Σύντροφοι!!
Τα σκοτεινά χαλκεία του ιμπεριαλισμού, οι εχθροί του λαού, οι καιροσκόποι αντεπαναστάτες καιροφυλακτούν!!
Σύντροφε aakunz ΠΡΟΣΕΧΕ!! Γνωρίζουμε βέβαια όλοι, τα αγνά επαναστατικά ιδεώδη που σε διακατέχουν, ξέρουμε ότι είσαι γαλουχημένος με τις επαναστατικές ιδέες του μεγάλου τιμονιέρη αλλά το τελευταίο σου post εμπεριέχει επικίνδυνες ρεφορμιστικές τάσεις. Σύντροφε όπως πρωείπα πρόσεχε!! Ποια είναι άραγε αυτή η Ν.Κορεάτισα που προσφέρεται δήθεν αφιλοκερδώς να μεταφράσει τα πολύτιμα σε διδαχές δελτία ειδήσεων του επίσημου οργάνου του κόμματος;;Πολύ όψιμο μου φαίνετε το ενδιαφέρον της ενλόγω κυρίας!!Εχεις πληροφορίες για το επαναστατικό ποιόν της? Μήπως είναι ο δούρειος ίππος που ψάχνει το κεφάλαιο για να συκοφαντήσει την λαοπρόβλητη δημοκρατία μας? Δεν θα ήταν καλύτερα να απευθυνθούμε κατευθείαν στο κόμμα, στην Πιονγκ Γιάνγκ, για την σίγουρη,πιστή μετάφραση των σοφών αυτών δελτίων??
Δύο ακόμα παρατηρήσεις σύντροφε.
Η απόκτηση Βορειοκορεάτικου διαβατηρίου όπως όλοι γνωρίζουμε είναι η ύψιστη τιμή που μπορεί να γνωρίσει κάποιος!! Το εν λόγω διαβατήριο ανοίγει τις πόρτες των απανταχού σοσιαλιστικών κρατών και η απόκτηση του προυποθέτει καθημερινό, αέναο επαναστατικό αγώνα!! Μήπως σύντοφε πρέπει να αναρωτηθείς αν είμαστε άξιοι αυτής της τιμής??
Απορώ πως μια αγνή πρωτοποριακή μου πράξη , η επιλογή της ιερής φιγούρας του γαλήνιου ηγέτη σαν άβαταρ, παρεξηγήθηκε!! Σκοπός μου σύντροφε ήταν να κάνω γνωστή την εικόνα του μακαριστού μας ηγέτη σε όλη την Ελλάδα και τίποτε παραπέρα!!
Δεν σε απειλώ σύντροφε, τιμώ τους αγώνες σου, αλλά πιστεύω ότι πρέπει πάραυτα να αποκυρήξεις το τελευταίο φραξιονιστικό post σου και ιδικότερα στο σημείο που αναφέρεσαι για την μετενομασία της ηρωικής Chosonminhang σε Αir Koryo.Μην ρίχνεις νερό στο μύλο της αντίδρασης σύντροφε, μην προδίδεις τις λαικές δυνάμεις!! H μετενομασία δεν έγινε για λόγους marketing, μακριά από μας αυτά τα βδελυρά καπιταλιστικά, αλλά για λόγους ευκολίας κατανόησης της ονομασίας της εταιρίας από τους απλούς εργαζόμενους ταξιδιώτες!!
Με επαναστατικούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ο σύντροφος γραμματέας
(ρε σεις με αυτά που γράφω λέτε να κερδίσω καμιά κομματική υποτροφία στην Πιονγκ Γιανγκ??)