Computerise
COMPUTERISE":1d1socoa said:
Τώρα αν αυτό το topic ενδιαφέρει μόνο 2-3 άτομα άσε να το κρίνει κανένας άλλος.
COMPUTERISE":1d1socoa said:
Ο "κανενας άλλος" είναι οι κανόνες του forum φίλε μου!!
Οι κανόνες του φορουμ δεν κρίνουν αν ένα topic είναι ενδιαφέρον ή όχι. Και εκεί είναι που δεν κατάλαβα το "κανένας άλλος".

Κλείνω με την έκφραση του Hunting a Shadow "πολύ βαρύτητα δόθηκε σε αυτό το θέμα". Και σε αυτή την έκφραση κατηγορώ και τον εαυτό μου που ασχολήθηκα και το ξεκίνησα!!! :oops: