Bόρειος Κορέα

Με κίνδυνο να με κατακεραυνώσουν οι σύντροφοι του φόρουμ, αλλά επειδή αντιλαμβάνομαι κάποιες υπεκφυγές ως προς το ИЛ-18 και τις... φλόγες που θα βλέπουμε:

Είναι όπως λέμε: Το "Ρομίλντα" σε μορφή αεροπλάνου;

Σύντροφοι!!

Με λύπη μου τώρα τελευταία παρατηρώ ότι κάποια καπιταλιστικά σταγονίδια προσπαθούν να σπιλώσουν την άμεμπτη φήμη της αεροπορικής εταιρίας του λαού την Air Koryo. To κόμμα σύνροφοι, επαναλαμβάνω, άριστα γνωρίζει που πρέπει να πάμε και με τι μέσο πρέπει να ταξιδέψουμε για να γνωρίσουμε την λαοπρόβλητη Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Βορείου Κορέας! Μην είμαστε αχάριστοι, που αλλού θα είχαμε την ιστορική ευκαιρία να ταξιδέψουμε με το πρωτοποριακό μοντέλο IL-18 και μάλιστα βράδυ?? Αν κάποιοι από μας, κάνουν δεξιά οπορτουνιστική στροφή και συγκρίνουν τα καπιταλιστικά ερείπια τύπου Ρομίλντα με τα υπερσύγχρονα σοβιετικά αεροναυπηγικά επιτεύγματα να είναι σίγουροι ότι θα βρούν μπροστά τους όλο το λαικό κίνημα!! Το ξαναλέω, κάντε αυτοκριτικοί σύντροφοι, μην παρασύρεστε από τους φαύλους κύκλους του ιμπεριαλισμού, που σαν σκοπό τους έχουν να κάμψουν το ηθικό των εργαζομένων ταξιδιωτών διαδίδοντας γελοίες φήμες σχετικά με τα αεροσκάφοι υποδείγματα της αεροπορικής εταιρίας του εργαζόμενου λαού της Β.Κορέας!!
Για να τελειώνει το καπιταλιστικό παραμύθι, τα αεροσκάφοι της Αir Koryo είναι ασφαλέστατα και αν και εκτελούν επίπονες συχνότατες πτήσεις σε όλο τον σοσιαλιστικό κόσμο, οι Βορειοκορεάτες σύντροφοι τα συντηρούν υποδειγματικά!!

(τστστσ τι γράφω ο άνθρωπος!!!)

A State of Mind
Το βραβευμένο ντοκυμαντέρ για το Arirang μέσα από την ιστορία δύο κοριτσιών. Αν έχετε ADSL μπορείτε να κατεβάσετε τα trailers από την παρακάτω ιστοσελίδα. Οι εικόνες μοναδικές, τα σχόλια δικά σας...

http://www.astateofmind.co.uk/default2.aspx?CF=Trailers

Και για υπεύθυνη, έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση, σας παρουσιάζω ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ της κρατικής τηλεόρασης της ΛΔΒΚ (κάντε Save Target As στους κόκκινους τίτλους κάτω ακριβώς από τις φωτογραφίες των anchormen). Aς είναι καλά οι ιάπωνες ομοϊδεάτες που μεριμνούν για την ενημέρωση μας και μας ανεβάζουν τα δελτία ειδήσεων!

http://www.elufa.net/

Τί βλέπουν τα ματάκια μου! Σύντροφε COMPUTERISE, μήπως είσαι μετεμψύχωση του Αιώνίου Ηγέτη; Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την επιλογή του άβαταρ, αν αυτό σε αντιπροσωπεύει... Άντε και σε επίχρυσο άγαλμα!

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δικτυωνόμεθα. Μία φίλη στο Παρίσι, την οποία και θα επισκεφτώ σε λίγες μέρες, έχει κολλητή μία νοτιοκορεάτισσα η οποία προσεφέρθη να μας μεταφράσει τα δελτία ειδήσεων. Ζούμε μεγάλες στιγμές, καθώς γνωστοί και άγνωστοι, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και με αυτοθυσία να υπηρετήσουν τους υψηλούς στόχους μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας μας. Λέτε να μας δώσουν και βορειοκορεάτικο διαβατήριο;

Εν αναμονή της πτήσης μας με την Chosonminhang Airways που για mainstream καπιταλιστικούς σκοπούς (λέγε-με-μάρκετινγκ) μετονομάστηκε σε AirKoryo.

Σύντροφοι!!

Τα σκοτεινά χαλκεία του ιμπεριαλισμού, οι εχθροί του λαού, οι καιροσκόποι αντεπαναστάτες καιροφυλακτούν!!

Σύντροφε aakunz ΠΡΟΣΕΧΕ!! Γνωρίζουμε βέβαια όλοι, τα αγνά επαναστατικά ιδεώδη που σε διακατέχουν, ξέρουμε ότι είσαι γαλουχημένος με τις επαναστατικές ιδέες του μεγάλου τιμονιέρη αλλά το τελευταίο σου post εμπεριέχει επικίνδυνες ρεφορμιστικές τάσεις. Σύντροφε όπως πρωείπα πρόσεχε!! Ποια είναι άραγε αυτή η Ν.Κορεάτισα που προσφέρεται δήθεν αφιλοκερδώς να μεταφράσει τα πολύτιμα σε διδαχές δελτία ειδήσεων του επίσημου οργάνου του κόμματος;;Πολύ όψιμο μου φαίνετε το ενδιαφέρον της ενλόγω κυρίας!!Εχεις πληροφορίες για το επαναστατικό ποιόν της? Μήπως είναι ο δούρειος ίππος που ψάχνει το κεφάλαιο για να συκοφαντήσει την λαοπρόβλητη δημοκρατία μας? Δεν θα ήταν καλύτερα να απευθυνθούμε κατευθείαν στο κόμμα, στην Πιονγκ Γιάνγκ, για την σίγουρη,πιστή μετάφραση των σοφών αυτών δελτίων??

