Αύξηση θητείας? Φήμες ή όχι?

Stelios":6lbpix24 said:
@ seven4seven

τσάμπα? εννοείς με C-130 φαντάζομαι!

Οχι ολες. Πολλες ηταν με ΟΑ, κ πλεον νομιζω οτι το ΓΕΑ συνεργαζεται και με την Α3 για δελτια επιβιβασης στρατιωτων.

Μακεδονα, γιατι ειναι καλοπερασακιας οποιος εκανε 12μηνο? Εγω προσωπικα το 12μηνο περιμενα για να κοψω αναβολη, γιατι δεν γουσταρα ουτε δευτερολεπτο παραπανω πεταμενο χρονο. Οσο για την ασφαλεια ας κοψουν το λαιμο τους, η πατριδα μου δεν μου προσφερει ΤΙΠΟΤΑ για να της προσφερω εγω ασφαλεια.

makedonas":6lbpix24 said:
ΥΓ: Παθαμε τπτ εμεις που καναμε 18 (και εν μερει παραπανω) μηνες?

Οπως λεγαμε κ στο στρατο: ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ! :twisted: :twisted: :twisted:
 
Ωχ. Πάει το thread ! :twisted:
 
makedonas":3alkl02e said:
ΥΓ: Παθαμε τπτ εμεις που καναμε 18 (και εν μερει παραπανω) μηνες?

Τι να πω και εγώ με τους 23? Το καλό? Αεροπορία και χειριστής ραντάρ;)

Όσο για το θέμα μας δεν νομίζω να γίνει αύξηση και μάλιστα τώρα που ανακοίνωσε (νομίζω τον Αύγουστο)και ο τουρκικός στρατος ότι θα μειώσει τις δυνάμεις του(χερσαίες) περίπου 30%
 
Zitao tin amesi diagrafi tou thematos: to forum airliners.gr apoti gnorizo den thelei na ehei shesi me politika i themata stratou/aminas
 
Zitao tin amesi diagrafi tou thematos: to forum airliners.gr apoti gnorizo den thelei na ehei shesi me politika i themata stratou/aminas

Εγώ ζητάω να συνεχιστεί το θέμα και απλά να περιοριστούμε μονο στο αν ξέρει κανεις κάτι.
 
Όποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα δεν του προσφέρει τίποτα είναι ελέυθερος να φύγει. Δεν είναι είμαστε στην Ανατολική Ευρώπη του προηγούμενου αιώνα.
Σίγουρα η Ελλάδα σηκώνει τρελή βελτίωση σε πολλά πράγματα αλλά το να ζω εδώ έχοντας τις οποιες παροχές και δικαιώματα αλλά από την άλλη να μην θέλω να εκπληρώσω καμία υποχρέωση μου δεν με κάνει επαναστάτη αλλά κάτι άλλο.
Επίσης όποιος νωμίζει οτι αυτή η χώρα συνορεύει με την Σουηδία την Φιλανδία και την Ελβετία να αλλάξει φαρμακείο.
Ελευθερία δικαιούνται όσοι μπορούν να πληρώσουν το τίμημα.
 
Ηρεμίααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε θα πω την άποψη μου για το στρατό. Δεν άνοιξα αυτό το thread για αυτό το σκοπό. Μια ερώτηση έκανα ρε γ.....το. Ξέρει κανείς κατι? Αν ναι ας το πει. Αν όχι ας μην ασχοληθεί με αυτό το thread . Αν θέλετε, να ανοίξουμε ένα σχετικό θέμα σε άλλο φορουμ του ιντερνετ και να πουμε εκέι ότι θέλουμε.

Ρώτησα μόνο για την ενδεχόμενη αύξηση της θητείας επειδή με αφορά (και πολλούς άλλους) στο μεσοπρόθεσμο μέλλον.

Πάντα θαύμαζα την ικανότητα του Έλληνα να αναγάγει οποιοδήποτε θέμα σε φιλοσοφική ανησυχία τρίτου βαθμού.
Ζητώ συγνώμη ως δημιουργός του thread για όλες τις διαμάχες. Ας αποφασίσει ο admin τη συνέχεια ή όχι του thread .
 
@ Stelios:


......Αναφερόμενος επίσης στη φημολογία περί αύξησης της θητείας για ένα ή δύο μήνες, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποτε θα φτάσουμε σε έναν επαγγελματικό στρατό. Οι συγκυρίες και οι ανάγκες δεν επιτρέπουν να μειωθεί η θητεία. Και πρέπει να σας πω ότι σκέπτομαι πάρα πολύ το να αλλάξουμε τα κριτήρια για τους ΕΠΟΠ, γιατί οδηγούμαστε σε μια γήρανση, αν θέλετε, των ΕΠΟΠ, που δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή συνολικά τις Ένοπλες Δυνάμεις».

«Δεν προβλέπεται (να αυξηθεί η θητεία). Δεν είναι καν μέσα στους σχεδιασμούς μας. Απλώς, δεν προβλέπεται και να μειωθεί» συμπλήρωσε

http://www.gatadotis.gr/?a=2856&c=235


Autes einai ligo palies diloseis. An theleis des episis kai to:

http://www.omhroi.gr/modules.php?op...=index&action=viewtopic&topic=5045&forum=1&11
 
Σωστή η παρατήρηση του alex, αλλά θεωρώ το θέμα ενδιαφέρον, διότι αφορά μεγάλο μέρος των μελών μας. Παρακαλώ να γράφονται μόνο ποστς που έχουν σχέση με την αρχική ερώτηση που είναι μια ενδεχόμενη ή όχι αύξηση της θητείας.

Σε αντίθετη περίπτωση θα κλειδώσω το θέμα.
 
Η κατάσταση σε πολλά στρατόπεδα, όπως ανέφερε ο 747 στο πρώτο του ποστ, είναι αρκετά απογοητευτική.Πολύ λίγα άτομα για να εκτελέσουν πολλές υπηρεσίες που χρειάζονται. Λόγω αυτής της κατάστασης είναι έντονη η επιθυμία ανώτερων στελεχών του στρατού να αυξηθεί η θητεία. Βέβαια άλλο τι θέλουν οι στρατιωτικοί και τι θέλει το υπουργείο Άμυνας. Τό θέμα είναι το πολιτικό κόστος που θα έχει για τη κυβέρνηση.

Κατά τη γνώμη μου αύξηση θητείας μην περιμένετε τον Νοέμβριο.Ότι είναι να γίνει θα γίνει με τον νέο χρόνο. Αν πάλι έχουμε πρόωρες εκλογές ξεχάστε κάθε σχέδιο για αύξηση.
 
Top