Δύο ακόμα παρατηρήσεις σύντροφε.

Η απόκτηση Βορειοκορεάτικου διαβατηρίου όπως όλοι γνωρίζουμε είναι η ύψιστη τιμή που μπορεί να γνωρίσει κάποιος!! Το εν λόγω διαβατήριο ανοίγει τις πόρτες των απανταχού σοσιαλιστικών κρατών και η απόκτηση του προυποθέτει καθημερινό, αέναο επαναστατικό αγώνα!! Μήπως σύντοφε πρέπει να αναρωτηθείς αν είμαστε άξιοι αυτής της τιμής??

Απορώ πως μια αγνή πρωτοποριακή μου πράξη , η επιλογή της ιερής φιγούρας του γαλήνιου ηγέτη σαν άβαταρ, παρεξηγήθηκε!! Σκοπός μου σύντροφε ήταν να κάνω γνωστή την εικόνα του μακαριστού μας ηγέτη σε όλη την Ελλάδα και τίποτε παραπέρα!!

Δεν σε απειλώ σύντροφε, τιμώ τους αγώνες σου, αλλά πιστεύω ότι πρέπει πάραυτα να αποκυρήξεις το τελευταίο φραξιονιστικό post σου και ιδικότερα στο σημείο που αναφέρεσαι για την μετενομασία της ηρωικής Chosonminhang σε Αir Koryo.Μην ρίχνεις νερό στο μύλο της αντίδρασης σύντροφε, μην προδίδεις τις λαικές δυνάμεις!! H μετενομασία δεν έγινε για λόγους marketing, μακριά από μας αυτά τα βδελυρά καπιταλιστικά, αλλά για λόγους ευκολίας κατανόησης της ονομασίας της εταιρίας από τους απλούς εργαζόμενους ταξιδιώτες!!

Με επαναστατικούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ο σύντροφος γραμματέας

(ρε σεις με αυτά που γράφω λέτε να κερδίσω καμιά κομματική υποτροφία στην Πιονγκ Γιανγκ??)

...η επαναστατική μου τρίχα έχει σηκωθεί επικίνδυνα. Λέτε να καπιταλίζω; Ζητώ την άμεση επέμβαση του μεγάλου ηγέτη. Απαιτώ και Tγ-154A για sightseeeing tour πάνω από την αιώνεια πρωτεύουσα...

Τί έγινε βρέ παιδιά,στο site τού....Περισσού μπήκα; :D

Ελπίζω να ξέρω γύρω στον Ιανουάριο κατά πόσον θά μπορέσω να έρθω κι'εγώ (είναι γάρ πολλά τά λεφτά,δυστυχώς,καί πρέπει να κάνω τά "κουμάντα" μου....)

Θα σας διαβαζει ο Χαριλαος απο τον αλλο κοσμο και θα του γινεται η τριχα καγκελο! Και θα ρωταει το Βλαδημιρο εαν εχει δει τοσο αφοσιωμενους συντροφους...

tease.gif

Μπορει οι συντροφοι να μην εχουνε πατησει στα.. ιερα εδαφη του αθανατου σοσιαλισμου, αλλα εγω τους αφιερωνω κατι απο τη συλλογη μου, με απεραντη συντροφικη αγαπη και αγωνιστικους χαιρετισμους!

Φυσικα θα το εκτιμουσα εαν μου φερνανε μια πιο νεα εκδοση της.. ;)

Με λύπη διαπιστώνω πως παρά το ότι κατ' επανανάληψιν έχουμε διακηρύξει την εναντίωσή μας σε κάθε ρεφορμιστική, φραξιονιστική και ρεβιζιονιστική υπόνοια, υπάρχει ακόμα μία οπορτουνιστική ιντελιγκέντσια η οποία υποσκάπτει το γόητρο (ελληνιστί: image) της Chosonminhang.

Αναφέρομαι σε εσένα, σύντροφε Μακεδόνα. Είσαι σίγουρος ότι αυτό το safety που κρατάς είναι αυθεντικό (ελληνιστί: ορίτζιναλ); Απορώ πώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτή η εταιρία έχει safeties στα αεροπλάνα. Και για να προλάβω τυχόν αντιδραστικούς κύκλους ανάμεσά μας, από το να εκθέσουν τη Λαϊκή Αεροπορική Εταιρία Chosonminhang αναφερόμενοι στην μααστριχτική απόφαση-παρωδία της ΕΕ που της απαγορεύει να πετάει στον εναέριο χώρο της, θα πώ ότι η Τσοσονμινχάνγκ αποτελεί ΦΑΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για την Πολιτική Αεροπορία και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ SAFETY CARDS στα αεροπλάνα της. Αυτό που επιδιώκουν διάφοροι κύκλοι, είναι να αποτρέψουν το επιβατικό κοινό από το να δεί πώς είναι να πετάς με την πλέον σύγχρονη και πλέον ασφαλή αεροπορική εταιρία. Γιατί τότε θα δουν να εξαϋλώνεται μπροστά τους το παραμύθι που τους σερβίρει το καπιταλιστικό λόμπι και το ιμπεριαλιστικό καρτέλ των δυτικών αεροπορικών εταιριών.

Από το Politbureau